forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nego sta,zmaj je ona,kazem vam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče....vidim spominjete me malo, a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 24, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče....vidim spominjete me malo, a JA nisam nista rekao : : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Brate Foreste,BAS te svuda ima,gde god da se ukljucim,vec si bio tamo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče....vidim spominjete me malo, a JA nisam nista rekao : : Jesam li ja neki sporokapirajuci konj,ili sam dobro razumeo> Forest zeni Nelu??? Ako je otprilike tako,cestitam,cestitam u svakom slucaju!! A koliko sam ja skapirao, Nela je vec udata, a Forrest se zeni...eto tako! ;D ;D Auuu jbt...pa ima li neko da je skapirao Dakle, Peca i ja smo venčani...nešto sinoć me prevari na brzaka...elem, mi imamo moderan brak...što znači da ja mogu da imam devojku a i dečka...a on ne može ništa...jasnije sada malo ??? Brate Foreste,BAS te svuda ima,gde god da se ukljucim,vec si bio tamo :o Brate Ivane, zapitaj se da li to kuca Peca ili ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate sta kaze vojnik kad mu u posetu dodju majka i devojka zajedno? J...te,dosla mi je mama sa pič.om!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate sta kaze vojnik kad mu u posetu dodju majka i devojka zajedno? J...te,dosla mi je mama sa pič.om!! Kaže se " Došla mi je mama sa piičkom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Davno je to bilo :'( . Obzirom na novonastalu situaciju ko zna kad? I ko zna gde? :'( Može do subote, možda mu čak i gips skinemo, ali od subote noup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Brate Foreste,BAS te svuda ima,gde god da se ukljucim,vec si bio tamo :o brate Ivane,koristim preostalo vreme do subote,posle je sve neizvesno :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Davno je to bilo :'( . Obzirom na novonastalu situaciju ko zna kad? I ko zna gde? :'( Može do subote, možda mu čak i gips skinemo, ali od subote noup Kad bi to tako bilo odma bi se menjao sa forrestom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Eto,i to ce proci. Na prolece krecemo u novi krug.Nadam se da cu vas ako ne sve,ono bar vecinu upoznati. Da ubijemo po koje pivo.Ko moze i Bog mu pomaze! Sedi klinac u busu odmah iza vozaca.Ulazi deda i kaze klincu sinko,ajd ustani da deda smesti kosti. Okrece se vozac i kaze :nemoj da ti KOSTA jebe mater!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e pa posto ste pospali,odoh ja malo da se posvetim mojoj zenici :D hohoho,merry christmas! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 24, 2008 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad bio da pakujem paketice u VIR-u! Kao na pokretnoj traci smo bili! Kinezi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan bravo Dzambo,ja bih isto isao samo da nisam kljakav.Jbg,ovakav bih vise smetao nego sto bih pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad bio da pakujem paketice u VIR-u! Kao na pokretnoj traci smo bili! Kinezi! ;D brate forreste ja sam pakovao za tebe(ubacivao i cokolade i plazme) kakvi kinezi,oni su smesni,nego sutra moramo da otvorimo sve pakete i ponovo upakujemo svaki,izgleda sam ubacio svoj mobilni u neki paketic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6398 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan pa, zar ti nije palo na pamet da se pozoves i da cujes gde zvoni /vibrira/? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 24, 2008 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad bio da pakujem paketice u VIR-u! Kao na pokretnoj traci smo bili! Kinezi! ;D brate forreste ja sam pakovao za tebe(ubacivao i cokolade i plazme) kakvi kinezi,oni su smesni,nego sutra moramo da otvorimo sve pakete i ponovo upakujemo svaki,izgleda sam ubacio svoj mobilni u neki paketic Onda ce neko dete da se mnogo vise obraduje od ostalih! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pa, zar ti nije palo na pamet da se pozoves i da cujes gde zvoni /vibrira/? salim se ,mladja me spasao u zadnjem trenutku da ne ode kesa dalje na dopunu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad bio da pakujem paketice u VIR-u! Kao na pokretnoj traci smo bili! Kinezi! ;D brate forreste ja sam pakovao za tebe(ubacivao i cokolade i plazme) kakvi kinezi,oni su smesni,nego sutra moramo da otvorimo sve pakete i ponovo upakujemo svaki,izgleda sam ubacio svoj mobilni u neki paketic Apsolutni si champion gosn Zlajo... EDIT: Preteche me sa porukom... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ostaje ti uvek sigurna kuca,neki azil, .ebem li ga....puj spas za sve nas sreca moj komentar je prosao nezapazeno ali imas ponudu za 2 kuce----sigurne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6398 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan a ko mora da utekne od oklagije iz grada, ima mesta kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Decembar 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ti ceris kume? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi forreste kad bi ja imao takvu zenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...