ProMaster 9484 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, Angel GT2 guma sa mog motora, prešla nekih 10-12000km, prilično sam siguran da može još 5,6000km bez da se oznoji, tako da nekome može da posluži da prespoji sa relativno dobrom gumom. U pitanju je: 120 70 17 i 180 55 17. U suštini od ove navedene kilometraže većinom je vožena po autoputu i gradu, tako da je sredina podnela najveće habanje, ali nije još uvek ni blizu graničnika. Cene nema, već najveća ponuda ide za uplatu Ane Miletic. https://www.budihuman.rs/korisnik/1321/ana-miletic Ukoliko neko ima bolji predlog, od ove licitacije, neka predloži, bitno je samo da guma i novac odu u prave ruke. 11 3 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5667 Napisano Avgust 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1750 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster što si ih skinuo sad, što nisi gurao do kraja sezone i šta si stavio drugo, ako puno ne pitam? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Avgust 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja nam ista, a što bre nemaš 150/70/17 zadnju ? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Avgust 15, 2022 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan ufff, ovo nove gume... Da nisam kupio novi set, navozao bih se lepo na ovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Nole Bg je napisao: @ProMaster što si ih skinuo sad, što nisi gurao do kraja sezone i šta si stavio drugo, ako puno ne pitam? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Mnogo pitaš... Salim se Nolence, pa idemo zdravlje Bože za Italiju u septembru, a ne bi one tamo puteve da vozim sa gumama koje mi ne ulivaju 101% poverenje, odnosno sa dotrajalim. A umesto ovih dolaze lepotice sa slike ... Pa mi palo na pamet da ponudim ove jer su još uvek u pristojnom stanju i nekome će značiti, a značiće i Ani, malo po malo, nadamo se. @Štef - Meni su rekli da to može da se ubudzi.. Promenio Avgust 15, 2022 član ProMaster 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5667 Napisano Avgust 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1750 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, sve si rekao, super izgledaju za predjenu km. A ove nove verujem da su babaroga.@Štef ima Miki na Gs-u, možda ce i on menjati pa se zapljuni na vremePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mićko je tek stavio Conti tako da neće sigurno, a i oni iz sekte vole da im se vide konci, da pokažu kako su macho.. JeRi tako Milorade, kućo ? @m.milivojevic 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Avgust 15, 2022 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Da ponudim 2.000 rsd za pocetak idemo dalje ponude.. bice dobre za VFR-a bar da se pregura sezona, moje su gotove skroz.. posebno sada kad treba kupovati deklu i krpiti bocnu plastiku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 15, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Reci neku razumnu cenu da dođem po njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jedan kolega je na PM ponudio 2000 RSD za prednju, rekao sam mu da bi bilo bolje da odu kao komplet , evo kolega nudi 2000RSD za obe (iskreno, mislim da je malo), pa ponudite razumnu cifru, u narednih par dana dokle bude došlo i to je to... Nemam neku posebnu ideju, ali se vodim time da gume od +300e u ovakvom stanju, vrede bar 40,50e. Možda grešim, zato sam i rekao da ide licitacija, pa kako prodje.. Promenio Avgust 15, 2022 član ProMaster 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ProMaster said: Mićko je tek stavio Conti tako da neće sigurno, a i oni iz sekte vole da im se vide konci, da pokažu kako su macho.. JeRi tako Milorade, kućo ? @m.milivojevic prolupao mi tapatalk, ne dobijam notifikacije... ne trebaju mi, hvala. stavio sam Conti, tako da sam miran godinu dana 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5667 Napisano Avgust 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1750 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti Miki razumeo priču. Pita Štef sto u Stefana nije zadnja 150-70- 17 da on uzme za svoju Hondu Deavilku 700. Ja kažem možda je i Miki stavio nove skinuo stare u njega je ta dimenzija da uzme stare od tebe.Koliko prelazis za sezonu pa misliš da si godinu miran sa onim Contijem? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan istina, nisam ispratio sve od pocetka. pa sta ja znam. cini mi se da cu pojesti za godinu dana... malo se kida sa strane kad udjes ostrije u krivinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5667 Napisano Avgust 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1750 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato sam te pitao koliko prelaziš, guma jeste predobra ali pre mekana i astronomski brzo se trosi ako se malo agresivnije vozi. Tako da 8-10k ako dobaciš biće puna šaka brade. Uostalom videćeš i sam. @gavrela je saranio Contia 6-7000, al da drzi, jebe kevuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @symon - Je ponudio 40e. I za sada je njegova ponuda najveća. Ovo sam započeo kao otvorenu licitaciju, pa neka sve bude ovde i neka ostane otvoreno za ponude. Treba sa Vukom da se dogovorimo u narednih par dana kada ćemo raditi servis i zamenu guma, tako da će gume biti dostupne od recimo petka, a do tada neka ostane otvoreno za licitaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 15, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Štef je napisao: Prednja nam ista, a što bre nemaš 150/70/17 zadnju ? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Imam ja tu dimenziju zadnje Pireli scorpion. Daj broj telefona u inbox,pa cu ti poslati slike,snimke, na viber 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Z0LE - podigao na 5000 RSD. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 16, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan 5200 D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Z0LE - podigao na 5500. Iz nekog razloga nema mogućnost pisanja u oglasu, verovatno broj postova. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 17, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan 5600 din 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Z0LE - 6000RSD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 18, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan 6200 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 18, 2022 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Z0LE - 6500RSD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da zaključimo! @Z0LE, gume su tvoje, motor sam ostavio danas kod Vuka, nisam uspeo ranije. Neki plan je da od utorka možemo da se vidimo ili čujemo oko dogovora, do tada bi on trebao da završi sve radove. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bokiju ( @Z0LE ) ! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...