Jump to content

Moto Zajednica

Canon S3 ili...???

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 327 postova

Posto imam neku kobinaciju da kupim ovaj aparat a ne razumem se bas nesto posebno, interesuju me misljenja vas poznavalaca.

Nisam neki zahtevniji korisnik al znam da prepoznam dobru fotku ;D, aparat bi sluzio prvenstveno za fotkanje na putovanjima bajkom, nesto video zapisa... Ako mislite da ima bolja alternativa medju polovnjacima samo dajte predlog.Nema potrebe da bude preko 6mp...da ima dobar opticki zum...nestoi u klasi ovog S3.

Hvala unapred na odgovorima! ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Ako ti je cijena bas dobra i ako je ocuvan uzmi ga. Za ono sto navodis da tebi treba, to je sasvim ok aparat ;)

Evil hvala na odgovoru!

Pricao sam sa drugom koji je sad u Americi i kaze da sad oko praznika moze da se uzme jeftinije aparat. Imate li ideju posto nisam u toku sta je sad trenutno najbolja kupovina u toj klasi? Znaci da je slicno ovom S3 ili  fujiju s6500fd... ???

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Da bi ti nesto preporucili moras reci koja ce biti namjena tom aparatu i naravno najvazniju stvar - koliko para je u igri ;)

Pa koristio bi za sve po malo, najvise za slikanje na putovanjima...predeli, vecina slika bi se pravila iz pokreta, sto znaci da ima stabilizaciju, jak zum, po mogucstvu da ima opciju slikanja u widescreen rezoluciji, nije mi potrebno preko 6MP al kolko vidim sve novije sad ima oko 8-10MP...sta znam...ne bih mogao da kazem sluzice samo za to i to. A posto bi kupio u Americi a tamo su cene dosta nize, onda nesto sto je ovde reda do 300 eura novo.

Po ovim testovima sto sam citao sasvim bi mi odgovarao ovaj S3 al on se vise ne pravi, kao ni s6500fd :(

Sad ako bude tih snizenja tamo za praznike ne znam sta su naslednici tih modela, da imaju jednako dobre karakteristike. ???

• U prolazu, 72 postova

ja kada radim manje zahtevne fotke,i kada me mrzi da vučem sa sobom objektive....onda koristim s5...sasvim solidan širokougaoni objektiv,nešto kao polu-pro....a s3 je koliko znam njegov predhodnik,manji senzor,nema brdo tih nepotrebnih gluposti.....sve u svemu odličan aparat,za am.fotografiju...

samo pre nego ga kupiš treba da znaš da s5 košta oko 300e....tako da ukoliko,taj s3 nije makar duplo jeftiniji(s obzirom da se više i ne priozvodi)onda po meni možeš kupiti i bolji

ja kada radim manje zahtevne fotke,i kada me mrzi da vučem sa sobom objektive....onda koristim s5...sasvim solidan širokougaoni objektiv,nešto kao polu-pro....a s3 je koliko znam njegov predhodnik,manji senzor,nema brdo tih nepotrebnih gluposti.....sve u svemu odličan aparat,za am.fotografiju...

samo pre nego ga kupiš treba da znaš da s5 košta oko 300e....tako da ukoliko,taj s3 nije makar duplo jeftiniji(s obzirom da se više i ne priozvodi)onda po meni možeš kupiti i bolji

Mislis ako je skuplji od 150e mozda je bolje uzeti s5??

• U prolazu, 72 postova

Mislis ako je skuplji od 150e mozda je bolje uzeti s5??

pa da.....

nisu više ni aparati tako skupi....kao što su bili...

a ukoliko  nemaš problem sa polovnim stvarima(jer meni uopšte ne smetaju) za 150-180e možeš kupiti s5 polovan,ali još pod garancijom....tako da ukoliko te i neko zajebe.....garancija vredi

ja sam takodje uzeo polovan,i sasvim je ok....a garancija mi vredi još 6 meseci........

a za 200-nak eura možeš već uzeti dslr......a oni ti svaki mogu pokazati koliko je slika ispucano....pa još ako nadješ sa 10-ak hiljada šutera(fotki)...

to ti je "ko nov"

sve u svemu neznam koliko traže za taj s3,ali nemoj da ga preplatiš......

a ako želiš nešto novo.....onda je trenutno ekstra ponuda nikon d40....

jer i nov s5,pa još da kupiš punjač,pa bar 2 kompl. baterija........to ri sve dodje kao d40,sa kojim već ide baterija koja je ekstra.......a d40 je kud i kamo bolji aparat

pa i na kraju ukoliko se i malo zagreješ za fotografiju,uzmeš par objektiva i to je to...

razmisli....pa javo obavezno šta si odlučio

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja