Bane je 1448 Napisano Jul 28, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan U udesu na putu Tivat - Budva povrijeđen motociklista WWW.VIJESTI.ME Iz OKC-a su saopštili da je N.G. zadobio teške tjelesne povrede opasne po život Nazalost momak nije izdrzao. N. G (34) je bio iz Kotora. Nesreca se dogodila juce oko 19.30h na pravcu uz aerodrom Tivat. Kako sam cuo momak je preticao kolonu, kad je neko iz iste otvorio vrata. Momak je pokusao da zaobidje ali je pogodio u auto koje je dolazilo iz suprotnog smjera. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11830 Napisano Jul 28, 2022 Ne silazi, 2731 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2776 Napisano Jul 28, 2022 Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja, upoznali smo se 2017 god kad smo preko foruma išli na Hilandar. I posle toga nastavili da se družimo i vozimo. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11756 Napisano Jul 28, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4389 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000L Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan @shlem Ali nije mi jasno šta je smešno… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 28, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Alexa90 said: @shlem Ali nije mi jasno šta je smešno… Covek je verovatno pogresno stavio smajli. Ne treba odmah osudjivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8805 Napisano Jul 28, 2022 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Imam prste ko ćevape, čak mi nije ni prvi put, kolega mi prošli put u privatnoj poruci skrenuo pažnju. Izvinjavam se naravno na nepažnji. Večan mu pomen, i Bog dušu da mu prosti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1454 Napisano Jul 28, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je nesreca bilo na tom pravcu od aerodroma do kruznog toka...nemoze se izbrojati. Velike su guzve na primorju,nije dovoljno biti samo pazljiv,treba voziti u strahu,i sacuvati glavu ako je moguce. Pokoj mu dusi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 740 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Super momak, otac, muž, moreplovac, lepo smo se zajedno sprdali I krivinarili, na žalost veliku, ovu bitku nije izdržao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...