Jump to content

Moto Zajednica

Kineski off-topic

Recommended Posts

• U prolazu, 95 postova

Ja imam eko kožu u kolima i jako je zajebano leti, zaista se OO zapale kad sedneš. A moja ideja je i bila da mi kožar doda još sunđer boba i onda presvuče sa kožurom jer mi je nekako logičnije da je koža kvalitetnija od skaja i neće se cepati

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

To je dobra ideja da se doda jos sundjera. Koliko Princ imao dobar polozaj vozaca na duzim turama ipak guza utrni ako se ne prave male pauze ili da se malo vozi polu stojeci.

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: CF Moto V5

Sta ti znace te nule dzoks?:P

Boki,sa' ću ja to tebi lepo enciklopedijski da objasnim ;)...Dve nule su sinonim za nešto mlogo dobro...

...Gledano sa strane muškog populaciona...

Tj.znače, da u produžetku uvek dolazi rolka,koju je potrebno vrlo pažljivo i sa velikim osećajem za feeling

zasukati do istih...Oralnim putem! ;D ;D ;D

Al sam gadan do OO!!! ;D ;D ;D...Jooooj što volem off-topičkarenje! ;D

Masivni jedan pozdrav svima i laku noć od Blajbija! ;D

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: CF Moto V5

Zaboravio si da dodas da se sa rolkom moze igrati samo i iskljucivo zenska osoba, cisto da ne bude zabune :D

U nedostatku gore pomenutih,mislim da nije potrebno praviti pitanje ;D...

Al' ,higijena i depilacija obavezna! ;D ;D ;D

• Drug član, 2265 postova

To je dobra ideja da se doda jos sundjera. Koliko Princ imao dobar polozaj vozaca na duzim turama ipak guza utrni ako se ne prave male pauze ili da se malo vozi polu stojeci.

Princ ima najtvrdje sediste u univerzumu (osim mozda apola). Ako bi vec tapacirao na njemu, uklonio bi potpuno onu "pur penu" i napravio normalno sediste sa sundjerom, mozda i u dva - tri sloja da sundjerima razlicite gustine.

• Drug član, 1245 postova

au bre svi kukate za sediste, a uopste nije toliko lose  ;) najbolje bi bilo da kupite one masirajuce fotelje, da ih nekako zbudzite na princa i da prevezete struju na 12v i to je to...  ;D

au bre svi kukate za sediste, a uopste nije toliko lose  ;) najbolje bi bilo da kupite one masirajuce fotelje, da ih nekako zbudzite na princa i da prevezete struju na 12v i to je to...  ;D

A jesi vozio nesto drugo na osnovu cega utvrdjujes da je sediste na princu dobro?

Nije ono toliko strasno na lepom putu, ali na losem, na lezecem, ili kad pokupis neku rupu udara po kicmi.

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Ma nije sediste toliko lose ali ipak ima mesta za bolje. Ja bez problema vozim oko sat i po a da se ne zamorim skoro u opste ali guza pocne da trni. Posle toga pravim pauze na 30-50 minuta koje traju svega 2-3 minuta.

• Drug član, 1245 postova

A jesi vozio nesto drugo na osnovu cega utvrdjujes da je sediste na princu dobro?

Nije ono toliko strasno na lepom putu, ali na losem, na lezecem, ili kad pokupis neku rupu udara po kicmi.

jesam, vozio sam i druge mopede  ;) i opet kazem da na princu sediste nije toliko lose... ja se ne pravim pametan bez razloga! naravno, sediste bi moglo biti i bolje, kao i sve ostalo, ali ono sto sam ja rekao da nije toliko lose... ja sam vozio sa dzoksom malo i off u loznici (citaj MALO) i uopste nemam zamerki na sediste...

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

Na Princezi je sediste zaista tvrdo a razlog je upravo tvrda pena.Cak i ivica sedista se oseti tj zulja.Bez viseslojnog sundjera nema dobrog sedista a sad da li je preko njega koznata ili jambolijska navlaka stvar ukusa.Ko voli moze i jagnjecu kozu da stavi ali prvo da ga zrtvuje za razanj i degustaciju prilikom buducih zajednickih voznji.Zille sa Ledine al ti imas kratak fitilj,nedaj se bre. ;)

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

ma nemam kratak fitilj, kuliram ja, nego sad ako kojim slucajem kazem nesto sto odudara od veciine odmah idu pitanja kao sto je blacky postavio...

ti sad kao nesto znas?!  ;D ;D ;D

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

ja nisam rekao da znam, samo sam izrazio svoje misljenje, ali ovde se svi trude da ti nametnu svoje, tako da...

Tako da...e moj Zille to ti je demokratija ;) i moras da vezbas

upavo krenuo ovo da otkucam....demokratija ti je to...

ja nisam rekao da znam, samo sam izrazio svoje misljenje, ali ovde se svi trude da ti nametnu svoje, tako da...

Ma nije problem misljenje, ali ipak imas neku odgovornost prema onome ko cita i nije upoznat sa tim motorom.

Npr. da si poslusao Bogdu za potrosnju, psovao bi i njega i nas sto nismo rekli da ga ne slusas, kad ostanes bez goriva.

Jbg, on uspeva, kako ne znam, ali sigurno da se tvoja voznja puno razlikuje od njegove.

Ne nerviramo se ni mi zbog toga ni on, tako da nemoj ni ti da se zabrinjavas.

Ako tebi ne smeta takvo sediste, i dovoljno ti je udobno, super za tebe, ali ne znaci da je i nekom drugom.

Iz-uporedjivali smo sedista i utvrdjeno je da je na princu najtvrdje od svih motora na tim okupljanjima, tako da je u pitanju cinjenicno stanje, a ne misljenje, tako da tu nema leba od demokratije. Ionako je precenjena, moderni kapitalizam. :D

Sto se tice nametanja misljenja, ne moze tebi niko da nametne, mozes samo da prihvatis ili ne, naravno da je najbolje biti svoj, ali ne uvek i terati po svome. :)

P.S. Vezano za sediste, na vozackom i moze da se prezivi, ali na suvozackom... jos imam traume od starog puta za NS. :-\

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

Hoce li neko sutra uvece na otvaranje kluba u Ustanickoj 260 da se malo druzimo i probamo promotivne cene?Nas nekolicina Kineza ce biti tamo pa ako neko voli nek izvoli.

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS
P.S. Vezano za sediste, na vozackom i moze da se prezivi, ali na suvozackom... jos imam traume od starog puta za NS.

Hehehehee  ;D

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Ajd  da offtopicarim i ja, to nije muka samo za kineze, nego i za domaca prometala, ja tu proćerao jednom jugica i odma ga posle prodao  ;D ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja