Kuratista 4 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo im je svrha,zar ne!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel to jos jedan potencijalni pripadnik sekte ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2821 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jesi mislio na naše slike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel to jos jedan potencijalni pripadnik sekte ;D ;D ;D ;D Naravno!!! AFRIKA se ceka i nadam se da ce biti spremna za sledecu sezonu!!! Jesi mislio na naše slike ? I na vase svakako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 22, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja na slikama....mada bih volela da sam ja i da je to moj bajk ;D ;D ;D ;D Ali Mikka nam je pre koji mesec odrzao lekciju kako sa slik gumama voziti blato/voda offroad ;D ;D ;D uprljati se ko svinja a s druge strane ne omlatiti ni jednom ;D (samo se zaglavio u jednom trenutku pa smo chupali motor pola sata ) ;D Uzivajte ! Who can do this ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Extra fotke Mina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan slike su ekstra kao iz strani casopisa,nego mina reci ti meni sta se desava sa mikom nema ga nesto na sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan slike su ekstra kao iz strani casopisa,nego mina reci ti meni sta se desava sa mikom nema ga nesto na sajtu Najavili iz BMW-a novi model GS-a pa covek prionuo na poso ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan +1 Mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nisu kao Minine ali..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se racuna ovaj nenatovaren? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 24, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ilovaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ilovaca Sta ces i ja je ne vollim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Momci, totalni ste amateri ;D evo ga pravi odgovor na temu, zaglibljen u blato i za put natovaren enduro motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2821 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Momci, totalni ste amateri ;D evo ga pravi odgovor na temu, zaglibljen u blato i za put natovaren enduro motor Znamo mi ko je šef sve raje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Momci, totalni ste amateri ;D evo ga pravi odgovor na temu, zaglibljen u blato i za put natovaren enduro motor Znamo mi ko je šef sve raje. Hahahahahahahaa, si lood, umreh od smeha... A ima ona, nikako u glavu da mi udje, cega se pametan stidi, budala se ponosi ;D Sta cemo kad volemo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koji!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, nisu mi jasne ove tvoje slike? Koja je tema??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, nisu mi jasne ove tvoje slike? Koja je tema??? Sekta uzima maha ;D ;D ;D :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, nisu mi jasne ove tvoje slike? Koja je tema??? Sekta uzima maha ;D ;D ;D :o :o :o Teska zarazna bolest ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2821 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, nisu mi jasne ove tvoje slike? Koja je tema??? Tema je "Dok neko mašta drugi se igraju u blatu ". ;D ;D ;D ;D Kuratista stavi više neku svoju sliku (KLE)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...