jamana 43 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Kraća nožica ;D Jel copava!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 19, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas, Off Topic u Off Topic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Off u off-u... ;D Moram i ja jedan mali off-ić, neće Nela zameriti, nadam se... Elem, koliko samo ajkula pliva mutnim vodama ovog foruma... trebalo bi staviti tablu: zabranjeno plivanje. Mogle bi nečije nožice da gricnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nela nece,ali vlas' oce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nela nece,ali vlas' oce Poznata sam po tome da se sekiram zbog "vlasti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Poznata sam po tome da se sekiram zbog "vlasti" Anarhistoooooo! ;D ;D ;D To mi kazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Decembar 20, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 85 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav nela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravlja te stari bajker, dobro ti nama doshla! Ne daj Boze da nam sluzbeno trebash! No, Djavo ne spava, bolje da te imamo uza se. Od mene imash pice i ruchak, chim se vidimo. Srdachan pozdrav. Pera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A na kojoj ortopediji radis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A na kojoj ortopediji radis? Klinički centar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 3, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nela, dobrodosla!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A na kojoj ortopediji radis? Klinički centar E pa kada ti kazu spustite pacijenta za baro komoru, to znaci da sam ja ispred sa sanitetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A na kojoj ortopediji radis? Klinički centar E pa kada ti kazu spustite pacijenta za baro komoru, to znaci da sam ja ispred sa sanitetom Obično nemam pacijente za baro komoru, uglavnom su takvi na septičnom odelenju...e sada, mnoge iz saniteta znam...ukoliko su naša kružna kola, a ne sa Banjice...što je naravno čista iluzija... ;D Zdravo Nela, dobrodosla!!! ...I što pre otišla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ista je firma kao na Banjici, ali sada ima komora i u prizemlju fiziologije, cim skrenes iz visegradske desno. A ti onda nisi ort. urgentni, nego kod porodilista A vozimo i Vojvode Milenka. Imamo nas sanitet. Drecavo narandzasti kombinezon, a na ledjima pise CHM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ista je firma kao na Banjici, ali sada ima komora i u prizemlju fiziologije, cim skrenes iz visegradske desno. A ti onda nisi ort. urgentni, nego kod porodilista A vozimo i Vojvode Milenka. Imamo nas sanitet. Drecavo narandzasti kombinezon, a na ledjima pise CHM Znam za tu baro komoru...nigde nisam ni napisala da sam na odeljenju ortopedije u Urgentnom, mada oni pripadaju nama, kao i Vojvode Milenka... Kao što rekoh, nemam često pacijente za baro komoru, pa verovatno zato ne poznajem nikoga od vas narandžastih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Januar 4, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ista je firma kao na Banjici, ali sada ima komora i u prizemlju fiziologije, cim skrenes iz visegradske desno. A ti onda nisi ort. urgentni, nego kod porodilista A vozimo i Vojvode Milenka. Imamo nas sanitet. Drecavo narandzasti kombinezon, a na ledjima pise CHM Znam za tu baro komoru...nigde nisam ni napisala da sam na odeljenju ortopedije u Urgentnom, mada oni pripadaju nama, kao i Vojvode Milenka... Kao što rekoh, nemam često pacijente za baro komoru, pa verovatno zato ne poznajem nikoga od vas narandžastih Alo ,seko na kom si odeljenju? Da nisi slucajno na odeljenju Dr. Saleta Djurdjevica (Afrika i Honda XX) ili mozda kod Dr.Karovica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Afrika tamo stoji celo leto, ima kozno odelce, mislim Afrika, narandzasto crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Januar 4, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Afrika tamo stoji celo leto, ima kozno odelce, mislim Afrika, narandzasto crna Jeste,to je Saletova Afrika,covek je hirurg-ortoped,sjajan lik (krpio mi nogu a onaj drugi -ruku) !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Dr. Tulic krpio nogu 2006. u Aprilu, jos nisam izvadio plocicu i pratecih 10 srafova iz butne kosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobro nam dosla!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ista je firma kao na Banjici, ali sada ima komora i u prizemlju fiziologije, cim skrenes iz visegradske desno. A ti onda nisi ort. urgentni, nego kod porodilista A vozimo i Vojvode Milenka. Imamo nas sanitet. Drecavo narandzasti kombinezon, a na ledjima pise CHM Znam za tu baro komoru...nigde nisam ni napisala da sam na odeljenju ortopedije u Urgentnom, mada oni pripadaju nama, kao i Vojvode Milenka... Kao što rekoh, nemam često pacijente za baro komoru, pa verovatno zato ne poznajem nikoga od vas narandžastih Alo ,seko na kom si odeljenju? Da nisi slucajno na odeljenju Dr. Saleta Djurdjevica (Afrika i Honda XX) ili mozda kod Dr.Karovica ? Nisam, Sale i Karlo su sprat iznad mene, ja sam na mikrohirurgiji...genijalci oboje...posebno Saša Meni je Dr. Tulic krpio nogu 2006. u Aprilu, jos nisam izvadio plocicu i pratecih 10 srafova iz butne kosti Izvini ali moram da te pitam da li si normalan skoro tri godine držiš pločicu i šrafove valjda ti je Tulić rekao da se to vadi posle tri do šest meseci....mada nisi usamljen slučaj...skoro je bio neki lik koji je došao da mu se izvadi pločica posle osam godina Idi bre to izvadi...jednostavna intervencija, isti dan ideš kući, normalno hodaš, par dana previjanja i gotovo...udariće te grom jebo te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...