Jump to content

Moto Zajednica

zna li neko....

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Zna li neko gde ima da se kupi digitalni km sat ali sam to odvojeno... znaci displej posebno da kupim...

Mozes li da pojasnis malo? Kako da displej bude odvojen??

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Evo link

http://www.louis.de/_202434115c7ea6a9bd166c47c7f66d2215/index.php?article_context=list&menu_rubrik=4&topic=wgr&grwgr=480

Imaju dva tipa:

Ova dva tipa su dobra: Mada ima i jeftinijih :D

10034638_870_MOD_DET2_FR_07.JPG 175 eura

10034897_870_FR03_MOD_08.JPG 220 eura :D

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

ako ti nije potrbno nista atraktivno a da ti resi problem ima da se kupi digitalni kilometar sat sa jos gomilom funkcija tipa :merenje vremena ,prosecna brzina  itd . U pitanju je digitalni kilometar sat za bicikle kosta od pet do petnest evra super je resen ima bazdarenje tacnosti po sistemu merenja obima tocka (samo mu ukucas u cm obim i podesen je )ugradjuje se za pet minuta  samo namontiras na felnu mali magnet i to je to ! Nadam se da sam ti pomogao ovom idejom pa ako me se setis na dan bezbednosti,setis ako ne to je bila moja gradjanska duznost..... ;D

• Drug član, 1193 postova

ako ti nije potrbno nista atraktivno a da ti resi problem ima da se kupi digitalni kilometar sat sa jos gomilom funkcija tipa :merenje vremena ,prosecna brzina  itd . U pitanju je digitalni kilometar sat za bicikle kosta od pet do petnest evra super je resen ima bazdarenje tacnosti po sistemu merenja obima tocka (samo mu ukucas u cm obim i podesen je )ugradjuje se za pet minuta  samo namontiras na felnu mali magnet i to je to ! Nadam se da sam ti pomogao ovom idejom pa ako me se setis na dan bezbednosti,setis ako ne to je bila moja gradjanska duznost..... ;D

do koje brzine meri taj sat za bicikle

• Svrati ponekad, 306 postova

do koje brzine meri taj sat za bicikle

Do 300.Ja stavio na makinu.

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: nekada Africa Twin

taj iz Louisa za 15 eur nije los, radi ok, ali nema osvetljenje tako da je nocu manje-vise neupotrebljiv

pogledaj na www.trailtech.net  imaju dosta funkcija, ok izgledaju i ok su sa cenom

na stranim forumima kazu da su se dobro pokazali

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: FZR 600

taj iz Louisa za 15 eur nije los, radi ok, ali nema osvetljenje tako da je nocu manje-vise neupotrebljiv

pogledaj na www.trailtech.net   imaju dosta funkcija, ok izgledaju i ok su sa cenom

na stranim forumima kazu da su se dobro pokazali

Ajd mi molim te pomozi oko toga kako cene da vidim....

Ne snalazim se bas najbolje...inace starno ok roba....nadam se da su i cene ok ali ne znam kako da vidim ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja