Arakis 5999 Napisano Januar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...sudar Titana...po kilaži ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa da vidimo cija majka crnu vunu prede,Garminova ili Hand-made #$%&@* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da to bi bilo zanimljivo...zanimljivije od dakara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nastavish da me zadevash, stvarno du da se vozim i da postujem slike da idite... Ne zaboravi Zumo, ali kakve su ti mape tesko da se vratis kuci. Jok, nego cu taj tvoj Crypton da ponesem....taj ni Beograd ne vidi, a kamoli Lazarevac. I shta ti imash protiv mojih mapa ? Rade ko sat - tako ti je to kad kupis domace. A shto carinici vole da oderu kad neko donosi knjige iz Hrvatske....ma chudo jedno, ko da su bibliotekari a ne carinici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako nastavish da me zadevash, stvarno du da se vozim i da postujem slike da idite... Ne zaboravi Zumo, ali kakve su ti mape tesko da se vratis kuci. Jok, nego cu taj tvoj Crypton da ponesem....taj ni Beograd ne vidi, a kamoli Lazarevac. I shta ti imash protiv mojih mapa ? Rade ko sat - tako ti je to kad kupis domace. A shto carinici vole da oderu kad neko donosi knjige iz Hrvatske....ma chudo jedno, ko da su bibliotekari a ne carinici... aha.....sta sad ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A sad ,gde je Crypton,tu je i Klark Kent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A i Lana, džgoljavo devojče ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A sad ,gde je Crypton,tu je i Klark Kent aha supermen protiv betmena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A i Lana, džgoljavo devojče ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A sad ,gde je Crypton,tu je i Klark Kent aha supermen protiv betmena mislim da bi trebali da izaberemo neku kafanu....a doticna gospoda sa svojim navigacijama da krenu da nas traze u kojoj smo kafani, pa sad ko zadnji stigne placa turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jok, nego cu taj tvoj Crypton da ponesem....taj ni Beograd ne vidi, a kamoli Lazarevac. I shta ti imash protiv mojih mapa ? Rade ko sat - tako ti je to kad kupis domace. Crypton odlicno vidi Lazarevac!! Svaki put kad sam isao do grada (3km) me je ispravno doveo kuci!! Ja bre imam originalne madjarske mape! Mada za svaki slucaj ostavljam upaljeno svetlo napolju A ako je verovati onoj narodnoj "kol'ko para tol'ko muzike" onda tvoj Zumo moze da dobaci bar 15km (za 5x vece pare) A ovi ostali... Kinezima GPS i ne treba... Ono bi se u okviru ova 3km pokvarili. Zlajo, ti bolje kuvaj one knedle sa sljivama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i zovi akcijaše da probaju, šta si se stis'o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ...i zovi akcijaše da probaju, šta si se stis'o ;D lako cemo za knedle nego bas se razmisljam koju navigaciju da kupim,pa bih bas rado uporedio kako rade te vase a knedle cu da ponesem za pobednika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jok, nego cu taj tvoj Crypton da ponesem....taj ni Beograd ne vidi, a kamoli Lazarevac. I shta ti imash protiv mojih mapa ? Rade ko sat - tako ti je to kad kupis domace. Crypton odlicno vidi Lazarevac!! Svaki put kad sam isao do grada (3km) me je ispravno doveo kuci!! Ja bre imam originalne madjarske mape! Mada za svaki slucaj ostavljam upaljeno svetlo napolju A ako je verovati onoj narodnoj "kol'ko para tol'ko muzike" onda tvoj Zumo moze da dobaci bar 15km (za 5x vece pare) A ovi ostali... Kinezima GPS i ne treba... Ono bi se u okviru ova 3km pokvarili. Zlajo, ti bolje kuvaj one knedle sa sljivama! Mene Zumo onomad kad skoro uhapsishe Mladica ;D ;D ;D u Arandjelovcu doveo tachno pred policijski dzip...doduse bio je dan, ali ipak... Auuuu, kakva uvreda za ovih 3 km i kvarenje... sad kad te napadne mnogobrojna Kineska zajednica za ovo prozivanje da im ne treba GPS, gotov si stvarno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Crypton odlicno vidi Lazarevac!! Svaki put kad sam isao do grada (3km) me je ispravno doveo kuci!! Ja bre imam originalne madjarske mape! Mada za svaki slucaj ostavljam upaljeno svetlo napolju A ako je verovati onoj narodnoj "kol'ko para tol'ko muzike" onda tvoj Zumo moze da dobaci bar 15km (za 5x vece pare) A ovi ostali... Kinezima GPS i ne treba... Ono bi se u okviru ova 3km pokvarili. Pa mozda je Vesa iz Lazarevca ??? Moj kineski konjic zna sam put do kuce barem 15-ak kilometara unaokolo(jebiga,jes kinez,ali proizveden prosle godine,valjda nove tehnologije,80-tih toga nije bilo),a kad ponesem Garmin-a,on me uglavnom vodi po asfaltu,a ne po kamenju i drvecu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6208 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A je li, Lalajko, u kakvom si to bio stanju da ti od Lazarevca do kuce treba GPS :D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja hteo da pricu okrenem ka kafanskom druzenju ali...nista mislim da bi trebalo sesti i raspraviti koja navigacija bolje radi a to bi moglo u kraljevstvu bez kraljice, u kafani kao kod kuce(ipak nam je kralj mirijeva slabo pokretan) jos samo datum diskusije da dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A je li, Lalajko, u kakvom si to bio stanju da ti od Lazarevca do kuce treba GPS :D ? Cekaj, pa zar Lalajko nije u Lazarevcu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja hteo da pricu okrenem ka kafanskom druzenju ali...nista mislim da bi trebalo sesti i raspraviti koja navigacija bolje radi a to bi moglo u kraljevstvu bez kraljice, u kafani kao kod kuce(ipak nam je kralj mirijeva slabo pokretan) jos samo datum diskusije da dogovorimo Zar kraljica nije abdicirala ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A je li, Lalajko, u kakvom si to bio stanju da ti od Lazarevca do kuce treba GPS :D ? Cekaj, pa zar Lalajko nije u Lazarevcu ? 3km od lazarevca,ali ostavlja upaljeno svetlo pred kucom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja hteo da pricu okrenem ka kafanskom druzenju ali...nista mislim da bi trebalo sesti i raspraviti koja navigacija bolje radi a to bi moglo u kraljevstvu bez kraljice, u kafani kao kod kuce(ipak nam je kralj mirijeva slabo pokretan) jos samo datum diskusije da dogovorimo Zar kraljica nije abdicirala ? koja kraljica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A je li, Lalajko, u kakvom si to bio stanju da ti od Lazarevca do kuce treba GPS :D ? Verovatno u stanju nervnog rastrojstva,posto je saznao da Comtrade NIJE patentirao Global Positioning System! ;D A ni madjari nemaju satelit,ccccc ja hteo da pricu okrenem ka kafanskom druzenju ali...nista mislim da bi trebalo sesti i raspraviti koja navigacija bolje radi a to bi moglo u kraljevstvu bez kraljice, u kafani kao kod kuce(ipak nam je kralj mirijeva slabo pokretan) jos samo datum diskusije da dogovorimo E ajde,to bi valjalo bas,da se okupimo prvi put u ovoj godini,sad cu da alarmiram plebs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja hteo da pricu okrenem ka kafanskom druzenju ali...nista mislim da bi trebalo sesti i raspraviti koja navigacija bolje radi a to bi moglo u kraljevstvu bez kraljice, u kafani kao kod kuce(ipak nam je kralj mirijeva slabo pokretan) jos samo datum diskusije da dogovorimo E ajde,to bi valjalo bas,da se okupimo prvi put u ovoj godini,sad cu da alarmiram plebs nedelja 11.01.2009 kao kod kuce od 19,00 ....predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 8, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene za tu kafansku razmenu informacija, mislim ako me primate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je da kod mene smestimo nesto u kotlic pa nabacimo na vatru. Ako kinezi izdrze do Lazarevca (+3km) i ako Gremlin ne zaluta zbog... zna se cega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...