forrest gump 14 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pinifarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jebga.....dobro si i prošao kumašine...i sa žemskom i sa gipsom A što opet gips, oca mu j..... Zato što je otišao kod pogrešnog doktora ...ne pitaj me ništa...dobro je prošao, mislim sa mnom Muža sam ostavila kod čika doktora da mu skine ( možda) gips Oce da mu gledaju i glavu ? I ovaj prelom su dijagnostikovali posle 7 dana.... Izvini to je dijagnostikovao isti ovaj koji mu je danas produžio nošenje gipsa...E sad ćeš ga Peco nositi dva meseca za kaznu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je rekao tri ljubavi :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Decembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da zaokružimo na 6 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je rekao tri ljubavi :o :o Pa to zato što je on mesar, a ne doktor ...raspravili smo to kod kuće...nećemo više, jer ako nastaviš tražiću razvod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan necemo :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan necemo :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Decembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan E , mojne se prepucavate ovde ima sitne dece, svasta ce da pomisle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E ti si bas "sitno dete" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E , mojne se prepucavate ovde ima sitne dece, svasta ce da pomisle Pozdravila te Marica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nece jer ce videti samo jednu tanku zicu koja mu povezuje usi Mislis onu sto nisu videli na rentgenu kao ni prelom ? E baš tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jebga.....dobro si i prošao kumašine...i sa žemskom i sa gipsom A što opet gips, oca mu j..... Zato žto je otišao kod pogrešnog doktora ...ne pitaj me ništa...dobro je prošao, mislim sa mnom Muža sam ostavila kod čika doktora da mu skine ( možda) gips Oce da mu gledaju i glavu ? I ovaj prelom su dijagnostikovali posle 7 dana.... Izvini to je dijagnostikovao isti ovaj koji mu je danas produžio nošenje gipsa...E sad ćeš ga Peco nositi dva meseca za kaznu Do svega ovog ne bi doslo da je Peca na vreme otisao na Ortopediju na Banjici, sto sam ja blagovremeno sugerisao i obezbedio kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E tamo bi se baš usrećio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jebga.....dobro si i prošao kumašine...i sa žemskom i sa gipsom A što opet gips, oca mu j..... Zato žto je otišao kod pogrešnog doktora ...ne pitaj me ništa...dobro je prošao, mislim sa mnom Muža sam ostavila kod čika doktora da mu skine ( možda) gips Oce da mu gledaju i glavu ? I ovaj prelom su dijagnostikovali posle 7 dana.... Izvini to je dijagnostikovao isti ovaj koji mu je danas produžio nošenje gipsa...E sad ćeš ga Peco nositi dva meseca za kaznu Do svega ovog ne bi doslo da je Peca na vreme otisao na Ortopediju na Banjici, sto sam ja blagovremeno sugerisao i obezbedio kontakt. Gremline, jedina izgledna opcija ti je bila da ga na prevaru namamis u kola i odvedes tamo, sve ostalo je zalud... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čuj na prevaru ...pa šta misliš kako je mene oženio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E tamo bi se baš usrećio Nela, covece, ti koda vozis R, "Niko ne zna da vozi motor osim mene!" ;D ;D ;D Pa valjda jos neko radi tu ortopediju u zemlji Srbiji, majku mu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čuj na prevaru ...pa šta misliš kako je mene oženio Ne znam aj ko je tu koga prevario i kako, videcemo jos, samo sumnjiv mi je tvoj potpis ispod avatara, pre ce biti da si mu ti rekla da ga vodis na pivo, pa zavrsio pred maticarem, u fazonu, Opstina Zvezdara, hmmm, cudno ime za pivnicu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E tamo bi se baš usrećio Nela, covece, ti koda vozis R, "Niko ne zna da vozi motor osim mene!" ;D ;D ;D Pa valjda jos neko radi tu ortopediju u zemlji Srbiji, majku mu? Radi svako, ali je pitanje kako...Banjica ima sjajnu dečiju ortopediju i spinalni centar...sve ostalo je njesra, veruj mi....nije da sada ja veličam ustanovu u kojoj radim, ali zaista pišem onako kako jeste ... to što je Peca danas otišao "greškom" kod drugog doktora...eto mu sada još tri meseca gipsa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan E to si u pravu Nela. Oni su samo ljubomorni na vas dvoje što se lepo sležete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E to si u pravu Nela. Oni su samo ljubomorni na vas dvoje što se lepo sležete. Pa reci jebo te :'( ...a ja im i tortu napravila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazljivo,oci nisu jestive,od kuglagera su! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazljivo,oci nisu jestive,od kuglagera su! :D Ti se još malo tu igraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to odavno video ali nikako da stignem da napišem i da vas podržim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...