Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600 V -Transalp

Recommended Posts

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Gde mogu da kupim une srafove sto drze vizir tj one gume sa maticom unutra, skroz su iskidane i deformisane i nema sanse vise da ih provucem kroz vizir? Centar S nema i 3T Racing nema!

Ima u Luisu ovo, www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10006100. Probaj kod raznih majstora, trebalo bi da imaju - ali retko su voljni da se odreknu, teško se nabavlja :)

Hvala Čeh, tako bi otprilike trebalo da izgledaju kada su novi, u 3T racingu su mi rekli da ih zovem krajem nedelje trebalo bi da dobiju a Centar S treba da dobije za nekih 20-tak dana. Ko zna da li mozda ima to kod Rodica ili Markosa i da li uopste pasuje sa drugih motora?  :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

ima u louis-u, ovi kod nas deru

U 3T Racingu mi rece oko 3€ komad x 4 komada + citty expres  >:(

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ne trebaju ti 4 komada, ona dva bočna se šrafe u masku u kojoj je matica.

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

ja mislim da imam možda dva komada kod kuće, ali ne znam koji je navoj (5 ili 6)... pogledaću pa ti se javljam. Šibni mi broj telefona na PP.

Ne trebaju ti 4 komada, ona dva bočna se šrafe u masku u kojoj je matica.

Kod mene se svaka 4 srafe sa tim maticama u gumi  :(

• Svrati ponekad, 471 postova

Ona mala metalna podloška sa ispustima treba da ima malo zazora, bar je tako kod mene.

A još jedan savet: Skini kompet sajlu brzinomera, dobro je očisti i naulji. Proveri kako ti se okreće puž u kućištu pinjona, sve dobro (ne previše) podmaži tovatnom mašću i lepo sklopi.

i kod mene ima malo zazora, tj mrda se lepo, ali prethodna plastika je podjednako pojedena tako da ne mrda previse

inace skinuo komplet celu masku, skinuo sajlu, nauljio i proverio da li funkcionise, onaj puz nema nikakvog lufta i ceo pinjon je u dobrom stanju

koliko si platio 8)

2386 dinara, skupo mamu li im ******  >:(

Gde mogu da kupim une srafove sto drze vizir tj one gume sa maticom unutra, skroz su iskidane i deformisane i nema sanse vise da ih provucem kroz vizir? Centar S nema i 3T Racing nema!

vec sam se cuo sa 3t racingracin-om, rekli su da dobijaju krajem nedelje, ja sam vec narucio kod njih i zvace me krajem nedelje kad stignu, ako neko ima jeftiniju varijantu da poruci neka poruci i meni 4 komada

Toliko sam i ja platio pre mesec-dva.

Gde si ti kupio Arakise? Nieki dinar gore dole, muka mi je samo ako treba da kupujem vise puta jer sumi poslali neke neodgovarajuce!

e ovako, bio sam do markosa i imaju one gumice, stim sto su trenutno nestale jer sam ja pazario 4 i TA96 je pazario jos 4 (da samo 8 komada su imali) ali kaze mi prodavac da imaju u magacinu jos sigurno samo treba da donesu u radnju, inace cena je prava sitnica 301 dinar po komadu, inace oznaka na gumici je WELLNUT1032, to je na fabrickim gumicama a i na ovim kupljenim u markosu

posto sam cuo da ima raznih dimenzija, ove su dugacke (kad su nove) 16mm i siroke su 8 ili 9 mm, navoj je ja mislim m4 ali neka me neko ispravi ako gresim jer ovo nikada nisam znao da procenim i nemojte da vas zabrinjava sto su vase na motoru krace jer ce i ove postati kad se stave na motor, tj sabice se usled dotezanja safa

Gumice montirane i sada je kao novo, kao da je iz fabrike izasao  :D :D

u svakom slucaju, ako neko bude isao negde preko neka pojuri ove gumice u nekoj radnjici jer bi ja uzeo jedno 10, 15 komada da imam, jer se kod TA svi safovi idu u ove gumice

znaci evro po safu, stim sto se ovde moze birati i boja, a ovi kod nas naplacuju samo gumice 3e

u svakom slucaju narucicu ovo kod sekule sa sledecom turom pa cu da vidim kakvog je kvaliteta

evo ovih gumica M5 i M6 pa kome treba moze da naruci iz louis-a

http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003128

samo proverite da li je na TA M4, M5 ili M6, posto ja mislim da je M4 u stvari, ali provericu opet sutra jer me mrzi da idem do garaze sada pa cu da okacim sutra

Gumice kupljene u Markosu, hvala Johny. Danas cu da zapocnem sa montazom vizira i svega ostalog sto stojalo netaknuto celu zimu, pa se nadam da ce u subotu popodne biti neke voznjice  :)

Gumice kupljene u Markosu, hvala Johny. Danas cu da zapocnem sa montazom vizira i svega ostalog sto stojalo netaknuto celu zimu, pa se nadam da ce u subotu popodne biti neke voznjice  :)

ajd konacno sklopi magare, bice preko 20 stepeni u subotu pa ce te zena pustiti da se vozis sa nama  ;D :D

ajd konacno sklopi magare, bice preko 20 stepeni u subotu pa ce te zena pustiti da se vozis sa nama  ;D :D

Motor ce biti spreman za subotu ali ja radim  :( Imam popodne neki ispit u Beogradu pa cu se javiti ako udete u blizini da popijemo pice i napravimo neki krug.

evo sta se moze uraditi za par stotina dinara i parcetom drveta i naravno malo slobodnog vremena na poslu :)))

prve dve slike su kako je izgledalo kad sam prvi put napravio

RWDvB_dscn3822.th.jpg

2rBSd_dscn3821u.th.jpg

a ove druge dve posle jucerasnje prepravke i ponovnog tapaciranja zbog kojeg sam ostao nocas do pola 3

99MaT_dscn3823.th.jpg

x9nIz_dscn3824.th.jpg

moze se uraditi i neki fazon na tapacirungu, ja sam delimicno kopirao sa givi naslona linije

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

WOW !

Al si ga nalicko ! 

A de ti je ispao jedan prednji disk ?  :P  Ja vidim da imas samo jedan a treba dva da ima il je to plod tvog grunfovanja zbog smanjenja inertnih masa na tocku ??  ;D

WOW !

Al si ga nalicko ! 

A de ti je ispao jedan prednji disk ?  :P  Ja vidim da imas samo jedan a treba dva da ima il je to plod tvog grunfovanja zbog smanjenja inertnih masa na tocku ??  ;D

Morao sam ovaj jedan da ostavim radi tehnickog pregleda inace i ne kocim, skupe plocice  ;)

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

WOW !

Al si ga nalicko ! 

Morao sam ovaj jedan da ostavim radi tehnickog pregleda inace i ne kocim, skupe plocice  ;)

Meni bi bilo zao da ga teram po pesku ovako doteranog.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja