maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tebi donesemo u subotu Da se menjamo za pelindžer ;D jel tako Arakise???? hahahaha Posle pasuljčine ide pelindžer..Dobar za varenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A meni malo, mislim čokoladice Ti si na dijeti,a cokolada goji :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Decembar 21, 2008 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan slatka tema, mislim čokoladica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek možemo da se menjamo. Nego Forrest Bolje umreti sit no gladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Posle pasulja ide pivo,pa podrigivanje.Ljudi sto ja volim pivo !( najradje bi un njem' plivo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mi rekla koju čokoladicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 21, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Posle pasulja ide pivo,pa podrigivanje.Ljudi sto ja volim pivo !( najradje bi un njem' plivo) Komso samo posle plivanja autobusom kuci !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Arakisu nešto neodgovaraš na postove da te hanuma nije saterala u ćošak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Arakisu nešto neodgovaraš na postove da te hanuma nije saterala u ćošak Gleda Sabrinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Posle pasulja ide pivo,pa podrigivanje.Ljudi sto ja volim pivo !( najradje bi un njem' plivo) Komso samo posle plivanja autobusom kuci !!! Tako polomljen nije ni za bus,osim na ona mesta za starije i trudnice. Nego,kako napreduje oporavak?A da Nela bubi da p"odje? ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan ili možda gleda reprizu španske serije "Oluja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ili možda gleda reprizu španske serije "Oluja" sto je to dobra serija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Kinezi ja da vas obavestim da se sura otvara na savi neki kineski disko klub sa karaokama, ali je samo za kineze pa vidite da li će i vas da puste ipak ste najbrojnijii na našem forumu (ili samo najglasniji ;D ;D ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako samo ti dođi na otvaranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Posle pasulja ide pivo,pa podrigivanje.Ljudi sto ja volim pivo !( najradje bi un njem' plivo) Komso samo posle plivanja autobusom kuci !!! Tako polomljen nije ni za bus,osim na ona mesta za starije i trudnice. Nego,kako napreduje oporavak?A da Nela bubi da p"odje? ;D Ko bi meni ovako mladom ustao u autobusu? ;)ma komso,ne brini.I da hocu,bajkom sad ne mogu Oporavak ide sporo,ali sigurno(kad Nela nece da bubi da p'odje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan RIP-e koliko moze ova kaciga V518 najeftinije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sada odgovoriću ti sutra, sada sam na poslu a i nemam cene ispred sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mi rekla koju čokoladicu Pa sa rižom..Drži se topic-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan RIP-e koliko moze ova kaciga V518 najeftinije? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15771.2800 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan I molim te nemoj da offuješ u off-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan RIP-e koliko moze ova kaciga V518 najeftinije? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15771.2800 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Druze nije mi jasno sta si hteo da mi kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hehe, a ti kao ne znas sta je? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hehe, a ti kao ne znas sta je? ;D Pera Kojot super genije :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan hehe, a ti kao ne znas sta je? ;D Kao negde kroz maglu, hm, nema nesto veze sa Zvonkom Bogdanom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček, kakav Zvonko Bogdan?? Nije valjda i o njemu bila tema ;D ;D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...