AnteK 602 Napisano Avgust 26, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jutro je nakon kišne noæi osvanulo maglovito, mic_po_mic i eto me oko 9.00h u Novom Sadu na prvoj kavi, a malo kasnije i u Beogradu na drugoj. Okupila se ekipa sa BJB foruma ( Pablo, Dexter, NeshaTL, Dane@, Luka ... ) i oko 14.30h konaèno stiže NikolaM sa langetom na ruci i motorom u kamionu, dovezao ga jedan kamiondžija iz Moskve, nakon 26 dana od pada sa motora u istoènom Sibiru ! Bude on veæ o tome nešto napisao. Malo poprièali i popili i svatko na svoju stranu, NikolaM na bus za Rijeku, ja po kiši kuæi. Evo par slikica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 26, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Banda -E što mi žao što nisam moga da dodjem da popijemo pivo... Evo noæ je a ja još na poslu. Ceo celcati dan dežuran u novini, dodji tamo-dodji ovamo. Gradim kapitalizam, bole me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 28, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan zao mi Nikole sto je tako prosao, ali sto se veli odlicno kako je mogao.. svaka cast na poduhvatu u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Avgust 29, 2006 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javno zahvalim na doceku i pomoci, domacinima Pablu na prijevozu, Dexteru i njegovoj djevojci na dobrom rucku, naravno i prijatelju i sponzoru AnteK-u sto je dosao iz Osijeka, pozdrav i ostalima koje sam upoznao. Naravno hvala i svima ostalima na podrsci. Bilo je to ugodno popodne pretposlednjeg dana mog 56-dnevnog putovanja. Nazalost ne cijeli put na motoru, ali i tih 9000 km bilo je dovoljno da budem u potpunosti zadovoljan (unatoc tome sto nisam dosao do zamisljenog cilja) a i drugi dio putovanja, mada drugaciji, nije bio nista manje interesantan. O dogadjajima i dojmovima mogao bi sada pisati satima ali biti ce i za to vremena... Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Avgust 29, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drago nam je da smo te upoznali, i puno sretnih km.......... :wink: p.s. kada stignes, i ozdravis, bilo bi lepo da nam posaljes koji putopis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 29, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi na doèeku... Nikola, više sreæe sljedeæi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Avgust 31, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, nema na cemu sto se doceka tice. Nego, kod mene u gepeku ti je ostao retrovizor za kle-a, svrati kad budes dosao po motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Avgust 31, 2006 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikola' date=' nema na cemu sto se doceka tice. Nego, kod mene u gepeku ti je ostao retrovizor za kle-a, svrati kad budes dosao po motor.[/quote'] Ok, tnx. Ja mislio da je u kamionu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 17, 2006 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nidzo , impresivno !!!!!!! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...