Arakis 5810 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aha, samo malčice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6040 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pa, to pitam, jer, ako se ide na kraj, valjda primate i druge kosooke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za bilo koju lokaciju,samo da ne bude od 12.03 do 19.03 jer tad idem u Nemačku. Kad smo kod toga,preispitaću kako stojimo tamo(mislim na Kineske motore). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Caffe E je super mesto,samo je malo da primi sve zainteresovane.Drugo,stvarno bi mogli negde da "izadjemo",da moze da dodje i nas prijatelj Deki iz Mitrovice.Ja sam za svaku opciju,samo da se jos malo oporavim,tj., da mogu da sednem na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pocetkom marta bicu neki dan u Bgd-u. Planiram da to bude za sajam motora, ali necu da vas ometam u planovima, jer u te dane nece biti ukljucen vikend. Samo opusteno Kinezi moji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pocetkom marta bicu neki dan u Bgd-u. Planiram da to bude za sajam motora, ali necu da vas ometam u planovima, jer u te dane nece biti ukljucen vikend. Samo opusteno Kinezi moji ne znam kakvo ce vreme biti tada i ne znam gde ce mi motor biti tada Medjuti mogli bi da napravimo nezvanicno,probnu u "E" a zatim prvu zvanicnu raspalimo u koloni za Kraljevo ili Kragujevac onako nas djomle 30-tak :) verujem da bi i tu bilo jos motora osim kineskih, NPR neki ubaceni Japanac ali njih cemo da ostavimo u oblaku prasine :) jel SHAOLIN jase ponovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Februar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan xexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ide u St.Pazovu i ja se javljam kao dobrovoljac. Ionako sam to vec nekako uplanirao. Taman sam u prolazu onima koji dolaze sa one strane Dunava. Mogu ici samo u ulozi postovaoca kineskih ljutih masina, a i kazu da tamo zna da se krcka neki dobar pasulj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Marina 7 juli u Zemunu je extra lokacija za skupljanje. Prvo dobra je lokacija i za Beogradjane a i za ekipu iz Batajnice, Pazove i sire: Ambijent je kao sto je bio na Stenki a verujem i da je Meni pristupacan. Evo ja konkretno predlazem to mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Gde god samo kazite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Moze Zemun,moze i Pazova,polako se zatvara krug. Moj predlog je da posto ce od 15 marta biti toplije,da okupljanje bude recimo poslednji vikend u martu.To mu dodje 28 i 29 mart. Tad mislim da cemo moci da vozimo,a cim je toplije,i moze da se vozi,daljina biva manji problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 25, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i na mene 90% .... Izgleda ja jedini skuteras,otkad je Dzoks pazario cruisera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i na mene 90% .... Izgleda ja jedini skuteras,otkad je Dzoks pazario cruisera! Valjda ces i ti brate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znači vreme je da menjaš. Javi te kada i gde i vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 25, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Iz Vasih usta u Bozije usi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Da vidim ja za organizaciju u Zermunu?u Marini 7 jul? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Zašto da ne. A koji vikend misliš da odaberemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Zašto da ne. A koji vikend misliš da odaberemo? Prvi posle sajma motora a mozemo i zajedno na sajam al sa cetvorotockashima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prvo pomislio da bude tako ali to mu dodje 21 i 22 a 22 marta su mladenci,mnogi ce ici negde na proslave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prvo pomislio da bude tako ali to mu dodje 21 i 22 a 22 marta su mladenci,mnogi ce ici negde na proslave. U bre Ivane pa ko ide na mladence pa i oni sto su se vencali pre bi na sajam :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti,idem ja ,kod kumova,zato navijam da ne bude baš taj vikend ??? A kenj..m kao mnogi ce da idu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 25, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan sta fali na mladence ,bolje nego na zadusnice ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Februar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan pu pu pu, gov*o ti podnos ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Mladenci su u nedelju,možemo u subotu,21. Necu da vam kvarim planove,kako se vecina dogovori tako ce biti.Zato,idemo sa predlozima,gde,kad ČIME? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...