Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja hteo da pricu okrenem ka kafanskom druzenju ali...nista mislim da bi trebalo sesti i raspraviti koja navigacija bolje radi a to bi moglo u kraljevstvu bez kraljice, u kafani kao kod kuce(ipak nam je kralj mirijeva slabo pokretan) jos samo datum diskusije da dogovorimo E ajde,to bi valjalo bas,da se okupimo prvi put u ovoj godini,sad cu da alarmiram plebs nedelja 11.01.2009 kao kod kuce od 19,00 ....predlog Da li radi nedeljom ? Ipak je to kineska provincija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene za tu kafansku razmenu informacija, mislim ako me primate Svi koji su imali kineza pa presli na Transalpa su izgleda jos uvek u dusi kinezi Dakle, moze, ako imas kinesku navigaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je petak,ili subota bolja opcija,obzirom da ja nedeljom ne mogu da ostajem do kasno,jer vi u ponedeljak morate da radite ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 8, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene za tu kafansku razmenu informacija, mislim ako me primate Svi koji su imali kineza pa presli na Transalpa su izgleda jos uvek u dusi kinezi Dakle, moze, ako imas kinesku navigaciju. Ja se kao i svi kinezi jos uvek navigam po zvezdama. Ali ce da bidne uskoro nesto. Samo nek neko presece jel kafana ili kotlic, da bi znao u koje zvezde treba da se zagledam. mislim da je petak,ili subota bolja opcija,obzirom da ja nedeljom ne mogu da ostajem do kasno,jer vi u ponedeljak morate da radite ;D ;D ;D ;D ;D Podrzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je petak,ili subota bolja opcija,obzirom da ja nedeljom ne mogu da ostajem do kasno,jer vi u ponedeljak morate da radite ;D ;D ;D ;D ;D ha ha ha dajte predloge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, ni Lalajko nije daleko baš preko sveta ;D Ja bih pre da ga iznenadimo, da ne zna da ćemo doći ali ipak da podloži kotlić, a Zlaja da spremi knedle ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6201 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sve ideje su izvodljive, Lazarevac je odmah tu, preko brda, skoro kao i Mirijevska kraljevina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, ni Lalajko nije daleko baš preko sveta ;D Ja bih pre da ga iznenadimo, da ne zna da ćemo doći ali ipak da podloži kotlić, a Zlaja da spremi knedle ;D Pogledaj malo kroz prozor... od kotlica nista dok se ovo ne otopi. A stvarno bi mogli, imam i dobar kiseo kupus ide uz pasulj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene za tu kafansku razmenu informacija, mislim ako me primate Svi koji su imali kineza pa presli na Transalpa su izgleda jos uvek u dusi kinezi Dakle, moze, ako imas kinesku navigaciju. Jeste izdajice su najgore, ali ipak mi volimo Cika Rajka... A ti Lalajko jel umesh da dodjes do Mirijeva po tom tvom Crypton-u a da te usput ne zaveje sneg i ne pojedu vukovi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve ideje su izvodljive, Lazarevac je odmah tu, preko brda, skoro kao i Mirijevska kraljevina A kako cemo sa Gremlinom?? Zumo dobacuje do Zarkova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6201 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sacekacu ga ja sa mapom iz `85. Njoj ne treba struja ni update, a uvek radi , pa ga dovodim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve ideje su izvodljive, Lazarevac je odmah tu, preko brda, skoro kao i Mirijevska kraljevina A kako cemo sa Gremlinom?? Zumo dobacuje do Zarkova! Kad prestane da dobacuje, stanem , popijem kafu i rakiju i pitam seljaka...nije ni Lazarevac na kraj sveta, snaci cu se nekako, a ionako mi kupus nije josh sasvim kiseo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 8, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Ti bre GPS uredjaji jsu totalno netacni ja pokazivo zeni kako radi i kako je precizan i kako u metrima odredjuje poziciju sve dok me preksinoc nije pozicionirao u gepek jednog pezoa 106 sad cu da prodam gps da kupim far i branik ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sacekacu ga ja sa mapom iz `85. Njoj ne treba struja ni update, a uvek radi , pa ga dovodim Vidiš, ni Lalajko nije daleko baš preko sveta ;D Ja bih pre da ga iznenadimo, da ne zna da ćemo doći ali ipak da podloži kotlić, a Zlaja da spremi knedle ;D Pogledaj malo kroz prozor... od kotlica nista dok se ovo ne otopi. A stvarno bi mogli, imam i dobar kiseo kupus ide uz pasulj! znaci u mirijevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Navlaci vas Lalajko da mu ocistite sneg do kuce ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Navlaci vas Lalajko da mu ocistite sneg do kuce ;D ;D ;D E nije ti losa ideja! Ja sam 200 metara od asfalta, i to na vrh brda! Bas sad razmisljam kako cu autom stici do kuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozemo da stavimo jednu grtalicu napred na kineza,pa da ti to ocas rasklonimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Navlaci vas Lalajko da mu ocistite sneg do kuce ;D ;D ;D E nije ti losa ideja! Ja sam 200 metara od asfalta, i to na vrh brda! Bas sad razmisljam kako cu autom stici do kuce... Vidi shta ti kaze Crypton...a i ko kaze da ne moze da se kuva kotlic kad pada sneg...malo ragzrnesh, donesesh suvih drva i gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a moze i neki štajerski jastog da padne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan a moze i neki štajerski jastog da padne Jesu to kineski lanac i lancanici upotrebljeni za transmisiju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jesu to kineski lanac i lancanici upotrebljeni za transmisiju ? Nadrljao si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a moze i neki štajerski jastog da padne Jesu to kineski lanac i lancanici upotrebljeni za transmisiju ? Ma jok,sa muzejskih eksponata,lanac sa ST,a lancanici sa Afrike ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a moze i neki štajerski jastog da padne Jesu to kineski lanac i lancanici upotrebljeni za transmisiju ? Pa jel nevidis da je to kaish, to je sve pozajmljeno sa HD, znas da mi samo take vozimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan a moze i neki štajerski jastog da padne Jesu to kineski lanac i lancanici upotrebljeni za transmisiju ? Ma jok,sa muzejskih eksponata,lanac sa ST,a lancanici sa Afrike ;D ;D ;D ;D Vidi se odmah, tradicionalni Japanski kvalitet...a i prase je ravnomerno kvarcovano, tako da se vidi i da je prenos pod konac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan da,da,ne sme se nista prepustiti slucaju,samo proverene stvari ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...