laband 162 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan što ne reče ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan što ne reče ranije Pa duga je zima... imas vremena da ponovis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posle prvog pranja si trebao nasuti destilovane vode sa po kap kiseline u svaku celiju i prikaciti na punjac.Pa posle 10-12 sati punjenja ponovo ga isprati,i onda nasuti kiseline.Sve to da bi se sulfat sa plocica imao gde da se "rastvori". Kada se aku.prazni od olovnih i olovo-dioxid ploca nastaje olovo sulfat,a od sump.kiseline voda.Prilikom punjenja proces je obrnut. Ja sam tako nekako napravio, ali i dok sam to radio vidio sam dosta taloga na dnu i znao sam da nece biti srece. Tako je i bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Imam jedan stari aku , moram to probati sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 27, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan što ne reče ranije Pa nisi pitao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 27, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Imam jedan stari aku , moram to probati sa njim Procitaj ovaj faq,da se ne bi dzabe mucio,a ja ne bih pisao zasto to ne treba da radis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan može li da se ostavi da se potpuno osuši, pa de se taj talog usisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jbg engleski mi nije baš jača strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ok puniti akumulator od motora, punjacem za akumulator za kola od 5mA/h? Vidjao sam punjace za motore, pa ni sam ne znam sta valja ciniti? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Octobar 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Misliš 5A max struje koju daje punjač? Može, akumulator će samo u prvom trenutku povući malo veću struju nego što je normalno za njegov kapacitet a posle 10-tak minuta trebala bi struja da padne na oko i ispod 1A. E malo i ja da se pohvalim, u trenucima dokonosti opravih elektroničicu za trepćuće stop svetlo Radi tako da kad pritisnem ručicu (ili nožicu) kočnice, stop trepne 2 -3 puta u roku od 2 sekunde i onda se upali stalno. Mislim da ću u gradskoj gužvi prilikom iznenadnih kočenja biti uočljiviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da hoće , nikako da slikam moje drugo stop svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 29, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro cika Arakise,daj i neke detalje kako si to izveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lako, uzeo sažvakano rešenje sa elitea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno i ja da okačim to STOP svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel to štopaljka ili šalješ morzeovu azbuku? deluje nervozno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan poenta je da bude baš upadljivo , jel tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da zamislim šta ti misli onaj iza tebe u kolima na semaforu kad ga pržiš jedno dva minuta. ;D Meni se više sviđa varijanta kad zatreperi u trenutku kočenja a posle drži permanentno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 30, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan lako, uzeo sažvakano rešenje sa elitea. Uh,bas se namucio! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Octobar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije sa od tog prokletog foruma nego nešto sasvim drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pajz da ti ne poverujem. ako je proklet, sto se ne odjavis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Octobar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čekam tebe prvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma, nemoj da se mucis. neces to docekati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja ovo. Totalno je nervozno?! Trebalo bi dva puta da zatreperi i onda da drzi konstantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan mene malo podseća na stop svetlo formule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima WINGRACK za hondu transalp 99. god, na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...