Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia RS 50

Recommended Posts

• U prolazu, 99 postova

I polako se blizi vreme  kupovine mog prvog motora,to ce najverovatnije biti tamo negde u februaru,i posto ima mali izbor 50-ica odlucio sam se za aprilu rs 50 ,nemam volje da se bakcem i stalno nesto popravljam oko nekog razdrndanog tomosa..pa mi je bio izbor pao na apriliu rs otprilike bi dao negde oko 1800e za to se moze uzeti dobra aprilia,naravno polovna,i kad je budem prodavao neverujem da cu puno izgubiti na ceni..pa ako je neko vozio taj motor ili posedovao neka napise neke karakteristike i neke mane..i na sta da pripazim pri kupovini.... :P

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

A zašto ne nešto ovako:

xt50q_m01.gif

ili ovako:

xt50gy_m01.gif

Novo, garancija, za duplo manje para?

• U prolazu, 41 postova

brate ja ne znam zasto svi skrnave toliko tomos?eto ja sam poceo sa tomosom,imao sam apn-4,nemam slike jer mi je bio crko hard...kao 1.cale nije hteo da mi uzme nesto drugo npr apriliu jer za te pare mozes uzeti vec neki bolji motor npr imam suzuki 750 ccm vodenjara '93 za 2000e iz uvoza...ja sam bio zadovoljan sa mojim apn-om,ulozio sam u njega 500 i kusur E ...farbanje,delovi...vozio sam ga 2 sezone i prodao za 450E,sa njegovom masinom,cak sto vise uvek sam voleo ulicne trke i napaljene vrsnjake koji imaju apriliu,atx,bt...nijedna nije mogao da prismrdi...i tako sam izvlacio kes na trke od 200metara,i u adi na trci ubrzanja sam osvojio 1. mesto na 202m!meni je uvek bilo to draze nego da uzmem neki noviji motor,da dokazem da je tomos bila i bice firma...i u ovu kavu je ulozeno 8000e '93 god,mogao sam da uzmem bilo koji noviji motor,ali necu,jer ne teram modu, a hocu da uteram :);) ovima sto teraju modu da se hvataju za glavu kada ih ostavi motor star 16god,to je filing :) :) ;):D za 1800E da nadr...as tomos i da ti ostane para...to je moje misljenje ti kako hoces....pozdrav

• U prolazu, 82 postova

Aprilia je dobar motor sve u svemu brz i kvalitetan.Tomos ima svoje vrline koje su velike ali ljudi(citaj napaljeni klinci)ne znaju shta je tacno tomos i misle da su to oni bicikli sa malim motorom.Tvoje pare tvoja stvar mada za 1800 Evra imash da kupish NOVTomos u radnji koji ce sigurno da bude bolji(uz malo tuninga ako bash volish)od bilo kog skutera ili tih trkalca.Ti odluci shta ti vishe odgovara,svidja i karakteristike,to uzmi.Moj savet Tomos!

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

pa posto , koliko vidim imas 14 godina , ja mislim da definitivno trebas uzmes tu apriliju. imao sam i ja 14 godina ne doliko davno. kada imas u 8. razredu rs-ku, ti si baja :) ... to sto te olesi neki skuter, ili motorric star 16 godina, nije toliko strasno ;).ta aprilijica je do jaja motor, od izgleda, pa do relativno dobrih performansi za 50ccm... rs50 ti je dobra osnova da pocnes... my two cents :)

• U prolazu, 99 postova

sve to stoji,ali su mi tomosi uzasno ruzni a i imam toliko drugova koji se stalno nesto bakcu sa njima popravljaju a ja nemam volje za to a jos manje i vremena,hocu da motor bude kvalitetan da bude u r fazonu ,nasao sam jednu apriliu ovde u topoli stvarno je super ima kit na ja mislim 80 ide preko 100 2002 godiste prelep izgled...1800e inace motor ce da mi kupi deda kao prakticno poklon deda ima love pa njemu 1800e i nije nista puno..da se vec radi o meni da ja trebam da dajem pare onda bi vec bio neki tomos posto nemam 1800e ...i mislio sam da ce te svi odma tako da savetujete tomos ali ja sam vec odlucio da ce najverovatnije biti aprilia pa me zanima samo st asu joj mane vrline na sta da pripazim pri kupovini i tako te stvari...

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

sve to stoji,ali su mi tomosi uzasno ruzni a i imam toliko drugova koji se stalno nesto bakcu sa njima popravljaju a ja nemam volje za to a jos manje i vremena,hocu da motor bude kvalitetan da bude u r fazonu ,nasao sam jednu apriliu ovde u topoli stvarno je super ima kit na ja mislim 80 ide preko 100 2002 godiste prelep izgled...1800e inace motor ce da mi kupi deda kao prakticno poklon deda ima love pa njemu 1800e i nije nista puno..da se vec radi o meni da ja trebam da dajem pare onda bi vec bio neki tomos posto nemam 1800e ...i mislio sam da ce te svi odma tako da savetujete tomos ali ja sam vec odlucio da ce najverovatnije biti aprilia pa me zanima samo st asu joj mane vrline na sta da pripazim pri kupovini i tako te stvari...

Vidim da imas 14 godina i drago mi je da se mlad interesujes za motore . Posto o ovom skuteru ne znam puno ne bih imao sta posebno da ti napisem ali me nesto vuce . Malo cu ti offovati temu sa jednim savetom . Dete drago pusti kitove , chipove , tuninge ,brzine preko 100 itd... neka ti deda kupi motor  koji ces u zdravlju voziti i sa kojim ces napraviti prelaz  na neki veci motor u buducnosti . Mani se brzine i trkanja , skuteri nisu predvidjeni za to a i jos si mlad .

Jos jedan delija smesnog  nicka Crvljivi daje savete celom forumu pa i tebi . Nista to ne bi bilo cudno da on nema 12 godina . Po meni vi ste ovde da ucite a verujte mi poznavajuci dosta forumasa imate i od koga . Nemojte me zameriti na mom postu . 

Dobrodosli u svet bajkera !!!

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Slažem se Mikulanac.

Opet ja o kineskim motorima čije sam slike postavio gore...mislim da ti je možda bolje da se od početka maneš skutera i odmah pređeš na motorin sa menjačem, tako ćeš se najbrže i najbolje navići na "prave" motocikle, naučićeš da šaltaš pre i posle krivine, tako da će ti prelaz za koju godinu na nešto veće biti pesma.

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ma slusaj, RS-ka ti je super. ja sam na drugovoj apriliji naucio da vozim motor sa menjacem :)... zabavna je mala zujalica...za po gradu je odlicna! ne ide bog zna koliko(80-90kmh), ali za 50ccm da pevas od srece! 2T je , tako da malo vise corbe trosi. ali nista strasno...neudobna je dosta, sediste je tvrdo ko k***c. ali za zujanje po gradu, ni ne osetis ti to.mozes komotno i neku ribicu na zadnje sediste da posadis.i najvaznije, izgleda kao pravi motor! ... tako da, jos jednom. samo napred :)!

• U prolazu, 82 postova

s

Jos jedan delija smesnog  nicka Crvljivi daje savete celom forumu pa i tebi . Nista to ne bi bilo cudno da on nema 12 godina . Po meni vi ste ovde da ucite a verujte mi poznavajuci dosta forumasa imate i od koga . Nemojte me zameriti na mom postu . 

Dobrodosli u svet bajkera !!!

dajem savete za koje sam siguran od nekih ljudi koji su stariji od mene ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja