Blajbinger 3 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho bassadžijo!!! Pa di si ti nama? Nema te...Di sad tamburaš ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Tamburam knjigu! Spremam poslednji ispit! Da otaljam to i da se u martu počastim novom mašinom! Ekipu ne menjam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Tamburam knjigu! Spremam poslednji ispit! Da otaljam to i da se u martu počastim novom mašinom! Ekipu ne menjam! A el se tako knjiga tambura?!...Na kineskem Off-u,a ??? ??? ???...Nema leba od toga...Fataj se ti more bassa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 22, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ...A u medjuvremenu nadjoh i rešeeeeenje za Marka! ;D Ne vredi ti druze, ovaj na slici jos uvek ima rucno kvacilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da otaljam to i da se u martu počastim novom mašinom! bass gitara ili motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da otaljam to i da se u martu počastim novom mašinom! bass gitara ili motor? Kad tako postaviš stvari moram da se zamislim! mmmmmmmmmmmmm ipak motor! Bass ću da menjam kad zaradim pare od muzike!(nikad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A koji bass sad imas? Izvinjavam se za off topic na off topic temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ibanez RD 500 sa aktivnom elektrinikom! Dobar za muziku koju sviram! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Opa, Ibanez je zakon Ja imam elektricnu Ibanez GRG170DX i bass Ibanez SR305 odlicne su, za onu mjuzu koju sviram A u neku ruku i ovo je kineski off topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moglo bi da se podvede! ;D Ibanez SR305 mi izgleda ekstra! Ne znam da li je to noviji model. Moja"mala" ima 4 godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan I izgleda, ali i zuci extra. Dva hama izuvaju kako dobro zvuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I izgleda, ali i zuci extra. Dva hama izuvaju kako dobro zvuce Routy!!! Ne zamajavaj studentariju!!! ;D Pa Wlladimire crni sine! Fataj se knjige,ne fataj zjala po netu!...Sad si našo srodnu dušu,pa bi orkestar da praviš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I izgleda, ali i zuci extra. Dva hama izuvaju kako dobro zvuce Routy!!! Ne zamajavaj studentariju!!! ;D Pa Wlladimire crni sine! Fataj se knjige,ne fataj zjala po netu!...Sad si našo srodnu dušu,pa bi orkestar da praviš? Da znaš da si u pravu! Odo da štrebam! Ja sam ti blajbingere noćna ptica. Učim noću, a na poslu jedva gledam na oči! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Opa, kolega po instrumentu, a i po imenu .... jos ako svira neki metal ili bar hard rock Eto orkestra :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I izgleda, ali i zuci extra. Dva hama izuvaju kako dobro zvuce Routy!!! Ne zamajavaj studentariju!!! ;D Pa Wlladimire crni sine! Fataj se knjige,ne fataj zjala po netu!...Sad si našo srodnu dušu,pa bi orkestar da praviš? Da znaš da si u pravu! Odo da štrebam! Ja sam ti blajbingere noćna ptica. Učim noću, a na poslu jedva gledam na oči! ;D Pravilno se kaže: NE učim noćom,blejačim po internetu ,sanjam Ibanezu sa sexy vratom i šes' žica,a na poslu jedva gledam na oči. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, kolega po instrumentu, a i po imenu .... jos ako svira neki metal ili bar hard rock Eto orkestra :D E nek ste se vi nama našli!!! ;D...Samo još dobošar fali pa da kačimo činele umesto bisaga...Ajde angažujte se s pretragom...Off topic je čudo! Možda i bidne neki HR vokalno instrumentalni sastav,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Opa, kolega po instrumentu, a i po imenu .... jos ako svira neki metal ili bar hard rock Eto orkestra :D E pa komsija, treba da svrnes na kafu da cujes i probas kako radi Hamer californian quilt, sa upgrade-ovanom elektronikom, push pulovima, i sh13 (dimebucker-) om u bridge-u i hamer bridge-om u necku. Zvuk pasivnih uz vise gain-a od aktivnih pickup-a. A to turam u Line6 spider III sa 150w stereo dvanaesticama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, kolega po instrumentu, a i po imenu .... jos ako svira neki metal ili bar hard rock Eto orkestra :D E pa komsija, treba da svrnes na kafu da cujes i probas kako radi Hamer californian quilt, sa upgrade-ovanom elektronikom, push pulovima, i sh13 (dimebucker-) om u bridge-u i hamer bridge-om u necku. Zvuk pasivnih uz vise gain-a od aktivnih pickup-a. A to turam u Line6 spider III sa 150w stereo dvanaesticama. ImperoModerator je stigo,i u gore navedenom je počo nešto da psuje...A ja ne želim da učestvujem u tim bezobrazlucima... :o Masivni pozdrav svima i laku noć želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Opa, kolega po instrumentu, a i po imenu .... jos ako svira neki metal ili bar hard rock Eto orkestra :D E pa komsija, treba da svrnes na kafu da cujes i probas kako radi Hamer californian quilt, sa upgrade-ovanom elektronikom, push pulovima, i sh13 (dimebucker-) om u bridge-u i hamer bridge-om u necku. Zvuk pasivnih uz vise gain-a od aktivnih pickup-a. A to turam u Line6 spider III sa 150w stereo dvanaesticama. Vec mi je svoje utiske o tome preneo kolega Wolflord, ali sam uvek zainteresovan da i uzivo cujem, pogotovo ako strucno lice upravlja sa tom mashinerijom Inace od Hamer komapanije omiljen mi je Explorer, po mogucstvu Korina. Bio je jedan u Mix Music, uh kakva gitara! Sto se tice magneta ja sam ljubitelj EMG-a i to aktivnh Mada i Dimebucker izuva, imao sam prilike da cujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre, ovo je KINESKI off a ne MUZICKI OFF ajmo tamo u temu ima li muzicara medju nama pa tamo pricajte o vasim Hamerima i Merimama i zicma ista li vec..... Moj kinez zavrsio u starcevu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 22, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ehehej narodeeeee ! Ima neko veceras da nam se pohvali s prinovom !!! ;D ;D ;D Odose 50ccm u oglase, dodjose 250ccm u garazu Dosta sam rekao, sama ce da se javi za detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Opa, kolega po instrumentu, a i po imenu .... jos ako svira neki metal ili bar hard rock Eto orkestra :D E pa komsija, treba da svrnes na kafu da cujes i probas kako radi Hamer californian quilt, sa upgrade-ovanom elektronikom, push pulovima, i sh13 (dimebucker-) om u bridge-u i hamer bridge-om u necku. Zvuk pasivnih uz vise gain-a od aktivnih pickup-a. A to turam u Line6 spider III sa 150w stereo dvanaesticama. Vec mi je svoje utiske o tome preneo kolega Wolflord, ali sam uvek zainteresovan da i uzivo cujem, pogotovo ako strucno lice upravlja sa tom mashinerijom Inace od Hamer komapanije omiljen mi je Explorer, po mogucstvu Korina. Bio je jedan u Mix Music, uh kakva gitara! Sto se tice magneta ja sam ljubitelj EMG-a i to aktivnh Mada i Dimebucker izuva, imao sam prilike da cujem. Ja malo razmisljao u vezi aktivne struje, medjutim steta bi bilo ne iskoristiti dobro drvo gitare (neuobicajenu za tu klasu), a i imao bih zajebancija sa elektronikom, sto prilikom ugradnje, sto za push pulove. Uporedjivao sam sa drugarom koji ima 81/85 u Godin gitari, na isto nastelovanom pojacalu, mnogo masnije potpunije i mocnije zvuci Dimebucker, sa cime se drugar slozio, ima vise "muda", dok su EMG malo sterilni, a sa premestanjem bridge-a u nek sam dobio savrseno jasan zvuk fabrickog magneta i fenomenalan clean (kao da to uopste trosim, al ajd ;D), i jak izlaz, jer je na necku veca oscilacija zica, a bridge su vise namotani itd. I sto je najbolje, gain ne zavisi od svezine baterije. E sad, jos kad bih svirao cesce i vise trenirao, pa i da budem neki majstor, mozda cak i predobra oprema za moje znanje, ali opet, kad je losa oprema, nije to to. Explorer je ekstra gitara, a pritom veoma povoljna sa onim sto nudi, igrao se sa Wolflordovim, jako masno i basovito, odlicno za ritam, ali za druge stvari ogranicena konstrukcijom. A i bole ledja posle nekog vremena, nije za ljude ispod 100kg, Alo bre, ovo je KINESKI off a ne MUZICKI OFF ajmo tamo u temu ima li muzicara medju nama pa tamo pricajte o vasim Hamerima i Merimama i zicma ista li vec..... Vidi ti njega sto se uskurcio ovih dana, mozda kod Zileta moze da prodje, al ostale ne zajebaj. A gitare su naravno "made in china", tako da su tvoje optuzbe neosnovane. Moj kinez zavrsio u starcevu... Eh sta je prva ljubav, nista moj bemve, nego moj kinez. Nemoj samo da posle Starceva zavrsi u Temerinu opet. Ehehej narodeeeee ! Ima neko veceras da nam se pohvali s prinovom !!! ;D ;D ;D Odose 50ccm u oglase, dodjose 250ccm u garazu Dosta sam rekao, sama ce da se javi za detalje Pitam se ko li se to ponovio. Lepe vesti, Ruzice nek te odlicno sluzi, sad nemas izgovora za duze ture. @ Blajbinger Da vi's sto smo videli auspuh danas za tebe, jes da je sportski automobilski, ali mora da moz' da se zbudzi. Hromiran performance i bez katalizatora, za nekih 80e. Masivni pozdrav i tebi i laku noc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 22, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu pokazati ovo....... a ostatak (opis, stanje, slickice) bice sutra. Kasno bre... Spava mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu pokazati ovo....... a ostatak (opis, stanje, slickice) bice sutra. Kasno bre... Spava mi se Pa zar su i na njih poceli da stavljaju plasticne cepove za ulje. :o Na osovini zadnje viljuske da nabavis onaj hromirani cep, i zalepis syntelon ili slicnim lepkom. Drzi se mnogo bolje nego kad je samo gurnuto i nece sigurno ispasti, a lako moze da se skine ako za to bude bilo potrebe. U jbt, al sam poznavaoc (citaj cepidlaka), 5% motora na slici i ja vec nadjem sta nedostaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 23, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam taj hromirani deo. Cekam da mi jedan jako fini gospodin zalepi sintelanom. Neko je u servisu pretegao pa popustio lepak. Tako da je to sredjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...