okrad 11 Napisano Avgust 25, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Pre neko vece udjosmo u debatu, (umalo se ne pobismo :twisted: ) oko toga kako rade trocilindrasi. Tek sa Guzzonjom sam provalio da njegov V2 ne pali ravnomerno, pa me interesuje, kakav je slucaj kod trocilindrasa, rednih. Da li su kolena radilice u ravni, ili 3D i koji je redosled paljenja kod cetvorotaktnih? A cvaje? One tuku redom kako god okrenes. Koga ne mrzi nek ukratko baci par reci, da ne kopam po netu (ko da forum nije na netu :wink: ) Jbg kad svi koje znamo teraju 1,2 ili 4 cilindra. Da znamo nekoga sa 3, pa da mu otvorimo masinu :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 25, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ha , Mali Caca ima Triumpha ... samo ces morati da skoknes do Kanade da mu rasturis masinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' Pre neko vece udjosmo u debatu, (umalo se ne pobismo :twisted: ) oko toga kako rade trocilindrasi. Tek sa Guzzonjom sam provalio da njegov V2 ne pali ravnomerno, pa me interesuje, kakav je slucaj kod trocilindrasa, rednih. Da li su kolena radilice u ravni, ili 3D i koji je redosled paljenja kod cetvorotaktnih? A cvaje? One tuku redom kako god okrenes. Koga ne mrzi nek ukratko baci par reci, da ne kopam po netu (ko da forum nije na netu :wink: ) Jbg kad svi koje znamo teraju 1,2 ili 4 cilindra. Da znamo nekoga sa 3, pa da mu otvorimo masinu :twisted:[/quote'] kod trocilindrasa mislin na triumpha sve od 1968 pa do danasnjega dana je radilica tj. kolina za klipnjace 120 stepeni u odnosu na drugu klipnjacu.Tako da svaki cilindar pali 120 stepeni poslin drugoga.ako mozes da stvoris sliku u glavi onda ces razuniti o cemu prican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ha ' date=' Mali Caca ima Triumpha ... samo ces morati da skoknes do Kanade da mu rasturis masinu... [/quote'] da da moga bi doci dam i nabudji motor za daytonu 675 koji cu spremati sljedece godine za trke :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Avgust 25, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan To Caca, znao sam. Nisam bas znao, al sam pretpostavljao. Ipak sam bio u pravu! A sad da odstampam ovo, pa da ocukam za pivo dripce sto su mi protivrecili! :baeh: :jos_piva: A ti Caca imas od mene pivo kad sledeci put dodjes! :pivo: A i taj sto je konstruiso Trijumfa '68. :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan To Caca' date=' znao sam. Nisam bas znao, al sam pretpostavljao. Ipak sam bio u pravu!A sad da odstampam ovo, pa da ocukam za pivo dripce sto su mi protivrecili! :baeh: :jos_piva: A ti Caca imas od mene pivo kad sledeci put dodjes! :pivo: A i taj sto je konstruiso Trijumfa '68. :kul:[/quote'] eto tako je meni svaki put kad dodjen u BGD.Svi sve znaju,a ja ispadnen glup ili ki ja se tu nesto pravin pametan.Oni vozaju motore od pamtivjeka i sada da in ja sloin pamet.........popi i jednu ili dvi pive za mene isto :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Avgust 26, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan :pivo: :jos_piva: :drinkers: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...