igorxt 25 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mozete napiisati iskljucivi licna iskustva o radu navedene prodavnice moto opreme. Molimo vas da u ovoj temi ne vrsite porudzbine. Sve porudzbine i ostale informacije isljucivo na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam po svojoj želji ofarbao motor kod Brke, a farbanje je bilo jeftinije nego što sam pretpostavio, istog dana sam se počastio tank torbom iz pomenute radnje. Opet važi sve što inače važi za Brkiće- očekujte topao i korektan odnos, strpljivost, dobre savete. Ako se ja pitam, to je bolje i od sis..te prodavačice blajhane kose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Opet važi sve što inače važi za Brkiće- očekujte topao i korektan odnos, strpljivost, dobre savete. Ako se ja pitam, to je bolje i od sis..te prodavačice blajhane kose. :D Hvala ako stvarno tako mislis. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Coveka ne poznajem licno,radio mi je neke plastike.Sve smo zavrsili fonom i city-jem.Utisak je korektan i predusretljiv momak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...