Jump to content

Moto Zajednica

Kineski off-topic

Recommended Posts

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Ja sam danas odvozio nekih 80-100km.

To van puta to se ne racuna...

P.S. Zauzet sam ovih dana ali mozda u nedelju prevarim Violetu pa pobegnem do Vas....videcemo....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

To nije off, zato nemoj ovde, nego u temu o tvom modelu motora ili otvori negde novu temu. Komentar, cisto da se ne iznenadis protiv moderoimperatora ovdasnjeg, Crnog Ugriza  ;)

ma i planirao sam da kad uradim otvorim novu temu sa sve slikama...

joj blago vama, u cacku je skoro ceo dan slinilo... :(

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

juce i prekjuce 180km malo sam, malo u drustvu sto mangulica, sto kise kao sto je i red! ko sedi pise! Kada kupim motorce za jedno 10-20 000e i ja cu da chatujem!

• Drug član, 2265 postova

P.S. Zauzet sam ovih dana ali mozda u nedelju prevarim Violetu pa pobegnem do Vas....videcemo....

Vidi, mozda bi mogli da se nadjemo na pola puta (npr. Iriski Venac ::)), pa ostavimo zenama da isprobaju rostilj, a mi da isprobamo one tvoje  karte o kojima je danas bilo reci. ;) ;D

• NW, 2593 postova

Vidi, mozda bi mogli da se nadjemo na pola puta (npr. Iriski Venac ::)), pa ostavimo zenama da isprobaju rostilj, a mi da isprobamo one tvoje  karte o kojima je danas bilo reci. ;) ;D

Tesko da za nas moze biti nekog off-a ove godine. Kisa je natopila sumske puteve i sada tu samo ovi hard prolaze sa jakim kramponkama mi tu nema sta da trazimo ....

eventualno neka voznjica po FG okolini.....

pogledaj u OKUPLJANJA posavio sam predlog...

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: VN 750 custom

Danas je pala i prva voznjica, do Petrovca, nekih 95km sa usputnim svratistima. Put je bio interesantan, ne samo sto je prvi, nego zbog smenjivanja sunca, kise, vetra, ravnice, uzbrdica, nizbrdica, sela, traktora, kamiona, blata, bara, rupa, peska.... Nisam se slikao jer sam interesantna mesta kasno video, a i malo je bezveze da se slikam kad idem sam. Brzina krstarenja nasim putevima je bila oko 60km/h sa obzirom na rupe i vetar, a na ravnom putu i do 90km/h, ali opet je vetar bio jak i definitivno moram da nadjem neku dobru kacigu!

Pozdrav iz Pozarevca

• Drug član, 2265 postova

Tesko da za nas moze biti nekog off-a ove godine. Kisa je natopila sumske puteve i sada tu samo ovi hard prolaze sa jakim kramponkama mi tu nema sta da trazimo ....

eventualno neka voznjica po FG okolini.....

pogledaj u OKUPLJANJA posavio sam predlog...

Pa, isprobao sam motor dan posle kise, sa natopljenim blatom i rupetinama od pola tocka od traktora punih vode i zajebancija. Znaci na motoru kile blata, od viljuski, pa do kofera i instrument table, gornjeg dela blatobrana i sl.  ;D Jes' da sam se vratio kaljav i preznojan, al da se moze - moze se. :D

Ipak, nije toliko zanimljivo, treba se pomuciti i obuzdati, da bi isao tamo gde treba, a ne tamo gde mu se oce.

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50...

Evo da se pohvalim pre dva dana su mi zvanicno lupili zabranu na B kategoriju zbog krvi u alkoholu.

Jer pre oko gudinu ipo dana su me kod begradjanke zaustavili da duvam imao sam 2.57 pa sam im dao 3000 din da mi napisu 0.57.

E sad ne mogu da vozim kola 3 meseca a ide zima jbg sta cu moram motrcetom.

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Sto kazu "za motor ne postoji lose vreme vec losa oprema". Mada ja cim vidim sneg uterujem motor u garazu. Prosle godine je za mene sezona trajala do decembra.

• NW, 2593 postova

Evo da se pohvalim pre dva dana su mi zvanicno lupili zabranu na B kategoriju zbog krvi u alkoholu.

Jer pre oko gudinu ipo dana su me kod begradjanke zaustavili da duvam imao sam 2.57 pa sam im dao 3000 din da mi napisu 0.57.

E sad ne mogu da vozim kola 3 meseca a ide zima jbg sta cu moram motrcetom.

I ti se sa ovim hvalis?!

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50...

" EVO DA SE POHVALIM" to je metafora.

Reko smao da onako kazem a ne da se hvalisam ni zbog alkohola niti zbog dozvole jedino mi je drago kad podmitim pandura ili se cenkam oko podmecivanja.

Jbg sta cu takav sam...

8)

• MK Čoper Srbija, 116 postova
  • Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm

Ajde jedno pitanje za braću kineze. Ovako, ovih dana treba da rešim pitanje polaganja za A kategoriju. 5og Novembra imam testove i 12 ako bog da polaganje vožnje. I tako odem ja u atuo školu da se upišem kada meni ona pljus soma dinara upis, reko ajde ok, pljus 3 soma polaganje jednog ispita, ajde reko ok još jednom. Pitam ja koliko je polaganje vožnje ona meni 3 soma dinara. Već krećem  da se preznojavam kada sabrah tu već 7k dinara pa plus 2,5k dinara lekarski pa još 7k dinara za L table. Reko dobro seko jel to sve? Pa jeste ako nećeš da polažeš na našem motoru. Reko ja bih a koliko to zadovoljstvo košta tek ona meni 1k dinara jedan čas da se upoznaš sa motorom i 1,3k dinara ovlašćenje da možeš da polažeš na njemu  :o  :o  :o

E reko sada ste ga preterali. skoro 2,5k dinara za 1 sat vožnje sa sve polaganjem.  >:(  >:(  >:(

E sada sledi pitanje. Da li neko od braće kineza ima motor sa manuelnim menjačem ( bilo kakvim ) a da je na njemu lako polagati tj lako izvesti hebenu osmicu. Ako ima, da li može da mi da ovlašćenje ( ja plaćam overu u opštini ) 15-20 minuta samo da osetim motor i polaganje tog dana kada bude bilo. Častim kolegu koji mi pomogne!  ;D . Ajde kolege pomagajte inače me ovi odraše iz auto škole a i država zajedno sa njima.

• Mangulica, 321 postova
  • Motocikl: SUZUKI BANDIT 400

Ja bi trebalo da platim 4500 din upis i polagajea svaki ispit koji padnem (a nece ih biti) jos 2000 din. Nameravam da polazem na mom motoru pa sta bude. Najpametnije je i tebi da polazes na svom. Uvezba se lako ta osmica. Sve oostalo je preskupo!

• NW, 2593 postova

Aleksa sto ti je frka da polazes na tvom motoru?!

Pa vecina nas je upravo polozila na kruzerima sa hebenom osmicom mislim bez problema!

(p.s. ala su te odrali)

• MK Čoper Srbija, 116 postova
  • Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm

U Beogradu mogu da polažem samo na BG tablama.  ???  ???  ???

Propisi su propisi moj kolega..... Da nije tužno bilo bi ......

• Mangulica, 321 postova
  • Motocikl: SUZUKI BANDIT 400

U Beogradu mogu da polažem samo na BG tablama.  ???  ???  ???

Propisi su propisi moj kolega..... Da nije tužno bilo bi ......

Sto ne pita ranije za polaganje? Mozda je mogao je Lord_oblivion da namesti neko polaganje u Rumi...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja