djole grunf 100 Napisano Februar 25, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Ja posto nisam chistokrvni Shaolinac, pristajem gde se god krene , u vatru ...u vatru ,u vodu...i u vodu ...na pivo ...i na pivo!! I na djeti sam od danas da mogu da se ozderem rostilja ako se zasedne negde i to bez da me grize savest i da znaz Ivane8 ja bez tebe ne krecem! i bez oblaka naravno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 25, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan I ebem ti umalo da zaboravim ni bez Wolforda i Blackbita i Mrjevskog klana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan I ebem ti umalo da zaboravim ni bez Wolforda i Blackbita i Mrjevskog klana! ;D Mirijevski klan se nada da ce do tada biti na tockovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan I ebem ti umalo da zaboravim ni bez Wolforda i Blackbita i Mrjevskog klana! ;D Mirijevski klan se nada da ce do tada biti na tockovima Samo ti zajashi i opusti se a priroda ce se pobrinuti za sve ostalo a malo i gravitacija :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma brate,opusten sam ja,nego se priroda slabo brine za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ma brate,opusten sam ja,nego se priroda slabo brine za sad A da probash a nekom Banjom i mazanjem blatom???? :) kao ciganka kad je tela da umre pa je poslali u Banju da se maze blatom , da se navikava na zemlju :) Ne daj se druze moj, shta si oborio nos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Foreste dao svoj danak gravitaciji,i ako su statistike tačne,sad si miran dugo vremena ;D Mogu da zamislim kako cemo se provesti,još sa Oblakom,pootvaracemo sve teme koje su ovde nepodobne,verujem da cemo pocrkati od smeha ;D ;D Još mi u glavi ono za Igi Popa i Vesnu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @Oblak Da,da,sjajan vic!Ma nisam oborio nos,nego jos ne mogu da se oslonim na nogu @Ivan8 I ja se iskreno nadam,samo statistika ti je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 26, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Ivane sto se te tvoje statistike tice jel se u padove racuna i krshenje auta u skorijoj proslosti? DA znam da racunam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Isto,brate,odužiš i miran si ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Manite se statistike, po tome sam odavno na redu, daleko bilo. Foreste, nemoj da mutis puno sa tockovima, samo dva tocka dolaze u obzir. Nego razmisljam nesto, da zajebemo kafane i urbane sredine i nadjemo neku prirodu, sumu, baru, reku, jezero, pa u shaolin duhu provedemo dan. Ako shaolin ratnici mogu da provedu dane u sumi da bi se malo skoncentrisali, mozemo i mi jedan, pa makar ne bilo nista od koncentracije. ;D Spakuje svako u bisage po flasu-dve necega (evo ja se javljam za domacu rakiju i mozda jos nesto, npr. Wolflord ima dobrog vina, koje se dopalo Oblaku, a posebno Djoletu), a ako kasnije ogladnimo - ko ima najbrzi motor ide po pljeskavice. A mozemo da organizujemo i turnir u bacanju sekire, ili nesto tome slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan BlackBite,tako sam i ja zamišljao okupljanje Shaolina ali za to je potrebno lepo vreme.To može tek negde ako nam se posreći pocetkom aprila.Možda i u martu dodje takvo vreme ali kad pogledam napolju nešto čisto sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan BlackBite,tako sam i ja zamišljao okupljanje Shaolina ali za to je potrebno lepo vreme.To može tek negde ako nam se posreći pocetkom aprila.Možda i u martu dodje takvo vreme ali kad pogledam napolju nešto čisto sumnjam. Pa i za voznju treba lepo vreme, ako ne bude skupicemo se u manjem broju, tako da svejedno cekamo momenat. A sto se tice gledanja napolje, mislim da je ova zima pokazala svoje i da nas lepse vreme ocekuje mozda i brze nego sto se nadamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 26, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan "Bacanju sekire " ;D e jesi me nasmejao ,ja sam vise strucnjak u bacanju "pegle"!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan nekako fruska gora dodje nama sa severa i vama iz bg na pola puta.a i priroda je tu.jos datum i mesto i da dodjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje mart a dogovora nema.Mozda je rano za prirodu ali ako je vecina za to onda sam i ja.Kud svi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan "Bacanju sekire " ;D e jesi me nasmejao ,ja sam vise strucnjak u bacanju "pegle"!! ;D Pa, ono, mogu i pegle, moze i pikado, samo bi za pegle trebali da pravimo dve kategorije, Classic, za one na ugalj, i Modern za elektricne. Ma samo dok se ne skace i ne trci, svi sportovi dolaze u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan A да ја за свог "Кинеза" закачим задружну приколицу, ону што има цераду и клупе, па да седнемо к'о људи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan moze samo nemoj naglo da kocis i pazi na rupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pazi sada imamo tri opcije koje su se pojavile 1. Pazova 2. 7.Jul (ili jun, ili kako li vec) Zemun 3. Fruska Gora ali predpostavljam onaj restoran na vrhu (iriski venac) pa sad ocemo da glasamo ili nesto drugo ? npr da napravimo jednu temu za glasanje i jednu temu za glasanje o terminu, tako da nema ljutis, meni bi pazova najvise pasovala, malo ima voznj, FG mi je nekako suvise blizu a BG mi je daleko (z a mart) pa sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan pazi sada imamo tri opcije koje su se pojavile 1. Pazova 2. 7.Jul (ili jun, ili kako li vec) Zemun 3. Fruska Gora ali predpostavljam onaj restoran na vrhu (iriski venac) pa sad ocemo da glasamo ili nesto drugo ? npr da napravimo jednu temu za glasanje i jednu temu za glasanje o terminu, tako da nema ljutis, meni bi pazova najvise pasovala, malo ima voznj, FG mi je nekako suvise blizu a BG mi je daleko (z a mart) pa sta mislite? kad se uzme sve u obzir trbalo bi da glasamo al ne za mesto okupljanja nego da napisemo iz kojih mesta sve dolazi ko pa na osnovu toga da nadjemo geometrijsku sredinu da svima odgovara. Da svi imaju slicne rute gledano po udaljenosti. Hajde napravi glasanje da se izjasnimo jer vec danima pravimo dogovor a nista konkretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Glogonjcima je sve jedno,malo pre smo pričali o tome,tako da po nama nemojte da se ravnjate gde se okupljamo,dolazimo sigurno. Meni je sporan 22 mart,a i mislim da će vreme biti bolje poslednjeg vikenda u martu,znači ja glasam za vikend 28 i 29 mart. Lokacija nebitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Februar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A inače, gde ono beše Glogonj Ivane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u Srbiji ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Glogonjcima je sve jedno,malo pre smo pričali o tome,tako da po nama nemojte da se ravnjate gde se okupljamo,dolazimo sigurno. Meni je sporan 22 mart,a i mislim da će vreme biti bolje poslednjeg vikenda u martu,znači ja glasam za vikend 28 i 29 mart. Lokacija nebitna. Ja i tako prvu voznju sa ovim mojim shaolin custumom planiram do Pancheva a sa posebnim osvrtom na Glogonj :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...