zoran_vs 15 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene u Vrscu je ista procedura.ako ne mislis da produzis registraciju vracas tablicu (ili pises izjavu oko nestanka te iste ).u slucaju ponovnog registrovanja po isteku 30 dana i ne odjavljivanja placas kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je bre ljudi ovo tvorevina, ova nasa drzava i ovi nasi zakoni...pravila, procedure...da se covek najezi...ajd sad budi pametan sta da radis...sa ovim poskupljenjem mi skoro da ne pada napamet da registrujem kola sada u martu i ne znam sta da radim...da li da se pritajim , cutim , kenjam pa platim kad mi se prohte da ga registrujem bez ikakvih kazni, ili da odma uradim tu odjavu i ostala biolosko hemiska tetoshenja da me ne bi posle ebali u nekom specijalnom sudu... Dajte ljudi , recite na kojoj opstini ste registrovali auto ili motor bez ikakvih peripetija i uplata penala pa da idemo svi tamo !!! Opstine po razlicitosti i autonomiji pocinju da liche na brak Srbije i Crne gore nekada...veoma los brak............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan .... hahaha kako sam se nasmejao, ova nasa drzava je kao luda kuća. Jedan kaze da moze, drugi da ne moze a treći je čuo da je to moglo ali ne zna dal može sad .... :D samo kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 21, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je u tome sto se taj zakon selektivno postuje. Meni marta istice registracija za motor, aprila za auto. Nisam pametan sta da radim, sta da registrujem, a sta ne..... sa ovim poskupljenjima me ceka blizu 35.000 din za registracije, a plata mi je 17.000 Ako ne budem imao privatnog posla, moci cu samo da gledam u motor i auto u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan E ja sam zbog toga registrovao skuter i zadrzao tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Januar 31, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo i da promenimo naslov teme, gde se mogu a gde ne zadrzati tablice posle isteka registracije, bez da se plati kazna. Ja sigurno znam da moze u Nisu i Beogradu, bez penala, idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Meni istekla 25 i necu da ga reg do marta... Predhodni motor (tj skuter kao tvoj) sam vozio neregistrovan, zaustavili me,popio prijavu,sutra dan reg bez problema. Samo ne znam kad panduri skidaju tablice,dal kad te uhvate vise puta ili kako vec??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam u vecim gradovima kao BG,NI,NS nema kazni za nevracene tablice jer kao mnogo posla oko izdavanja novih,vracanja starih,nove dozvole itd.dok u manjim gradovima naplacuju kazne posle mesec dana bez obzira da li je stigla kazna na kucnu adresu.Ukoliko stanete policiji sa neregistrovanim motorom,skidaju tablicu odmah i na licu mesta dobijate potvrdu da vam je tablica oduzeta itu potvrdu prikazete prilikom sledece registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Februar 1, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan U Nisu skidaju tablice na kolima i motoru tek kad istikne mesec dana posle isteka registracije, do tad samo kazne, ako te uhvate naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je motor registrocan na BG tablama nemoras ga odjavljivati, jer u BG se to radi tek posle 5 godina. nije kao u manjim mestima da moras posle mesec dana da ga odjavis i vratis tablice to je 610din, pa onda kad ga ponovo registrujes placas tablice i administrativnu taksu od 2360 + 770din.... Znaci drzis ga neregistrovanog dokle hoces i sve normalno placas, jedino ti moze traziti ako im padne na pamet da platis 270din za novu saobracajnu i ako imas mesta u saobracajnoj dozvoli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih,gpz sam kupio u jan prosle god,a poslednji put je reg 2005-e. Najnormalnije sam ga preveo (imao Kosovske table) i registrovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...