Arakis 6200 Napisano Avgust 1, 2022 Svakom po zasluzi, 12452 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar Zeljko stoji blizu naplatne rampe kod Zagreba, motor pali ali cim poveca broj obrtaja ugasi se, sumnjamo na pumpu goriva? Ima li neko vremena i volje ako je u blizini da pomogne? Zeljko, +381 63 7008937 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1126 Napisano Avgust 1, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pomozite bratu Željku, gratis farbanje motora Šalim se naravno,da mi ne zameri drug. Nažalost nisam u prilici da pomognem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Avgust 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Honda i njeni gremlini... Tako je bilo meni i Noletu na našim. Namotaji vrvt...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha_gs1200adventure 21 Napisano Avgust 1, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: zagreb Motocikl: gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan pomogao bi ali koga god poznam ko bi mogao pomoći ili su na moru ili nemaju vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha_gs1200adventure 21 Napisano Avgust 1, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: zagreb Motocikl: gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan sad sam ga nazvao izgleda da je našao majstora čeka da dođe 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6200 Napisano Avgust 1, 2022 Svakom po zasluzi, 12452 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Miha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...