Xnikolax 79 Napisano Avgust 14, 2022 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Cao, Ako neko zna nekoga ko ima delove karoserije za citroen DS5 neka javi. Obrnuo sam vecinu otpada za francuze i niko nema delove pa bi mi znacilo ako neko ima predlog gde potraziti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Avgust 14, 2022 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da će teško ići.. A da probaš allegro.pl , pa nadješ nekog ko donosi iz Poljske. Šta ti treba od delova, mogu i ja da pitam neke koje znam..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1735 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2022. at 22:21, Xnikolax je napisao: Cao, Ako neko zna nekoga ko ima delove karoserije za citroen DS5 neka javi. Obrnuo sam vecinu otpada za francuze i niko nema delove pa bi mi znacilo ako neko ima predlog gde potraziti Moje iskreno saučešće. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Avgust 16, 2022 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan On 8/14/2022 at 10:29 PM, ProMaster said: Bojim se da će teško ići.. A da probaš allegro.pl , pa nadješ nekog ko donosi iz Poljske. Šta ti treba od delova, mogu i ja da pitam neke koje znam..? Za sad je ostalo da mi treba samo desni tj suvozačev far. Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1735 Napisano Avgust 18, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....e,pa super!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...