kmbkare 32 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrnjačka Banja Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Branislav Maksimović, iz Vrnjačke Banje, i 81. sam godište. Motore vozim već dugih 20 godina, iako nisam bio neki ljubitelj istih, prvi motor sam kupio da bih se odvezao na posao i nazad (Tomos Automatik), i od tada kreće ljubav prema motorima, i sada bukvalno vozim motor 24/7/12 (preko cele godine).... Godišnje predjem od 15-20.000 km. Trenutno vozim Yamaha Majesty 400, 2006. godište, sa namerom da ga zamenim nekim V-Stromom ili nečim sličnim.... Mehaniku dosta dobro poznajem, sve oko motora radim sam, fali mi još samo dizalica za motore pa da otvorim servis . Ovde sam da se družim, delim iskustva i ako treba neki savet. Sve u svemu to je ukratko to, ako vas nešto zanima ili interesuje, slobodno i bez ustručavanja pitajte, veliki pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3093 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5403 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Lepo predstavljanje . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao na ove stručne stranice komšija.Dizalicu možeš da pazariš kod Panča u KV, ne čekaj puno :-)Drugarski pozdrav iz Kraljeva Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7184 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Zna se šta su pitanja! Da krenemo redom: 1. Da li smo sami u svemiru? 2. Da li je svemir konačan? 3. Odakle mi tu i ko nas je stvorio? 4. Šta je smisao postojanja? To je za sad to. Dobro došao 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Zna se šta su pitanja! Da krenemo redom: 1. Da li smo sami u svemiru? 2. Da li je svemir konačan? 3. Odakle mi tu i ko nas je stvorio? 4. Šta je smisao postojanja? To je za sad to. Dobro došao Hajde boga ti Andrej, pa to je lako. Odgovor je 42. Teža su pitanja tipa "zašto baš taj motor", "a što ne neki drugi" a kasnije kroz diskusiju se dođe do "šta fali BMW-u" pa "GS je najbolji" i slično. E tad postaje baš teško i zapetljano. Branislave, dobro nam došao i vozi šta ti duša ište. Ja se vodim pravilom da ako se posle parkiranja ne okreneš, da je pogledaš još jednom, ne voziš pravi model. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7184 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...za svemir i smisao života postoji odgovor samo mi ga ne znamo. Ali jedno pitanje koje muči čovečanstvo od kad je sveta i veka će večno ostati misterija - koje ulje u motor sipati!? To će zauvek znati samo Bog. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Avgust 17, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...