Jump to content

Moto Zajednica

BUDIMPESHTA EROTIK FEST BY BIKES!!!!!!!!!! urgent!!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

evo ljudi ja odlucio da iz pg krenem za budimpeshtu 22 do 24 plus josh koji dan zbgo odlaska na erotik fest i malo posjete sent andreji pa da nema zainteresovanih koji bi ishli da znam jer bi ja doshao prvo do bg dan pa produzio sve autoputevima mislim da je lako doci a gore spavanje shatori kamp hostel il stogod sl ???????

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

gasho ja kad putujem putujem sporo tj turistichki oko 100 120 max a i nije lom stici ce se lako do gore i josh jedna bitna stvar nashao sam smjeshtaj recimo tipa ovo http://www.bikercamp.hu/ josh je jeftino i ima dzabaluk alkohola

a evo mene ce izgleda jebati viza smrdeljava moram u bg dolaziti jer nash struchni konzulat josh nema pravo izdavanja

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Smestaj:

http://www.iranymagyarorszag.hu/romai_camping/I200167/

To ti je auto kamp , gde mo Quasaar i ja platili ukupno ( ne po osobi) 10€ za bungalov za tri osobe , struju i parking za motore. Mesto je udaljeno od centra nekih 4-5 km.

Sto se tice vize:

Mislim da to moze preko bilo koje turisticke agencije da se resi, i ne moras licno. I ja cu morati pocetkom septembra da produzim vizu, i prosle godine sam ovako resio problem.Inace , madjarska viza se dobije na godinu dana , i prosle godine je bila besplatna, tako da se jednom iscimas i miran si dosta dugo.

Ne znam odakle si, ali imas konzularno odeljenje i u Subotici, pa mozes i tamo sve resiti.

Pozdrav

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

http://www.hukonzulat.org.yu/yu/frame.php?content=tajekoztato&pic=21&lo=0

scroll-uj malo dole i gledaj vize za kratkorocni boravak

ja sam vadio prosle godine i trebala mi je potvrda o zaposlenju sa tromesecnim prosekom plata (ili opciono potvrda o skolovanju) i 1 fotka. Pored toga treba ti jos formular koji mozes da download-ujes na ovoj stranici u sekciji za vize

u to vreme sam ja sredjivao preko neke madjarske nevladine organizacije za madjarsku manjinu u srbiji, cak i za neke kolege sa posla koji nemaju veze sa madjarskom krvi, i nije bilo nikakvih problema. nisu postavljali pitanja. ovim putem sam morao cekati 10-15 dana ali nije mi se zurilo. Ako se ode u konzulat navodno se dobije istog ili narednog dana

nesto sam cuo da vise nije besplatna nego citavih 200 din, ali so nije proverena informacija

to je to

hvala hvala evo vidjecu preko jedne agencije u pon ako uspijem srediti to pa da palim javim shta sam uradio

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

Momci, znate li slucajno vazi li italijanska shengen viza za madjarsku? Sparco, dogovoricemo se oko ovoga mi jos... mislim da cemo posjetit sve one ribe sto nas zeljno ocekuju gore.... ;) ima li jos zainteresovanih ako Bog da?

• Drug član, 2245 postova
Momci' date=' znate li slucajno vazi li italijanska shengen viza za madjarsku? Sparco, dogovoricemo se oko ovoga mi jos... mislim da cemo posjetit sve one ribe sto nas zeljno ocekuju gore.... ;) ima li jos zainteresovanih ako Bog da?[/quote']

Ivane, viza izdata od strane bilo koje clanice potpisnica Sengenskog sporazuma vazi u Madjarskoj. Od skoro vazi i u Sloveniji (do pre koji mesec je postojalo ogranicenje u smislu da je sengenska viza morala da ti vazi jos minimum 15 pa onda 5 dana od ulaska u SLO). Od 1. avgusta, odnosno 1. septembra ovaj rezim (znaci uz posedovanje sengenske vize NE TREBA NACIONALNA VIZA TE DRZAVE ako si u "tranzitu") uvode i Poljska, Ceska i Slovacka.

Ovo u "tranzitu" znaci da sa sengenom ne bi trebalo da putujes u npr. Madarsku, tamo ostajes i vratis se. U praksi je sve mnogo jednostavnije. Udjes na jedan prelaz (npr. Kelebija) izadjes na drugi (npr. Horgos)

Ako budes isao na ovu stranu, OBAVEZNO SE JAVI...mozda te otpratim do...Budimpeste :wink:

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

Djuro, imas totalno pravo. Sad sam bio na zvanicni sajt ambasade(www.hukonzulat.org.yu) i evo sto pise:

Maðarska još nije èlanica šengenskog prostora, ali su na snazi sledeæe olakšice za putnike sa šengenskom vizom:

Državljani Srbije i Crne Gore, koji putuju sa šengenskom vizom:

- u ciljnu državu, koja je deo šengenskog prostora, mogu proputovati kroz Republiku Maðarsku bez vize, ukoliko im šengenska viza važi još više od 5 (pet) dana raèunajuæi od vremena prelaska granice, odnosno raspolažu važeæom šengenskom vizom, dozvolom za boravak ili dozvolom za useljenje. U ovim sluèajevima proputovanje ne može bizi duže od pet dana

Moja shengen do oktobra vazi tako da sam miran

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja