Swa 58 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg....da je ostao na kinezu, mozda bi i dosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhaha jbg, skupa kafa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Si ozdravio ? Jesam konačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad ozbiljno...sta za vikend???? Kuda??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan putevima lepe nam zemlje srbije ;D ajde ovako, ko je u mogucnosti da ide negde za vikend, pa da vidimo da se organizujemo. 1.Zille-nbg i da se razumemo, ovo nije dogovor za vikend, nego samo da vidimo ko bi hteo i ko moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu prepodne i ako je u lokalu poshto imam obaveze u 16h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zille-nbg 2.Swa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 19, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zille-nbg 2.Swa 3.lord_oblivion (rasturio sam Jawu, pa nemam motor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 19, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zille-nbg 2.Swa 3.lord_oblivion (rasturio sam Jawu, pa nemam motor) Mene pandur i limar oladili za tu vožnju ( materijalno ) tako da ću broj 4. prepustiti nekom srećnijem od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Alexa samo da ti skrenem paznju, vecina marsovaca je svesna da ima puno ljudi koji voze motore bez polozenog i uopste nije njemu cilj da se opari, nego da ti skrene paznju da polozis, a da ti ne ide prijava, pa ti napise nesto drugo. Tako nema potrebe da ih nazivas smradovima, bez obzira koliko si ljut zbog gubitka 1000 dindzi, ja bi chak rekao da je lik ispao poprlicno fer, a kao sto si video sve su to ljudi od krvi i mesa spremni da pomognu a i da vrse svoj posao. Bez ljutnje, ovo kazem zato sto tu ima dosta nasih drugara koji po pisano/nepisanim pravilima posla nekad moraju da postupe bez obzira sta oni licno mislili. E sad za vikend ja bi teo, ali ruka moze da izdrzi do 20km ne vishe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa mozda bi mogli da opalimo rostilj u SRC-u, tebi bi to odgovaralo zbog ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Aleksa imao si srece u nesreci, Kazna za voznju bez kategorije je 8 000 - 25000din, tako da se mnogo vise isplati zaboraviti dozvolu, sto i marsovac zna pa ti je i ucinio uslugu na neki nacin. Mene su jednom zaustavili bez A, ali sam uspeo da ga nadmudrim pa mu na kraju nisam uopste ni pokazao dozvolu i saobracajnu. Sto se tice ulja, verovatno bi ti bilo svejedno kakve god gume da si imao, a nazalost ljudima je lakse da malo doliju, nego da poprave auto, a na tehnickom se to ne gleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zille-nbg 2 .Swa 3. lord_oblivion (rasturio sam Jawu, pa nemam motor) 4. ProjectLord Danas sam izvadio novu vozacku i upisao A kategoriju - konacno Nema sta, mnogo je opustenija i lepsa voznja kad imas dozvolu. Ajmo da se vozamo za vikend, da bacimo neki rostilj. Evo ja se donosim salatu, a neko da donese meso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo na Projectanta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 19, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja uspem da zavrsim sutra voznju (polozim) i ja bih neki rostilj za vikend! Taman da castim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Moze ruzo, neka bude nedelja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru polaganje, pa popodne pravac Temerin.... ;D al busom... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru polaganje, pa popodne pravac Temerin.... ;D al busom... ;D ;D Javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Aleksa imao si srece u nesreci, Kazna za voznju bez kategorije je 8 000 - 25000din, tako da se mnogo vise isplati zaboraviti dozvolu, sto i marsovac zna pa ti je i ucinio uslugu na neki nacin. Mene su jednom zaustavili bez A, ali sam uspeo da ga nadmudrim pa mu na kraju nisam uopste ni pokazao dozvolu i saobracajnu. Mislis Vista ga je nadmudrila posto ga je ocarala i fascinirala :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru polaganje, pa popodne pravac Temerin.... ;D al busom... ;D ;D Javi se ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 19, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E danas me je žena skidala sa motora k'o dete sa trešnje 120km danaske utefterisano u ovu sezonu! YoooooHHooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zille-nbg 2 .Swa 3. lord_oblivion (rasturio sam Jawu, pa nemam motor) 4. ProjectLord 5. melcor - ako sutra polozim i ako bude u SRC-u ili tu negde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 19, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se ja da mi je pandur "učinio" uslugu, i znam da nemam pravo da budem besan na njega kao ni ljut a i nisam. Nevolim ih po difoltu, jer i sa kolima i kako god uvek ti nabijaju nešto na nos da si uradio pa čak i ako nisi, muvaju kenjaju samo da bi im stavio koju stotku pa i hiljadu u džep. Da je hteo da mi piše kaznu uradio bi to na licu mesta a nebi me odvozao 3 ulice dalje u neku vukojebinu gde nema žive duše. Samo je čekao da se pokrene ta priča a inače ih savršeno kao i državu bole uši o bezbednosti učesnika u saobraćaju. Moja krivica jeste i sa tim rizikom sam i išao pa šta bude biće. Kada budem znao da će svaki dinar od kazne koju ti sa pravom napišei biti upotrebljena u prave svrhe, kada budu naučili da se ponašaju kao ljudi onda ću možda razmisliti da ih barem malo više cenim. Tada reč neću reći ako sam kriv i svaku kaznu ću podneti bez pogovora. No, voleo bih da nema više citata na ovu temu i da se okrenemo lepšim stvarima. Ako slučajno budem mogao da idem na tu vožnju u nedelju javljam se ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru polaganje, pa popodne pravac Temerin.... ;D al busom... ;D ;D Javi se Kad ides za taj Temerin? Mozda se i ja provozam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru polaganje, pa popodne pravac Temerin.... ;D al busom... ;D ;D Javi se Kad ides za taj Temerin? Mozda se i ja provozam.... hocu i jaaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...