laband 162 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ima u louis-u, ovi kod nas deru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam tek obratio pažnju na to kako se zove na švapskom.... GUMMIMUTTERN, auuuuu..... ozbiljno zvuči :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim une srafove sto drze vizir tj one gume sa maticom unutra, skroz su iskidane i deformisane i nema sanse vise da ih provucem kroz vizir? Centar S nema i 3T Racing nema! Ima u Luisu ovo, www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10006100. Probaj kod raznih majstora, trebalo bi da imaju - ali retko su voljni da se odreknu, teško se nabavlja Hvala Čeh, tako bi otprilike trebalo da izgledaju kada su novi, u 3T racingu su mi rekli da ih zovem krajem nedelje trebalo bi da dobiju a Centar S treba da dobije za nekih 20-tak dana. Ko zna da li mozda ima to kod Rodica ili Markosa i da li uopste pasuje sa drugih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ima u louis-u, ovi kod nas deru U 3T Racingu mi rece oko 3€ komad x 4 komada + citty expres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Mart 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne trebaju ti 4 komada, ona dva bočna se šrafe u masku u kojoj je matica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da imam možda dva komada kod kuće, ali ne znam koji je navoj (5 ili 6)... pogledaću pa ti se javljam. Šibni mi broj telefona na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne trebaju ti 4 komada, ona dva bočna se šrafe u masku u kojoj je matica. Kod mene se svaka 4 srafe sa tim maticama u gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ona mala metalna podloška sa ispustima treba da ima malo zazora, bar je tako kod mene. A još jedan savet: Skini kompet sajlu brzinomera, dobro je očisti i naulji. Proveri kako ti se okreće puž u kućištu pinjona, sve dobro (ne previše) podmaži tovatnom mašću i lepo sklopi. i kod mene ima malo zazora, tj mrda se lepo, ali prethodna plastika je podjednako pojedena tako da ne mrda previse inace skinuo komplet celu masku, skinuo sajlu, nauljio i proverio da li funkcionise, onaj puz nema nikakvog lufta i ceo pinjon je u dobrom stanju koliko si platio 2386 dinara, skupo mamu li im ****** Gde mogu da kupim une srafove sto drze vizir tj one gume sa maticom unutra, skroz su iskidane i deformisane i nema sanse vise da ih provucem kroz vizir? Centar S nema i 3T Racing nema! vec sam se cuo sa 3t racingracin-om, rekli su da dobijaju krajem nedelje, ja sam vec narucio kod njih i zvace me krajem nedelje kad stignu, ako neko ima jeftiniju varijantu da poruci neka poruci i meni 4 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Mart 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam i ja platio pre mesec-dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam i ja platio pre mesec-dva. Gde si ti kupio Arakise? Nieki dinar gore dole, muka mi je samo ako treba da kupujem vise puta jer sumi poslali neke neodgovarajuce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Mart 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na taj plastični pinjon. Kupio sam ga u Centru-S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, bio sam do markosa i imaju one gumice, stim sto su trenutno nestale jer sam ja pazario 4 i TA96 je pazario jos 4 (da samo 8 komada su imali) ali kaze mi prodavac da imaju u magacinu jos sigurno samo treba da donesu u radnju, inace cena je prava sitnica 301 dinar po komadu, inace oznaka na gumici je WELLNUT1032, to je na fabrickim gumicama a i na ovim kupljenim u markosu posto sam cuo da ima raznih dimenzija, ove su dugacke (kad su nove) 16mm i siroke su 8 ili 9 mm, navoj je ja mislim m4 ali neka me neko ispravi ako gresim jer ovo nikada nisam znao da procenim i nemojte da vas zabrinjava sto su vase na motoru krace jer ce i ove postati kad se stave na motor, tj sabice se usled dotezanja safa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gumice montirane i sada je kao novo, kao da je iz fabrike izasao :D u svakom slucaju, ako neko bude isao negde preko neka pojuri ove gumice u nekoj radnjici jer bi ja uzeo jedno 10, 15 komada da imam, jer se kod TA svi safovi idu u ove gumice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan nije ni ovo loše http://www.louis.de/_401a57090dabd89c7cdb4d64ccd21f88d1/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=450&wgr=262&list_total=11&anzeige=0&artnr_gr=10006100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci evro po safu, stim sto se ovde moze birati i boja, a ovi kod nas naplacuju samo gumice 3e u svakom slucaju narucicu ovo kod sekule sa sledecom turom pa cu da vidim kakvog je kvaliteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ovih gumica M5 i M6 pa kome treba moze da naruci iz louis-a http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003128 samo proverite da li je na TA M4, M5 ili M6, posto ja mislim da je M4 u stvari, ali provericu opet sutra jer me mrzi da idem do garaze sada pa cu da okacim sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gumice kupljene u Markosu, hvala Johny. Danas cu da zapocnem sa montazom vizira i svega ostalog sto stojalo netaknuto celu zimu, pa se nadam da ce u subotu popodne biti neke voznjice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gumice kupljene u Markosu, hvala Johny. Danas cu da zapocnem sa montazom vizira i svega ostalog sto stojalo netaknuto celu zimu, pa se nadam da ce u subotu popodne biti neke voznjice ajd konacno sklopi magare, bice preko 20 stepeni u subotu pa ce te zena pustiti da se vozis sa nama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gumice kupljene u Markosu, hvala Johny. Danas cu da zapocnem sa montazom vizira i svega ostalog sto stojalo netaknuto celu zimu, pa se nadam da ce u subotu popodne biti neke voznjice ajd konacno sklopi magare, bice preko 20 stepeni u subotu pa ce te zena pustiti da se vozis sa nama ;D Motor ce biti spreman za subotu ali ja radim Imam popodne neki ispit u Beogradu pa cu se javiti ako udete u blizini da popijemo pice i napravimo neki krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo sta se moze uraditi za par stotina dinara i parcetom drveta i naravno malo slobodnog vremena na poslu )) prve dve slike su kako je izgledalo kad sam prvi put napravio a ove druge dve posle jucerasnje prepravke i ponovnog tapaciranja zbog kojeg sam ostao nocas do pola 3 moze se uraditi i neki fazon na tapacirungu, ja sam delimicno kopirao sa givi naslona linije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Beduin se konacno probudio iz zimskog sna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 5, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan WOW ! Al si ga nalicko ! A de ti je ispao jedan prednji disk ? Ja vidim da imas samo jedan a treba dva da ima il je to plod tvog grunfovanja zbog smanjenja inertnih masa na tocku ?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan WOW ! Al si ga nalicko ! A de ti je ispao jedan prednji disk ? Ja vidim da imas samo jedan a treba dva da ima il je to plod tvog grunfovanja zbog smanjenja inertnih masa na tocku ?? ;D Morao sam ovaj jedan da ostavim radi tehnickog pregleda inace i ne kocim, skupe plocice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep primerak,skoro kao moj :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 5, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan WOW ! Al si ga nalicko ! A de ti je ispao jedan prednji disk ? Ja vidim da imas samo jedan a treba dva da ima il je to plod tvog grunfovanja zbog smanjenja inertnih masa na tocku ?? ;D Morao sam ovaj jedan da ostavim radi tehnickog pregleda inace i ne kocim, skupe plocice Meni bi bilo zao da ga teram po pesku ovako doteranog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...