Jump to content

Moto Zajednica

Kineski off-topic

Recommended Posts

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300

imam ja jednu 125cm, skuter, kinez izvorni u extra stanju. prosle godine sam isao sa njim u Smedrevo, malo neprijatno za zadnjicu, ali ako moraju kinezi ja cu se zrtvovati!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12405 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Skolse, rezervišem mesto savozača ;D

Vidiš da se ne sme sa drugim mašinama osim čajniz :D

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Skolse, rezervišem mesto savozača ;D

hihi..malopre povezao drugara..nas 2 zajedno oko 220kg :)

zao mi motorceta...samo sam gledao kada ce da se prepolovi :)

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Ne,danas sam bio u Bg u ambasadi,juče sam se vozio između Sefkerina i Glogonja.Sad sam na poslu.

Nego,kad smo kod jučerašnje vožnje,idem ja do Sefkerina i na samom ulazu posle krivine naglo zakočim,na 100 metara od policije okrenem i pun gas ;D

Da vidim da li će da me jure ;D

Oni ništa ???

Ja opet.

Oni zevaju,ne hebu me ??? ???

Dok nemam dozvolu 100 posto bi me pojurili,kao da imaju radar i za to ;D

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

pazio ovo, ja se nesto raspitao i mislim da mi je polaganje 27.03. :)

tako da i da nije obavezno dolazim :)

treba samo da se dogovorim sa ovim mojim instruktorima i da vidim kad je stvarno polaganje

i onda da povadim ova lekarska djubrad (iako sam vozac 10 godina) i ....

dodaj me tamo na spisak....

NS ekipa dolazi :)

• Svrati ponekad, 251 postova

Znači:

Oblak

Djole grunf

Arakis

Head

Forrest gump

Skols

Ivan

Srdjan Gl

Viktor Gl

R.I.P.

drumskalisica  [ MZ ] - ako me nesto ne spreci .

Anton

Dolazim i ja. Ako ima neko sa Novog Beograda neka mi javi da krenemo zajedno

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Vespa

Bilo bi dobro da svi koji imaju kineza dodju sa shaolincem, da bude pravi kosooki skup, uostalom to i jeste pocetna  ideja. Naravno oni koji nemaju ljutu kinesku makinu nek izvole doci u svojstvu posmatracha bez prava odlucivanja na prvom srpsko-kineskom Shaolin samitu i naravno su DOBRODOSHLI UVEK.  ;D ;D ;D Nek gledaju ljubomorno nashe ljubimce pa nek se batale tih japanskih krsheva i pridruze nam se punopravno sto pre.  :) :) :) Predlazem da na skupu Glogonj 2009, odrzimo osnivacku skupshtinu Shaolin ridersa, osnujemo klub i donesemo statut. Ako prihvatite ideju mogli bi da napravimo prishivke, registrujemo se al da sve bude potpuno besplatno i da nemamo ni vodju ni predsednika samo neko rotirajuce telo koje bi koncenzusom = dogovorom organizovalo sto cesce skupove i pomagalo bratiji kinezima oko svega sto iskrsne.  :) :)ako ste ZA pishite predloge

Vazi cika Arakise,pokupice i vas chinese-izdajice :D:P

@zloca,arakis

Nemo` slucajno da ste jurcali sa tim vasim  zujalicama,a ja da gutam vasu prasinu,necete nijedno pivo od mene dobiti! :)

Ma neeećemo, gde bi mi ;D

Ti napred, mi čuvamo odstupnicu ;)

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Bilo bi dobro da svi koji imaju kineza dodju sa shaolincem, da bude pravi kosooki skup, uostalom to i jeste pocetna  ideja. Naravno oni koji nemaju ljutu kinesku makinu nek izvole doci u svojstvu posmatracha bez prava odlucivanja na prvom srpsko-kineskom Shaolin samitu i naravno su DOBRODOSHLI UVEK.  ;D ;D ;D Nek gledaju ljubomorno nashe ljubimce pa nek se batale tih japanskih krsheva i pridruze nam se punopravno sto pre.  :) :) :) Predlazem da na skupu Glogonj 2009, odrzimo osnivacku skupshtinu Shaolin ridersa, osnujemo klub i donesemo statut. Ako prihvatite ideju mogli bi da napravimo prishivke, registrujemo se al da sve bude potpuno besplatno i da nemamo ni vodju ni predsednika samo neko rotirajuce telo koje bi koncenzusom = dogovorom organizovalo sto cesce skupove i pomagalo bratiji kinezima oko svega sto iskrsne.  :) :)ako ste ZA pishite predloge

evo predloga :) i za naziv i za statut i za sve....

http://www.kineski-motocikli.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=32

• Svrati ponekad, 251 postova

Vazi cika Arakise,pokupice i vas chinese-izdajice :D:P

@zloca,arakis

Nemo` slucajno da ste jurcali sa tim vasim  zujalicama,a ja da gutam vasu prasinu,necete nijedno pivo od mene dobiti! :)

Ma neeećemo, gde bi mi ;D

Ti napred, mi čuvamo odstupnicu ;)

Hahhaahahha. Jedva cekam  ;D

evo predloga :) i za naziv i za statut i za sve....

http://www.kineski-motocikli.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=32

pih bre..a nas skuteras niko ne sljivi..

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Aj mozda bi mogao da bude organizovan sastanak u BG pre kretanja za Gogolj. E sad u cilju ne cekanja mene oce li neko da mi kaze gde u BG-u mogu skinem blokadu sa mog Kinroad XT50GY (u engleskoj znan kao smart tiger). Zvao sam nekoliko servisa i svi su imali isti odgovor "Ne radim nista od Kinroad-a"

Aj mozda bi mogao da bude organizovan sastanak u BG pre kretanja za Gogolj. E sad u cilju ne cekanja mene oce li neko da mi kaze gde u BG-u mogu skinem blokadu sa mog Kinroad XT50GY (u engleskoj znan kao smart tiger). Zvao sam nekoliko servisa i svi su imali isti odgovor "Ne radim nista od Kinroad-a"

Je l' znaš šta treba da se uradi ili nemaš koga da ti to uradi?

Pogledaj malo ovaj link: http://forums.preloved.co.uk/fuseaction-forums.showdiscussion/thread_id-18371/startrow-21/maxrows-20/5708b43f.html

• Svrati ponekad, 306 postova

Jel se zna gde je blokada? ???

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Hvala na odgovorima,

problem je u tome sto sam na thechinesebikeforum.com nemogu da nadjem nista korisno a da razumem. Znaci pocev od toga da je blokada na cdi-u i da je dovoljno otkaciti jednu zicu (oko cije boje nikako ne mogu da se sloze), do toga da je potrebno promeniti ceo cdi, ili pak da je potreban ceo novi kit. Malo sam i slab sa engleskim engleskim pa npr ovo nemam pojma sta znaci:

hi the xt 50 did come with a restricted head what would need to be machined out due to the tiny size of the ex port and the carb manifold is restricted too the hole is real small and to top it off their a small cat in the front down pipe i have used other 50cc heads that are not restricted  and the power is better ...if you have just run it in then its worth doing the valve clearances as their known to run a tight ex valve

Ako neko zna javite. Takodje oko kitova (80ccm) dobijam oprecne odgovore od toga da ne postoji kit, da moze hondin kit, pa sve i da moze kit za skutere :(

• Drug član, 2265 postova

E nije nego Blokovi NBg, pa Pa pa Glogonj ;D

Ma mogu i blokovi, nikakav problem. ;)

Skols, ako neces da mucis masinu, javljam se kao dobrovoljac za prevoz.

Markodjurovicu, blokade se cesto razlikuju za razlicita trzista, zato i ne mogu da se dogovore. Pa cak i na istom trzistu ume da bude razlika u zavisnosti od serije.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja