Jump to content

Moto Zajednica

Problemcici sa mojom xt125 ?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Imam problem da kada pri malim obrtajima u leru, kada naglo dam gas, on nesto kao proguta i ugasi se....Sta bi to moglo da bude ?

...i...Da li bih nesto postigao ugradnjom K&N filtera u moj xt125 ? Mozda zvuk ? Povecao koju HP ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1372 postova

Desavalo se meni na YBR (isti su agregati) da pri naglog dodavanja gasa na leru motor nekako zastuca, ali se nije gasio. A kad mu dam lagano gas normalno dize obrtaje. A sto se tice K&N filtera, mislim da na njemu ne bi dobio nista sem eventualno zvuka...

Desavalo se meni na YBR (isti su agregati) da pri naglog dodavanja gasa na leru motor nekako zastuca, ali se nije gasio. A kad mu dam lagano gas normalno dize obrtaje. A sto se tice K&N filtera, mislim da na njemu ne bi dobio nista sem eventualno zvuka...

Dobio bi barem zvuk ?

Dobio bi barem zvuk ?

Ne znam, trebalo bi. Na 2t motorima se drugacije cuje sa K&N a na ovim ne znam, nisam probao nikad. Ja tu nista ne bih menjao ;D

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Zeljo,izvini za off..al` da i ja pitam ovde,da ne otvaram novu temu,a problem je slican.

Elem,na prvom servisu mi je skinuta blokada i jos par stvari i motor je bukvalno na gas skakao...e onda je doslo `ladno vreme i od tad imam cesto problem,ako se tako moze nazvati,da on nebitno da li je hladan ili vruc,kad dam gas on kao da hoce da krene,al` ga nesto sprecava,i onda odjednom pocne da vuce,mada i dalje slabije nego posle servisa.Da li to moze biti do prljavog karburatora?

@ZeljaYZF

A na kojim obrtajima ti sada na leru radi motor kad je vruc?

kad je 'ladan na1100 i gasi se, a vruc 1200 u leru...kakav je tebi bio ?

Moja Jawa se oglasava rikom tigra kad skinem kutiju filtera  8) pa ce valjda i taj tvoja Yamahirija da dobije bolji zvuk.

Heheh ma valjda ce  ;D :D

@ZeljaYZF

A na kojim obrtajima ti sada na leru radi motor kad je vruc?

kad je 'ladan na1100 i gasi se, a vruc 1200 u leru...kakav je tebi bio ?

To je onda u redu, i meni je isto radio. Stvarno ne znam sta bi moglo biti, mislio sam da su premali obrtaji na leru pa ne moze da se pokrene na naglo dodavanje gasa...

A sta mislite, jel bi mogao mozda negde da nadjem sediste", da promenim,, tj. da izdignem nekako ?imate li kakvu ideju ? Razmisljam o tome jer mi je motor skoro pa mali, "skoro", nije mali..Znaci imam jos malo lufta, pa bi resio izdizanjem sedista taj problem, e sad jer bi to uopste moglo nekako da se izvede ?

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Zeljo,izvini za off..al` da i ja pitam ovde,da ne otvaram novu temu,a problem je slican.

Elem,na prvom servisu mi je skinuta blokada i jos par stvari i motor je bukvalno na gas skakao...e onda je doslo `ladno vreme i od tad imam cesto problem,ako se tako moze nazvati,da on nebitno da li je hladan ili vruc,kad dam gas on kao da hoce da krene,al` ga nesto sprecava,i onda odjednom pocne da vuce,mada i dalje slabije nego posle servisa.Da li to moze biti do prljavog karburatora?

Digni iglu u karbu pa probaj!  ;)

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ma da, teraj samo to kod majstora. i ovako neces ti nista sam cackati, zar ne :) ?  ... a ono, za KN ti je bzvz ideja. bolje ustedi malo kinte pa mu natakni neki lepi auspuff, pa da rezi  :)

ma da, teraj samo to kod majstora. i ovako neces ti nista sam cackati, zar ne :) ?  ... a ono, za KN ti je bzvz ideja. bolje ustedi malo kinte pa mu natakni neki lepi auspuff, pa da rezi  :)

Upravo tako  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja