dzax 35 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bili, videli se, ponoviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali malo duze i ostati Dali vas je uvatila kisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kad sno videli kakav vetar pocinje i kakvi su oblaci,zbrisali smo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mene i Zeljka uhvatila kisa od Bataje ali nista sto bi nas nateralo da stanemo i obucemo kombinezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene i Wolfa nije,cak sam bio kod njega na kafici... Ali zato ne znam kako su prosli imperator i imperatorka, jer su ostali duze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mene i Wolfa nije,cak sam bio kod njega na kafici... Ali zato ne znam kako su prosli imperator i imperatorka, jer su ostali duze Dobro smo procenili i stigli 15min pre kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno saopstenje, gotove majice......!!!!! Sutra ih preuzimam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Da li ides na Kosovo? da preuzmemo majice i da ti dam protektore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li ides na Kosovo? da preuzmemo majice i da ti dam protektore! Nazalost odjavih se pre neki dan....nista od te destinacije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E jedva cekam Kovin za maje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi danas sam u prolazu video veoma interesantan enduro i nasao sam na netu, model je tx125, keeway zna li neko nesto vise o njemu, da li neko mozda poseduje isti i kako sa krecu cene novih kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan smem li i ja grb mangulica da stavim u avatar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan smem li i ja grb mangulica da stavim u avatar? naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve majice su stigle, pristojno uradjene-ko je video iste su kao moje.... Cena-300dinara(a moze i evra) ;D Za preuzimanje javiti se na pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan E,ako mi nisi zamenio onu L velicine za XL,k'o sto smo se onomad dogovorili u Indiji,onda sve mozes i kod kuce da ih ostavis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 26, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sve majice su stigle, pristojno uradjene-ko je video iste su kao moje.... Cena-300dinara(a moze i evra) ;D poslao sam ti PP.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 26, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan e sada imas majica za par godina i sve iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 26, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan e sada imas majica za par godina i sve iste A mozda i za vise ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan e sada imas majica za par godina i sve iste nisu sve iste, imam razlicitih velicina, kad ostarim i ugojim se , kada smrsam .... i na kraju kad se smanjim ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 27, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sve majice su stigle, pristojno uradjene-ko je video iste su kao moje.... Cena-300dinara(a moze i evra) ;D poslao sam ti PP i SMS.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan E kad smo vec kod offa imam pitanje. Pitanje glasi da li neko od vas slusa narodnjake kao ja. Cini mi se da sam jedini vozac sprint challengera koji slusha narodnjake a ako gresim recite mi bice mi lakse ne vezano iskljucivo za ovaj motor nego za sve shaolince. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E kad smo vec kod offa imam pitanje. Pitanje glasi da li neko od vas slusa narodnjake kao ja. Cini mi se da sam jedini vozac sprint challengera koji slusha narodnjake a ako gresim recite mi bice mi lakse ne vezano iskljucivo za ovaj motor nego za sve shaolince. Ne vozim chalengera, ali slusam narodnjake. Inace slusam skoro sve i svasta, ali narodnjaci se nesto posebno. Ne mislim na ovaj novi grand, nego Saban Seki i jos neki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...