JakiGSA 12 Napisano Avgust 27, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Gledam ovaj touratech tool box i mislim se...a jesi skupa mamu ti, ali isto tako i dobro izgledas. 200 eura da isprsim za 4 litre dodatnog prostora je malo puno, a i nije, lomim se. Ima li netko od cijenjenih forumasa ovu kutiju ili slicnu, kako se pokazala, drzi li vodu i vrijedi li tolike novce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3819 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan veličina i oblik mi liči na givi s250 (https://www.givi.it/givi-products/motorcycle-and-scooter-accessories/comfort-accessories/s250-tool-box) Ovako, meni stane u nju mali ipone sprej za lanac, ona roll torbica sa najosnovnijim alatom, mala baterijska lampa, vezice i izolirka. Ima mesta za te gluposti. Da ne nosim sprej za lanac, može bit da bi stao mini kompresor (najmanji ikada) sa setom za krpljenje. Šta znam, praktično jeste, skupo, takođe jeste (givi nosač+kutija je oko 100e bilo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JakiGSA 12 Napisano Avgust 27, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda lose ni taj Givi, vjerujem da je i kavaliteta plastike dobra s obzirom na brend. Uglavnom bi pokusao tu nagurat onaj set od Louis-a za krpljenje gume, prvu pomoc i nesto alata, mozda onaj kompresor od Xiaomi-a ako stane plus neke krpetine da to ne suska i za ruke pobrisat. 4 litre zapremnine nije ni puno ni malo. Zanima me bas ovaj model jer mi izgleda dobro sa ovim metalnim panelima i naravno, da ne pusta vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JakiGSA 12 Napisano Avgust 27, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan Upravo narucen toolbox...242 fucking eura. nadam se da vridi svakog eura, u protivnom vracam nazad i mjenjam za nesto drugo. cijene u turatecha su podivljale, sve je po zlato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1735 Napisano Avgust 27, 2022 Никад не једи жути снег!, 768 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам мислио да се немац не квари, који ће му мој тулбокс? Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3819 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sve što si nabrojao, nema šanse. Ja ti rekao koliko staje. Javi utiske svakakoSent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JakiGSA 12 Napisano Avgust 27, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan Javim i slikam kad montiram sa svime sta je stalo i sta nije, a trebalo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...