Blackbite 7 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Imam taj hromirani deo. Cekam da mi jedan jako fini gospodin zalepi sintelanom. Neko je u servisu pretegao pa popustio lepak. Tako da je to sredjeno. Jedan dan sa novim motorom i vec znas fazone, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Ruzo!!!!!!!!!!! NekA je sa SRECOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Ruzo!!!!!!!!!!! NekA je sa SRECOM Pridružujem se čestitkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Честитке и са моје стране. Желим ти равне путеве и да махина добро служи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan E Ruzo sada mozes da se vozis! mislim bez pedala Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 23, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A kamo slicke, da vidimo kako ti pase nova masina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Ruzice jel ponika porasla u mountin bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 23, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ste nestrpljivi..... Bice, bic. Moram prvo da dodjem kuci... pa da ga operem. Da ne kazete mozda kupila prljav motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Ruzo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 23, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upalih malo pre zverinu. Kako je dobar.... Uf. Uspela sam da ga isteram i uteram u garazu i to sama . Malo sto me brine je njegova tezina. Inace je extra upravljiv cak i za mene. Nisam smela da potegnem gas ali ono sto sam uspela da pohvatam za tih 5 min cimanja jeste da cu mnogo morati da se kontrolisem ali kada to uspem plovicu sa njim. treba samo da spustim sediste pa da mogu bolje da se oslonim nogama na zemlju. nekako moram da se naviknem na brzine. Jedva mu nadjoh ler Motor je po meni prelep. Pravi coper. Stanje motora je extra. Uvek ima po koja ogrebotina pa Boze moj ipak je polovan ali nista vidno. Kada budem nakacila kofere tek ce tada biti pravi lepotan. A i moci ce neki skovi da se nose pa ce biti i korisni. Rasha ga je dovezao iz NS i isao je u par trenutaka 110h (a mogao je jos nego bilo hladno). Evo par fotkica. Inace, hvala svima na lepim zeljama. Svima cu dati po jedan krug Motor je QINGQI QM250 233ccm i 13.9kw zvanicno a nezvanicno malo vise. Dva cilindra, vazdusara, 2007 godiste. Predjeno oko 6300 pre mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A cena ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 23, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ostane tajna. Moze da se desi da ga prodajem pa da ne bude "ala je pukla na motor" ili "ova 'oce leba bez motike". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Ruzice,cestitke na novoj masinici!!!Mislim da je to qm koji sam ja hteo da pazarim... :'( Ako jeste,vidim da je dosao u prave ruke...I nije mi vise zao sto sam izgubio broj telefona od kolege iz NS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan opaaaaaa ruzice chestitaaaaaam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 23, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan opaaaaaa ruzice chestitaaaaaam Hvala, hvala. Dacu i tebi krug kad ti ozdravi ruka. Odmaraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam,imala si Kinroad od 50 kubika? Ovaj je pravi,sta reci osim da vozis pazljivo. Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Jako lep motor a i deluje jako lepo ocuvan, bar ovako na fotkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa Ruškaaaa! :o Kakav beeesss!!! :o Čestitanje,čestitanje,nema šta! A el ima Djindji mindji Mp3 ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 23, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan ih bre... Pa nije to tranzistor ;D Hvala jos jednom na cestitkama. Ko me prepozna po gradu neka zaustavi pa da castim pice! Sem standardne ekipe. Njih cu castiti u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ružice samo da ga voziš i da uživaš! 1.000.000 bezbednih kilometara ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ih bre... Pa nije to tranzistor ;D Hvala jos jednom na cestitkama. Ko me prepozna po gradu neka zaustavi pa da castim pice! Sem standardne ekipe. Njih cu castiti u svakom slucaju! Jašta,nego šta!...Da zalijemo Mountin bike! I da ne divljaš ko s onu Poniku! Veliki bratac je stigo...Povedi račun! Ovo je spisak policijskih kamera koje su već postavljene i koje će biti postavljene u skorije vreme‚ beleže prolazak na crveno, prekoračenje brzine, i sve ostale moguće prekršaje. Kamere na Beogradskim ulicama: Kružni tok kod Bogoslovije raskrsnica Cvijićeve ulice i Bulevara despota Stefana raskrsnica ulica Mije Kovačevića i Čarlija Čaplina raskrsnica ulica Cvijićeve i Starine Novaka raskrsnica ulica Francuske i cara Dušana Bul. despota Stefana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Ruzveltove Vasina, ostrvo kod Studentskog trga Trg Republike, Ruski car Trg Republike, pešačko ostrvo raskrsnica ulica cara Dušana i Tadeuša Košćuška raskrsnica ulica Braće Jugovića i Makedonske raskrsnica ulica Dunavske i Francuske raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Takovske ugao Ulice Dragoslava Jovanovića i Trga Nikole Pašića na samom trgu Nikole Pašića Ulica Kralja Milana, kod Skupštine Srbije raskrsnica ulica Kneza Miloša i Kralja Milana, na pešačkom ostrvu kod Terazijske česme raskrsnica ulica Takovske i Kraljice Marije raskrsnica ulica Brankove i Narodnog fronta raskrsnica ulica Brankove i Pop Lukine raskrsnica ulica Karađorđeve i Bulevara vojvode Bojovića raskrsnica ulica Nemanjine i Savske raskrsnica ulica Savske i Nemanjine, Savska bb na pešačkom ostrvu Karađorđeva, ostrvo kod autobuske stanice raskrsnica ulica Kneza Miloša i Nemanjine, kod tramvajskih šina raskrsnica ulica Kneza Miloša i Višegradske raskrsnica Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića i Bulevara Vojvode Putnika Mostarska petlja Kružni tok kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" raskrsnica Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića i Dr Milutina Ivkovića raskrsnica Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića i Humske kružni tok "Topčiderska zvezda" petlja ulica Vojislava Ilića i Stevana Prvovenčanog (auto put Beograd-Niš) raskrsnica ulica Vojislava Ilića i Ustaničke raskrsnica Radničke ulice i Obrenovačkog puta Bulevar vojvode Mišića, kod ulaza Beogradskog sajma raskrsnica ulica Omladinskih brigada i Jurija Gagarina raskrsnica Crnotravske ulice i Bulevara oslobođenja raskrsnica ulica Crnotravske i Borske Bulevar oslobođenja, kružni tok na Auto komandi raskrsnica Crnotravske i Raške ulice raskrsnica Bulevara Mihaila Pupina i Milentija Popovića kod Sava centra i hotela Interkontinental Uključenje na most Gazela sa Novog Beograda na sredini između traka kod priključenja puteva Bulevar Mihaila Pupina kružni tok kod Beogradske arene Skver kod opštine Novi Beograd, na ostrvu u Ulici omladinskih brigada raskrsnica Bulevara umetnosti i Bulevara Nikole Tesle petlja Ulice omladinskih brigada i Bulevara Arsenija Čarnojevića raskrsnica ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle uključenje na tramvajski most sa Novog Beograda raskrsnica Karađorđevog trga i Bulevara Nikole Tesle raskrsnica ulica Pariske komune i Tošin bunar, kod Studentskog grada raskrsnica ulica Proleterske solidarnosti i Jurija Gagarina Ugao ulica Nemanjine i Deligradske, kod restorana McDonalds Trg Slavija, kružni tok petlja kod restorana "Franš" Ustanička ulica, kod Specijalnog suda ulaz na Pančevački most, železnička stanica Sever Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ružice samo da ga voziš i da uživaš! 1.000.000 bezbednih kilometara ti želim! samo milion ?! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam coveka direktno u kini uzimam samo 100e provizije izvolte sta treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Septembar 23, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke i od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...