safet 1 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Joska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan pa nista ako ne budem terao skuter u vojvodinu da mi namesti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Ili pitaj coveka, objasnice ti. Ako ne budes znao da spojis, ceraj ga ovamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ovo vec pocinje da me nervira ... sve zice koje idu u bravicu prekinute , a skuter i dalje ima struje ... sad spajao sve zice od bravice i stalno ima struje .. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Kill Switch ima namenu i snagu da prekida glavni kabal sa akumulatora bilo plus ili minus . Sta god presekao krajeve preseka spoji na prekidac i spakuj .TACKA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan nisi me razumeo ... nisam jos ni stigao do povezivanja kill switcha ... preseceni kablovi od bravice , stalno je dat kontakt .. probao da spojim sve zice od bravice , i dalje ima kontakt ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...