Janjke 42 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi digitalni km sat ali sam to odvojeno... znaci displej posebno da kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 27, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi digitalni km sat ali sam to odvojeno... znaci displej posebno da kupim... Mozes li da pojasnis malo? Kako da displej bude odvojen?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa samo displej da kupim dislplej koji pokazuje brzinu i predjenu kilometrazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan imas u louisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Evo link http://www.louis.de/_202434115c7ea6a9bd166c47c7f66d2215/index.php?article_context=list&menu_rubrik=4&topic=wgr&grwgr=480 Imaju dva tipa: Ova dva tipa su dobra: Mada ima i jeftinijih 175 eura 220 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 27, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije potrbno nista atraktivno a da ti resi problem ima da se kupi digitalni kilometar sat sa jos gomilom funkcija tipa :merenje vremena ,prosecna brzina itd . U pitanju je digitalni kilometar sat za bicikle kosta od pet do petnest evra super je resen ima bazdarenje tacnosti po sistemu merenja obima tocka (samo mu ukucas u cm obim i podesen je )ugradjuje se za pet minuta samo namontiras na felnu mali magnet i to je to ! Nadam se da sam ti pomogao ovom idejom pa ako me se setis na dan bezbednosti,setis ako ne to je bila moja gradjanska duznost..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije potrbno nista atraktivno a da ti resi problem ima da se kupi digitalni kilometar sat sa jos gomilom funkcija tipa :merenje vremena ,prosecna brzina itd . U pitanju je digitalni kilometar sat za bicikle kosta od pet do petnest evra super je resen ima bazdarenje tacnosti po sistemu merenja obima tocka (samo mu ukucas u cm obim i podesen je )ugradjuje se za pet minuta samo namontiras na felnu mali magnet i to je to ! Nadam se da sam ti pomogao ovom idejom pa ako me se setis na dan bezbednosti,setis ako ne to je bila moja gradjanska duznost..... ;D do koje brzine meri taj sat za bicikle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam kakva mu je blokada ako je digitalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije potrbno nista atraktivno a da ti resi problem ima da se kupi digitalni kilometar sat sa jos gomilom funkcija tipa :merenje vremena ,prosecna brzina itd . U pitanju je digitalni kilometar sat za bicikle kosta od pet do petnest evra super je resen ima bazdarenje tacnosti po sistemu merenja obima tocka (samo mu ukucas u cm obim i podesen je )ugradjuje se za pet minuta samo namontiras na felnu mali magnet i to je to ! Nadam se da sam ti pomogao ovom idejom pa ako me se setis na dan bezbednosti,setis ako ne to je bila moja gradjanska duznost..... ;D do koje brzine meri taj sat za bicikle Do 300.Ja stavio na makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Decembar 28, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan taj iz Louisa za 15 eur nije los, radi ok, ali nema osvetljenje tako da je nocu manje-vise neupotrebljiv pogledaj na www.trailtech.net imaju dosta funkcija, ok izgledaju i ok su sa cenom na stranim forumima kazu da su se dobro pokazali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan taj iz Louisa za 15 eur nije los, radi ok, ali nema osvetljenje tako da je nocu manje-vise neupotrebljiv pogledaj na www.trailtech.net imaju dosta funkcija, ok izgledaju i ok su sa cenom na stranim forumima kazu da su se dobro pokazali Ajd mi molim te pomozi oko toga kako cene da vidim.... Ne snalazim se bas najbolje...inace starno ok roba....nadam se da su i cene ok ali ne znam kako da vidim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uspelo je video sam cene ali me sada zanima kako ja mogu doci do toga mislim kako da narucim i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan je li ko imao iskustva sa ovim uredjajima iz luisa? da li odgovaraju za svaki motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...