Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja sve to, i nikad, ali nikad ne obilazim s desne, ali jbg, ne znam sta mi bi tada. ma sve je proslo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ишибајте га копривом када се следећи пут сретнете. Превентиве ради... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan To ce cika DzoKs da odradi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva kopriva, ima da kleci na kuruzima celu noc, a posle kod cika Dzoksa na jutarnje razgibavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan JEDVA CEKAM ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan JEDVA CEKAM ;D ;D ;D ;D ;D ;D E to je ljubav prema poslu i kolegi bajkeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan JEDVA CEKAM ;D ;D ;D ;D ;D ;D E to je ljubav prema poslu i kolegi bajkeru To se strucno zove EDUKACIJA (na malo tezi nacin) ;D ;D ;D Joj sto volim ovu temu sto mozemo da ofujemoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe eto ti,dobijes dva u jednom! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ala ste zli, sunce vam poljubim... pa zar tako ??? dobro, cika Dzoks brate, dobro!!! srescemo se mi jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ala ste zli, sunce vam poljubim... pa zar tako ??? dobro, cika Dzoks brate, dobro!!! srescemo se mi jos Vidim ja da ces ti mene uskoro zvati cika VELIKI brate Dzoks ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako dovedes ovu makedonku iz velikog brata, bices BOG, a ne veliki brat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ako dovedes ovu makedonku iz velikog brata, bices BOG, a ne veliki brat Ne mogu sada u kuci je, ali upoznacu te to je Violetina drugarica iz baletske skole ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan :o De si aspare kralju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahha koja laz hahahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigoh sa Umke smrzo sam se ko pi...a moram i da pazim sta pisem da ne bude brisanja pa me mrzi nije to moj stil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ne mora, joj sto volim ovakve teme de mozemo da pricamo o svemu Kako je bilo i kako stoje stvari za Loznicu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Uf dupe hoce a srce klokoce.Moram nekako da organizujem neko obezbedjenje za male terminatore a "vreme"nije problem toga nikad nema dovoljno.Nesto ce se vec izkombinovati kao i uvek makar na iskustvo(baba i deda) ;)Pozdravi Violetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da vam prenesem lepu vest od Marka. Nema potrebe za operacijom ruke, a za jedno 4 meseca ruka ce mu normalno funnkcionisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 22, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Javio nam je svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce da posti 4 meseca ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Markooo, zelim ti brz oporavak...Bices ti super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce da posti 4 meseca ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sticajem okolnosti, neko ce imati novu suvozacicu. Javio nam je svima ! Znam lorde, ali sigurno jos nekog zanima sta mu je osim "standardne ekipe", a steta ne siriti lepe vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da vam prenesem lepu vest od Marka. Nema potrebe za operacijom ruke, a za jedno 4 meseca ruka ce mu normalno funnkcionisati. ...A u medjuvremenu nadjoh i rešeeeeenje za Marka! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Blajbingere što si okrutan! ;D Makina je VR'! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...