Nightrider Z 466 Napisano Jul 30, 2022 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kao sto i pise u naslovu, ukoliko neko ima da ponudi migavce za kawasakijeve modele iz devedesetih godina, bio bih zahvalan. Dakle, trebaju mi bas ovakvi kao na slici, vise modela je nosilo takve iste. Hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proverim u sredu, tad dolazim sa godisnjeg. Mislim da imam (imam od kawe jedno 3-4 para), ali ih ima vrlo slicnih u par izvedbi, nisu identicni. Ako ti nije mrsko, cimni me u sredu da ti fotkam sta imam ako se do tad ne snadjes. Ranko 0600903000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Avgust 7, 2022 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potraga i dalje traje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Jun 8, 2023 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi samo jos jedan, ima li ga neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...