maryjane 0 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au brate Oblake,srozo te Djoka nacisto u zenskim ocima ;D ;D Forrest, polivaču nijedan ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Forrest, koji ugalj koristiš? Kreku ili neki drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Možda je i njemu Bokiša ugradio plin :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,sta vam je, samo se brinem za coveka! Matori,shebo si nas s ovom temom,sad ne smemo tamo ni da se nasalimo,odma nas progoni vlas' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i ja.... Nigdar nije bilo da ni nekak bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 20, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Matori,shebo si nas s ovom temom,sad ne smemo tamo ni da se nasalimo,odma nas progoni vlas' ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeee Znači ovde mogu da kenjam koliko i o čemu hoću, a vi možete da me obožavate i dalje ... Čim ozdravim i malo odmorim, eto mene k vama da se družimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Maro,pozdrav,nemoj da si tako ostra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Maro,pozdrav,nemoj da si tako ostra Poz žIvane ;D Oštra?? Ma joks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi Nela piše poruku: E svaka ti čast na temi. Ja sam na poslu, a razmišljala sam da opravim temu: "Je**te li vi nešto ili samo forumašite" ;D ;D ;D Pozdravi i izljubi celo društvo! Zato naše zdravstvo propada...Umesto da radi ona sedi i čvaka sa Arakisom ;D ;D I to na kineskom... c c c Ma da...propada zdravstvo zbog moje dve tri porukice, pa onda jedna divna noć ...umre bakica oko 23h, stižu jedan za drugim kao na traci pacijenti sa razvaljenim ručicama od petardi...i tako propade i zdravstvo i moje piskaranje sa direktorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 21, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja bice ovo tema vredna pracenja i ucestvovanja u njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego šta će ;D Imamo dve lepe devojke - Maru i Nelu i gomilicu uzje*anih akcijaša ;D Mora na dobro da ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najvažnije je da je kineska off... :D A od kineza ostali samo dugmići ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu bre....nemo' si puštaš filmovi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma Maro kakve veze ima,vazno da se mi druzimo,necemo se sada deliti na ove-one! Svi smo mi pomalo....kinezi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Maro, jedna totalna indiskrecija: Jesi li ti crnka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sasvim plava ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ma Maro kakve veze ima,vazno da se mi druzimo,necemo se sada deliti na ove-one! Svi smo mi pomalo....kinezi ;D ;D Nemojte da iznosite te rasisticke stavove, ja mrzim rasizam kao prljavog crnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma Maro kakve veze ima,vazno da se mi druzimo,necemo se sada deliti na ove-one! Svi smo mi pomalo....kinezi ;D ;D jest' U to ime nudim ti da podelimo čokoladicu sa rižom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo,pa to je moja omiljena! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I moja.. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Yo-Yo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mada volim i crunch! od malih Bounty,After eight....ma joj,ima ih jos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan A meni malo, mislim čokoladice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...