Chika Jimi 611 Napisano Avgust 23, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comi_ns 26 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia sxr50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, BokyBoy je napisao: Dobrodosla Milice, pretekose me kolege u vezi opreme al nema veze. Srecno i pamet u glavu, samo polako, pa da nam dogodine predstavis nesto jace... Hvala iskreno ubi me neizdrž do toga sledeće godine, do nečeg jačeg, ali se trudim kao što kažeš da držim pamet u glavi i polako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comi_ns 26 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia sxr50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Nolanka je napisao: Nije to neki zenski podforum, nego cemo ovako pojedinacno da ti se javimo, kad vidimo temu. Dobrodosla! Jesi li polagala punu A kategoriju, tj. nameravas li da prelazis na vece kubikaze? Zdravo, hvala ti na javljanju. Za sada vozim na staru B kategoriju čemu moja Aplilia taman i odgovara, a iskreno i meni jer stvarno ogromno vozačko iskustvo, ipak je vožnja motora specifična i treba to polako savladati - ovo važi za mene. Plan mi je da polažem celu A kategoriju iz praktičnih razloga, ali svakako bih prelazila na veće kubikaže, ali treba mi još vremena da zapravo ukapiram koja bi to bila kubikaža, koliko bih ja zapravo vozila motor, koliko dugo, koliko daleko, da li više po gradu ili više napolju .... i sve to mi se čini da ima uticaja na budući izbor. Najviše me zanimaju adventure/touring motori, ali to je još daleko od mene i mislim da bi zapravo u tome uživala treba mi i malo drugačiji stil života. Trenutno mi se jako dopadaju naked motori kao neki sledeći korak ali još ne uspevam da opravdam kupovinu takvog motora, a evo koje su mi dileme: zgodni su za grad što je super, ali da nije previše 600, 700, 900 kubika, pa mi onda mt03 dođe kao super varijanta, ali onda čitam da su naked motori neprijatni za vožnju van grada i za duže vožnje pa onda ne znam da li se isplati. Yamaha mt03 mi se nekako čini kao dobra kombinacija fizičke veličine i snage, a i lepote, ali polako sad kopam po forumu da nađem argunemte, možda neke predloge za druge modele ... Imaj u vidu da sam ja jako sveža u svemu ovome i da puno toga što mi se sviđa je bazorano na vrlo osnovnim činjenicama. Strpljiva sam ali bi svakako volela u nekoj budućnosti da uživo priča sa nekim i vidim neke motore, da se sa nekim provozam, osetim moć pa onda da na osnovu toga mogu da stvaram pravu sliku onoga što je najbolje za moj sledeći korak. Eto, odgovor je možda malo duži, nadam se da niko neće zameriti a svaka informacija je dobrodošlo. Za početak, dovoljno mi je da čujem da li razmišljam u dobrom smeru ili mi dajte smernice. Za kraj samo jedno pitanje, a verovatno ću ga negde još pokrenuti, da li postoji praksa da se zajedno ljudi dogovore na npr posledpodnevnu vožnju u recimo NS? Ako da - prosledi link, ako ne, da li ima zainteresovanih da pokrenemo tako nešto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 23, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Milice, izdrži bar jednu sezonu, nije samo to upoznati se sa mopedom već i na razne situacije u saobraćaju a naroda blesavog i blentavog je sve više. Samo lagano. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za mt-03. Ubedjen sam da će ti naked najbolje prijati posle obuke e mt03 posebno. Inače da naked nije za vožnju van grada je izmišljotina onih sto bi da se voze na mototu a da jm ne duva. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Avgust 23, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom zaspah preko telefona, a on zvao sve redom iz imenika. Ne bi bio problem da nije bilo iza ponoci. Sutradan primih reakcije ljudi koje nazvah... rekoh mozda je i Sava zaspao :-) Promenio Avgust 23, 2022 član dfast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Postoji, redovno se dogovaramo i nekome nešto iskrsne Vidim da se jedna mala beogradska grupica dogovara za vožnjice, što smo mi gori od njih Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comi_ns 26 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia sxr50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Savan je napisao: Glasam za mt-03. Ubedjen sam da će ti naked najbolje prijati posle obuke e mt03 posebno. Inače da naked nije za vožnju van grada je izmišljotina onih sto bi da se voze na mototu a da jm ne duva. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro To sam htela da čujem, jer mora biti nešto u njima kad ih ljudi ipak toliko voze. Verujem da bi mt03 bio lepa mera posle obuke, što kažeš, a moram priznati da su lepiiiii preko svake mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comi_ns 26 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia sxr50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, nafetS je napisao: Postoji, redovno se dogovaramo i nekome nešto iskrsne Vidim da se jedna mala beogradska grupica dogovara za vožnjice, što smo mi gori od njih Sent from my M2002J9G using Tapatalk Da će nekom nešto da iskrsne - to je očekivano, ali ne iskrsne valjda svima tako da bi trebalo da ostane dovoljno da se ipak ide u vožnju. Dodiše, ja ću tu da budem sporiji član, ali dogovorimo neke check pointove pa ću ja do njih krenuti ranije :-) Sve u svemu, ako bude neke organizacije - budi drug pa javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, jedino što od mene i vožnjica nema ništa do kraja septembra, nisam u NS, al eto, ako se zavalja neka priča, rado se pridružujem čim se vratim, ako ne, pokrećem ja priču. Generalno cele godine vozim, a ako bude "jesen/zima" kao prethodne dve godine, vozamo se non stop. Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...