dubaibike 0 Napisano Avgust 27, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan ...ali tesko iz oglasa :!: Eto tako odlucih ja posle skoro godinu dana velike ljubavi da zamenim svog GSa. Bese to idealan motor za pocetnika,lak za upravljanje,snage taman,ABS prastao pocetnicke greske,udoban,lep,pouzdan,ma sve NAJ... o njemu.Da zivim u nekom normalnom gradu sa normalnim gradskim brzinama ne bih ga sigurno menjao,ali ovde se vozi 100 km/h pa na vise! Lepo ga je voziti do 120 km/h,svaka duza voznja preko te brzine je mucenje i za motor i za vozaca,ipak je to jedan cilindar.Njegova off road strana mi je totalno neupotrbljiva,jer me off road voznja ali totalno ne zanima. Za zamenu mu spremam V Maxa,vozio ga pre neki dan i totalno se zaljubio,nevidjena snaga,ali isto tako jako prijatan za krstarenje pri nekih 130-140 km/h.Detaljne utiske o V maxu prenosim kad ga kupim... E sad jos samo treba prodati GSa jer trenutno nije sezona voznji motora,jos je vruce,ali mi se i ne zuri,jer imaju barem 5-6 komada na lageru... Eto,taman kad u Srbiji moto sezona bude pri kraju,ovde pocinje,pa dugari,dobro dosli u Dubai Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Avgust 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, na na BMWu koji odlazi i V maxu, koji je i po mom misljenju vrh masina (imali smo ovde poduzi topic o njemi u nj performansama i kocnicama). Nadam se da ce makar dogodine pasti taj put u Dubai ako vec ove nije, a ponadao sam se Srecno sa prodajom:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...