malitomic 1718 Napisano Avgust 31, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro će se naći u prodaji, pa ako neko gleda ovakav tip motora neka obrati paznju Malo sam sa njim u sred sezone zaglavio sa popravka i servisiranjem, pa sam kupio drugi koji vozim. Taj mi i mnogo više odgovara. Bmw koji prodajem sam kupio pre par meseci u CH, 2006. je godište ima oko 52000 km na satu. Pogon je preko kaiša koji je zamenjen na 40000km, gume su odlične, kocnice takodje. Ja sam mu radio servis, a uz pomoć prijatelja i drugara sa foruma i još neke popravke. Više o tome na linku ispod Trenutno imam problem sa strujom ali i to će nadam se uskoro biti reseno. Do tad oglas će biti samo ovde. Cena okvirna je oko 3000e. Racunam samo koliko je mene koštao do sad. Toliko za sad, kontakt tel 0604421566 Milan 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Avgust 31, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan https://www.ricardo.ch/de/a/bmw-f800-st-1207269640/ Link sa licitacije kad je motor kupljen. Još 850e je koštao prevoz, carina i AMS potvrda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sređen regler, postavljen oglas sa lepim slikama. Cena za forum 3000e http://www.polovniautomobili.com/motori/20429231/bmw-f-800-st Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan https://www.ricardo.ch/de/a/motorrad-bmw-f800s-gedrosselt-auf-a-beschraenkt-ab-platz-1213215092/ Ako je neko spreman na rizik i kupovinu na slepo, možda je ovo prilika. Ja bas volim tu neizvesnost i lako bi se upecao na ovog zuću da mi plavac nije dosao. Da pripomognem ko bas i nije upućen, žuti je S model i treba da ima heblove, a kod ovog je montiran normalan volan što je svakako bolje i udobnije za voznju. Ima i nisko sedište koje je moja želja, samo negde da ga nahvatam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj iz Švajcarske ima problem sa ABS sistemom. Sve je to lepo ali je mačka u džaku, bolje je kupiti ovako kad je u Srbiji. Iskreno, tvom je dobra cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Skyrunner je napisao: Ovaj iz Švajcarske ima problem sa ABS sistemom. Sve je to lepo ali je mačka u džaku, bolje je kupiti ovako kad je u Srbiji. Iskreno, tvom je dobra cena Tako je, čas radi čas neradi, kako ovaj kaze. Taj motor ima jednostavan Abs koji nema one pojacivace koje je BMW stavljao na R i K seriju koji su pravili su probleme, te mislim da bi se popravka svela na obicnu zamenu senzora ili nešto slicno. Treba svakako proveriti snagu motora jer je za ograničenu A kategoriju,pa je verovatno spušten na 25Kw. To je tamo rutinska prepravka u ovlašćenom servisu i upisuje se u saobracajnu. Ovi nasi u ABS hoće da prave problem ako je u saobracajnoj 25kw a po broju sasije 62kw. Meni je prošli f650gs bio takav i bilo je napeto,ali je na kraju proslo kako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Podsetise me na PA da obnovim oglas, pa je red i ovde to da uradim. Aktuelna prodaja. Vozen je od onda nekoliko kraćih krugova čisto da potvrdim da je sa reglerom sve u redu. Jeste,sve je ok Kocnice su mi jedini problem, hoće da me prevrnu preko glave, nikako da se naviknem 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Novembar 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna prodaja, moguc dogovor. Moguće i neke rate do početka sezone za ozbiljne članove. Moze i zamena za neki lep mali enduro... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi neko da dodje da ga pogleda pa reko da se ne brukam i da ga malo picnem . Lagano tuširanje, brisanje, dopumpavanje guma.. i šta sad? Pa vožnja naravno, da se dopuni akumulator. Dobar izgovor uvek treba naći Nisam išao daleko, do Zuca, ali sam uhvatio sve one lepe Avalske krivine. Dal' sam se toliko uzeleo voznje ili je ovo neki drugi motor, ja ne znam, uzivao sam. Sve ono što mi je ranije smetalo , a vezano je uglavnom za čudne zvukove klaparanje i tutnjavu iz airboxa više nisam cuo, samo sam se vozio I uzivao. Koliko je lagan i povozan, kako taj menjac lepo i glatko radi postaje mi jasno jer mi je voznja kalibrisana na drugi motor koji imam, on je neka sasvim druga priča. Ovom plavcu treba nosac kofera I vislji vizir i postaje vrlo upotrebljiv turer.Za nosac se snaci kod Sebe ili kupiti na ebay-u KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Uz motor dajem ovaj Sw Motech top case 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisan.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prodat motor. Novom vlasniku puno lepih kilometara, a svima nam sretno Badnje vece i Božić 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...