vanja021 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ko kod nas radi izradu maski za motore? Da li neko zna neki servis ili majstora sem onog u Mladenovcu, taj mi malo daleko... Inace konkretno treba mi komplet prednja maska za dominatora nx 650 iz 1992'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Moraš da napišeš šta ti je blizu, a mislim da bi mogao da se dogovoriš sa brkom(mladenovac) da ti to pošalje nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanja021 0 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa okolina NS-a... Verovatno njemu nije problem da to posalje ali je problem sto prvo ja moram da nadjem nekog ko ima dominatora sa sve maskom pa da skinem, da njemu posaljem zbog kalupa po kojem bi izradio ...e to je vec malo komplikovano... Ako znate nekog ko to radi u okolini ns-a, bio bih zahvalan na informacijama. ili nekog ko ima originalnu masku... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...