mihajlovic 9 Napisano Maj 23, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan hej pa cek jel to onaj sto je bio kod sajma pre neki dan ???e vido sam vas tamo to je onaj klub ns riders Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima jos jedna slika ovog ts-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kako ovaj macan dobro izgleda!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не дознајем се баш толико у МеЗе, па можда и грешим, али код овог са приколицом није ми све најјасније. Колико сам прочитао на неком немачком сајту, ТС-ови првих година производње, ови са округлом хромираном деклом ниже седишта, нису качили приколице, да би се то променило са наредним серијама ТС-ова. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Naisao sam na nesto novog materijala pa da "ariviram", mozda nekome zatreba. Linkovi: Gespanne: www.w-onroad.de/sidecars www.gespanne-online.de www.gespannstammtisch.de www.info-serve.de/...gespannforum de.msnusers.com/IGGespannfahrer www.motorrad-gespanne.de www.crash.to/mz www.isarnetz.de/xt500 www.sidecar.com www.sidecar.it www.sidecar.freeuk.com www.sidecar.demon.nl/... www.sidecarmike.com zweiradmuseum.com www.savalenrally.de www.roadrocket.de/... www.stoye-seitenwagen.de/... www.pashnit.com/... www.sidecarcross.com www.sidecardakar.ch www.bmw-gespann.de www.sidecar.com/...sc manual.pdf (3872 KB) www.side-car.fr bvhk-gespannherstellerverband.de www.motorrad-akademie.de www.classic-motorrad.de/sidecar_links... Link za postavljanje prikolice na MZ 251: http://www.eastbikesunited.de/mz/beiwagen/etzbw/bedetzsupel.php Malo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se pohvalim da sam ovladao vožnjom prikoličara. Nisam posisao svu pamet sveta ali više nisam u obavezi da prikolicu tovarim kako bih bio sigurniji u krivini, u ''osećaj'' su ušle razlike između leve i desne pa sve nekako počinje da ide samo od sebe. Tek sada mogu da se opustim kada vozim, ranije čim bih sebi dopustio tako nešto sleteo bih sa puta. Iako sumnjam da je cilindar loše-knap razbušen i da su karike zalepile, Crnac se u drugoj propinje na točak i da nema prikolice podigao bi se bez problema. Karburator mi ne valja i to je najveća zajebancija koja postoji jer moram da ga guram da bih upalio što po npr. Novom Beogradu nije baš lako. Poslednji nedostatak je pinjon koji opet ne naleže kako treba pa sam ostao bez pokazivanja na satovima. I to je sve što je neispravno, ostalo je savršeno! Ide divno, od kako sam se vratio iz Svilajnca stavio sam Hondu pod ciradu a sa Crnca se ne skidam. Moraću da ga nagradim sa jedno 10 litara benzina, zaslužio je. :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Eh sta ti je MZ sa prikolicom - CUDO - eto sta je ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da stavim svetlo na blatobran prikolice i to mi zadaje veliki problem. Stuja nije dovoljno jaka za još jednu H4 sijalicu pa far nemože a to znači da mi treba nešto što ni sam neznam šta je i gde bih ga kupio. Ovo svetlo nije modni detalj, svako ko mi u saobraćaju dolazi u susret ne očekuje da će videti tako nešto pa moram dobro da stavim do znanja koja mi je širina i da nemam gde da se sklonim udesno. Ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако ништа друго, стави оне флуоресцентне траке под десни крај. То се одлично види, а струју не тражи. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Led diode, jedino to ti je resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo ako mozes da nabavis jedan migavac od mz-a kupi beli poklopac za njega i stavi sijalicu od 21w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam slikao veceras. Nije MZ vec Zundap, a prikolica je Madjarska od Panonije, al evo malo slika " od dole " kako je to sve povezano : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 27, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da stavim svetlo na blatobran prikolice i to mi zadaje veliki problem. Stuja nije dovoljno jaka za još jednu H4 sijalicu pa far nemože a to znači da mi treba nešto što ni sam neznam šta je i gde bih ga kupio. Ovo svetlo nije modni detalj, svako ko mi u saobraćaju dolazi u susret ne očekuje da će videti tako nešto pa moram dobro da stavim do znanja koja mi je širina i da nemam gde da se sklonim udesno. Ima li neko ideju? Pa zavisi kolika ti je amperaza na akumulatoru?? Stavi neki od 11Ah , mozda bude bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za opterecenje el- mreze bitan je alternator to jest punjenje a ako su potrosaci jaci od njegovog kapaciteta, onda struju "pozajmljuju " od akumulatora i tako ga polako prazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neke fotografije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan naleteo sam slucajno na ovu sliku na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neke fotografije..... A za sta sluzi ova kada ??? :D naleteo sam slucajno na ovu sliku na netu Ovo su ruski IZ-ovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan A za sta sluzi ova kada ??? :D То би требало да је теретна приколица. А на оној слички нису само ИЖ приколичари - видим и Урале и Дњепрове. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, za pivo i led...normalno ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I ovo spada u prikolice. Radovanje za kampere.. Ovaj poslednji ima klimu !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vujooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujooooo Nijedan snimak nisam našao u kome se MZ propinje na zadnji sa zakačenom praznom prikolicom i to sam hteo da postavim. Okretanje mu i nije neka fora jer je prazan... Što se vožnje na 2 točka tiče meni to ne odgovara ali evo jednog nedokazanog kome tako ''više prija''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan u, meni se ovaj "drift" svidja, voleo bih da se izvrtim koji put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...