Evil_Zo 9 Napisano Decembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam bio u CG, pa neko ludo vrijeme, kisa, ne znam sta cu od sebe... kad odjednom eto rjesenja - zove mene drustvo i kaze ajde da nas uslikas, igracemo fudbal u balonu. Sport - super Dodjoh ja tamo, a u balonu mrkli mrak tj. reflektori su prilicno razrjedjeni i eto problema, dzaba sav ISO i f2.8, namucio sam se ziv (tek sada se sjetih da sam trebao slikati sa 50-icom ali nema veze). Biolo je tu i par interesantnih momenta pa pogledajte koga zanima... Link ka slideshow-u sa 50-ak slika: http://s476.photobucket.com/albums/rr127/Evil_Zo/Sport/2008_12_13%20i%2018%20-%20Mali%20fudbal/?albumview=slideshow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uhh Lazo, bas dobro. Od ovi deset, 5-a mi nekako "najupecatljivija" !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan 5-ta boli koliko je dobra :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Evil_Zo,obzirom na to da ti je fotografija samo hobi, moze se reci da ti povremeno na forum postavis stvarno dobre fotografije. Iz tog razloga ja ih svaki put obavezno pogledam, i verujem da i mnogi drugi tako rade. Tako si postao svojevrstan uzor za nas amatere. I kao i svakom drugom kome raste autoritet, trebalo bi da ti rastu i kriterijumi. Koja je svrha deset manje - vise vrlo losih fotografija u nizu? 'Ajde da su to jedna - dve, sa propratnom temom "Sport i slabo svetlo..." ili tako nesto,pa da analiziramo, ali ovako...Ako svi budemo tako radili zatrpacemo se besmislenim fotografijama i u tolikoj gomili ce se izgubiti i one koje vrede, a tu je, jos jednom da ponovim, puno tvojih. Mozda ce neko reci da je ovo trebalo da ide kao PP, ali ovo je u stvari poruka za sve koji imaju zanimanje za fotografiju i zele da nam fotke budu sve bolje i bolje. Od slatkorecivih ali neosnovanih komentara nista ne moze da se nauci. I nije ovo nikakva negativna energija i sl. Naprotiv. Samo mi se cini da olako postavljamo bilo kakve fotografije. Cak i najbolji medju nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast,profi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 24, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan vrlo lepo odradjeno! 5-ica je moj favorit ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 30, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evil_Zo,obzirom na to da ti je fotografija samo hobi, moze se reci da ti povremeno na forum postavis stvarno dobre fotografije. Iz tog razloga ja ih svaki put obavezno pogledam, i verujem da i mnogi drugi tako rade. Tako si postao svojevrstan uzor za nas amatere. I kao i svakom drugom kome raste autoritet, trebalo bi da ti rastu i kriterijumi. Koja je svrha deset manje - vise vrlo losih fotografija u nizu? 'Ajde da su to jedna - dve, sa propratnom temom "Sport i slabo svetlo..." ili tako nesto,pa da analiziramo, ali ovako...Ako svi budemo tako radili zatrpacemo se besmislenim fotografijama i u tolikoj gomili ce se izgubiti i one koje vrede, a tu je, jos jednom da ponovim, puno tvojih. Mozda ce neko reci da je ovo trebalo da ide kao PP, ali ovo je u stvari poruka za sve koji imaju zanimanje za fotografiju i zele da nam fotke budu sve bolje i bolje. Od slatkorecivih ali neosnovanih komentara nista ne moze da se nauci. I nije ovo nikakva negativna energija i sl. Naprotiv. Samo mi se cini da olako postavljamo bilo kakve fotografije. Cak i najbolji medju nama. Interesantno razmisljanje, postujem. Prvo bih se zahvalio na lijepim rijecima upucenim meni, hvala zaista i zaista jesam amater i osjecam se tako E sad dolazi na red drugo. Ti pomenu gomilu slicnih "nista posebno" fotografija u nizu. Ne znam koliko si imao prilike da uslikas neki sportski dogadjaj na primjer ili koncert ili nesto slicno dje fotograf uradi bezbroj snimaka trazeci 5 dobrih. E sad, obicno tu bude 5 odlicnih i 30-ak dobrih (od uslikanih 300). Moja ideja je sledeca, ja postavim neki moj izbor od 5-6 ali namjerno postavim i link ka onih preostalih "30 dobrih", zasto? Pa zato da bi onaj koga to mozda zanima pogledao i nasao tu neke koje su njemu mozda i bolje od onoga izbora koji sam ja napravio. Nekoga mozda zanima sami fudbal, neko je mozda bio samnom tada pa trazi sebe na slikama... Dakle, za predstavljanje radova ja izaberem nekoliko slika i postavim ih direktno na forum, ali postavim i link ka ostalim fotografijama jer ce mozda nekoga (ili mozda nikoga) zanimati. Taj link postavljam iskljucivo kada je neka reportazna stvar u pitanju (kao sto su gore navdeni koncerti, utakmice, borbe...) jer u takvim situacijama ima mnogo jako slicnih slika i tesko je izdvoiti najbolje. Kada imam "singl" radove, ne otvaram novu temu vec ih stavljam u temu "Sve ostale vase umjetnicke fotografije". Tako da sigurno to ne skodi kao sto si ti naglasio, a nekome mozda i koristi. Najprije onima koji zele da rade nesto reportazno pa da bace oko kako to drugi rade ili meni samom tako sto ce neko ko se bavi tom granom fotografije da mi eventualno da neke sugestije. Neko treci ce pak biti dokon pa ce tamo mozda pronaci jos nesto dobra a da ja to nisam primjetio... Dakle, ne mozes reci da zatrpavam forum, to bi bio slucaj kada bi sve zivo postavljao nepromisljeno, sto ja ne radim. Razmisli jos malo na ovu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 30, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...