Jump to content

Moto Zajednica

Zanimljivi primerci iz oglasa

Recommended Posts

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport
Pre 4 sati, Xnikolax je napisao:

Ova je zavrsila kod mene. Uzeo je kao drugi motor (bice ukras za dnevnu sobu). Pa da vidim da li mogu da je vratim u normalno stanje

E, drago mi je da se vratila u BG i kod nekoga sa foruma.👍

Dobar je to motor druze, mazen i pazen, mnogo je para upucano u nju, jeste dosta presla ali mislim da moze da se dovede u dobro stanje za ne tako mnogo para.Raste joj vrednost sa godinama jer je prva serija, nelimitirana. Das krug jednom, da se malo prisetim? 😁

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Kawasaki z1000sx
Pre sat vremena, BokyBoy je napisao:

E, drago mi je da se vratila u BG i kod nekoga sa foruma.👍

Dobar je to motor druze, mazen i pazen, mnogo je para upucano u nju, jeste dosta presla ali mislim da moze da se dovede u dobro stanje za ne tako mnogo para.Raste joj vrednost sa godinama jer je prva serija, nelimitirana. Das krug jednom, da se malo prisetim? 😁

Naravo. Cim joj sredim paljenje, onu boljku koju ima svi do 2003 god. Inace kad sam je uzeo bila su 4 kupoprodajna ugovora  bez da je iko registrovao. Sad je konacno opet regularna i registrovana. Ti mi samo reci da li si ti radio nesto po pitanju tog paljenja a ja javljam cim je sredim da obrnes koji krug :)

• Podržavam 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport
pre 14 minuta, Xnikolax je napisao:

Naravo. Cim joj sredim paljenje, onu boljku koju ima svi do 2003 god. Inace kad sam je uzeo bila su 4 kupoprodajna ugovora  bez da je iko registrovao. Sad je konacno opet regularna i registrovana. Ti mi samo reci da li si ti radio nesto po pitanju tog paljenja a ja javljam cim je sredim da obrnes koji krug :)

Sta tacno u vezi paljenja, kod mene nije imala nikakav problem jer je majstor Makmoto resio njenu fabricku boljku tj frajlaif i posle toga je palila kao mina na cvrgu, uz dobar aku naravno.Zamenjene su joj i gumice ventila, iz originala naravno ali neznam koliko je presla od tada, meni je uvek trosila oko pola L ulja na 5000 km, bez obzira kako se vozi i koje ulje je u pitanju.

Cuo sam da je imala problem sa klizanjem lamela pa ne znam da li je to uradjeno u medjuvremenu.

Pisi na PP sve sto te zanima, tu sam sta god treba.👍

Promenio član BokyBoy

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Nemam
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Honda CBR 900 RR SC 28 BLACK, 1994. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 34000 km, Palić...

Dugo stoji na oglasima. Jedan od motora koji bi voleo da imam u garaži. 

Mada ne ovaj jer nije 100% fabrika pa mu je samim tim i jako visoka cena zbog toga. 

• Haha 1

• Drug član, 1274 postova
  • Motocikl: Uly

Ja to letimičnim pregledom oglasa nisam skontao... Ako vam nije teško, napišite o čem' se radi.

A cene su mu inače blaaaago povisoke  ::)  mada i to vrvtn ima svoju prođu. Puno je programera koji vole motore   :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja