mojelaznoime 1 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čuj, ni meni ništa ne biH falilo ;D Ma bolje ovi mlađi, Peca, Nikola, Daki...da se stalno održavaju "na nivou" Prvo, da li je dozvoljeno psovanje ovde? Mislim, znaš mene ... drugo, ako jeste, onda znaš bre da ne jebem te oženjene...a i ako nije onda se izvinjavam , svejedno ih ne j.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došla, ima nas neoženjenih ovdje... Hihhihihiih ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ahhahahahaaaa Odavno se nisam ismijao ovako u jednoj temi uopšte... Od Paganinija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa onim pravilom da sve clanice kod koje se dodje do 4te strane u predstavljanju moraju da okace sliku? ??? Pozdrav i dobrodosla koleginice u belom! PS. Opasni su ovi matorci a tako miroljubivo deluju ;D Dobro dosla i bolje nas nasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Decembar 17, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan pa kad samo uči Vidis kako nauka upropasti coveka! ;D ;D @Thelord prijatelju, da citas ostale teme,video bi i slicice Thelord...cccc...mlad dečko a oćoravio ;D ;D ;D Pa uci se nije da nije ipak je decembarski ispitni rok u toku. Mada ono prikazi poslednje poruke od clana je cudo komanda kad te mrzi da trazis A i ja to vise zbog vas matoraca pitam al nesto mi govori ako vas neka pticica odruka zenama da cete biti izlomljeni da vam niko nece moci pomoci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kad samo uči Vidis kako nauka upropasti coveka! ;D ;D @Thelord prijatelju, da citas ostale teme,video bi i slicice Thelord...cccc...mlad dečko a oćoravio ;D ;D ;D Pa uci se nije da nije ipak je decembarski ispitni rok u toku. Mada ono prikazi poslednje poruke od clana je cudo komanda kad te mrzi da trazis A i ja to vise zbog vas matoraca pitam al nesto mi govori ako vas neka pticica odruka zenama da cete biti izlomljeni da vam niko nece moci pomoci ;D Elektronska spijunaza je chudo...ima sve na internetu, pa samo vi pishite....mislim vi ozenjeni.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 18, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema odmora dok traje obnova ;D Ko treba da se obnovi Meni treba obnova ! Meni ! mani se Foresta (malkice je u glavu ...znas vec gledala si film) Prilazem fotografiju noje noge na previjanju kao dokaz, bice mi neophodna rehabilitacija sestro ;D! Dobro nam dosla seko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste brate Johanne,priznajem da si ti ipak teze povredjen.Ma jos cemo mi igrati fudbal,a o voznjama da i ne govorim,videces! ;D Nego kako ide op(o)ravak,kad skidas ovu gvozdjuriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jbt pa ti postala najpopularnija faca na forumu... Čestitam! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan U jeee, kleginica naj popularnija faca a ovo naj popularnija tema!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 18, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste brate Johanne,priznajem da si ti ipak teze povredjen.Ma jos cemo mi igrati fudbal,a o voznjama da i ne govorim,videces! ;D Nego kako ide op(o)ravak,kad skidas ovu gvozdjuriju? U toku marta ako bog da ..... [move]Meni seko treba pomoc, mani se foresta, Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ti si daleko batice! :P ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...daleko od očiju, daleko od srca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema odmora dok traje obnova ;D Ko treba da se obnovi Meni treba obnova ! Meni ! mani se Foresta (malkice je u glavu ...znas vec gledala si film) Prilazem fotografiju noje noge na previjanju kao dokaz, bice mi neophodna rehabilitacija sestro ;D! Dobro nam dosla seko ! Klasika...otvoreni prelom potkolenice...loše postavljen Lizarov.....samo me zanima kada, ko i gde ti je to rađeno...previjanje nije potrebno, koliko ja vidim na slici jer nema gaze...a u principu bi trebalo da je ima i da se previjanje radi bar na treći dan bez obzira na dužinu lečenja...nadam se da si još uvek pod nekim antibioticima...ako nisi, nemam komentar :o Jeste brate Johanne,priznajem da si ti ipak teze povredjen.Ma jos cemo mi igrati fudbal,a o voznjama da i ne govorim,videces! ;D Nego kako ide op(o)ravak,kad skidas ovu gvozdjuriju? U toku marta ako bog da ..... [move]Meni seko treba pomoc, mani se foresta, Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta Meni seko treba pomoc, mani se foresta[/move] Ma tebi treba nešto drugo, za to nema leka.... U jbt pa ti postala najpopularnija faca na forumu... Čestitam! ;D Slučajno bre.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebstel 0 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosla ti nama sta ces kad svi jure vezu za "ne daj boze" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema odmora dok traje obnova ;D Ko treba da se obnovi Meni treba obnova ! Meni ! mani se Foresta (malkice je u glavu ...znas vec gledala si film) Prilazem fotografiju noje noge na previjanju kao dokaz, bice mi neophodna rehabilitacija sestro ;D! Dobro nam dosla seko ! E pa Joco, imas ti tvoje doktore u NS, nemoj da nam otimas medecinski personal... Kako su Dachu lepo opravili, ovo je za njih machiji kasalj. A Forrest ti je vishe i za neku drugu specijalnost... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 19, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Klasika...otvoreni prelom potkolenice...loše postavljen Lizarov.....samo me zanima kada, ko i gde ti je to rađeno...previjanje nije potrebno, koliko ja vidim na slici jer nema gaze...a u principu bi trebalo da je ima i da se previjanje radi bar na treći dan bez obzira na dužinu lečenja...nadam se da si još uvek pod nekim antibioticima...ako nisi, nemam komentar Seko ovo nije otvoreni prelom potkolenice (pogledaj pazljivije sliku). Aparat se zove Ilizarov a ne Lizarov. Aparat je postavio doktor Lalic Ivica za koga kazu da je expert za Ilizarov aparat (raspitao sam se o njemu). Na slici nema gaze jer je skinuta da bi se izvrsilo ciscenje, dezinfekcija i postavljanje nove gaze i tacno je da se to radi svaka tri dana. Antibiotike sam dobio pred operaciju i nista vise (da treba verovatno bi mi pripisali). Seko nemoj se ljutiti. Samo nemam pojma sta to meni treba, a za to leka nema.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Klasika...otvoreni prelom potkolenice...loše postavljen Lizarov.....samo me zanima kada, ko i gde ti je to rađeno...previjanje nije potrebno, koliko ja vidim na slici jer nema gaze...a u principu bi trebalo da je ima i da se previjanje radi bar na treći dan bez obzira na dužinu lečenja...nadam se da si još uvek pod nekim antibioticima...ako nisi, nemam komentar Seko ovo nije otvoreni prelom potkolenice (pogledaj pazljivije sliku). Aparat se zove Ilizarov a ne Lizarov. Aparat je postavio doktor Lalic Ivica za koga kazu da je expert za Ilizarov aparat (raspitao sam se o njemu). Na slici nema gaze jer je skinuta da bi se izvrsilo ciscenje, dezinfekcija i postavljanje nove gaze i tacno je da se to radi svaka tri dana. Antibiotike sam dobio pred operaciju i nista vise (da treba verovatno bi mi pripisali). Seko nemoj se ljutiti. Samo nemam pojma sta to meni treba, a za to leka nema.... :'( Joco, Pa jesi ti to upisao medecinu od kako si rekonvalescent ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Klasika...otvoreni prelom potkolenice...loše postavljen Lizarov.....samo me zanima kada, ko i gde ti je to rađeno...previjanje nije potrebno, koliko ja vidim na slici jer nema gaze...a u principu bi trebalo da je ima i da se previjanje radi bar na treći dan bez obzira na dužinu lečenja...nadam se da si još uvek pod nekim antibioticima...ako nisi, nemam komentar Seko ovo nije otvoreni prelom potkolenice (pogledaj pazljivije sliku). Aparat se zove Ilizarov a ne Lizarov. Aparat je postavio doktor Lalic Ivica za koga kazu da je expert za Ilizarov aparat (raspitao sam se o njemu). Na slici nema gaze jer je skinuta da bi se izvrsilo ciscenje, dezinfekcija i postavljanje nove gaze i tacno je da se to radi svaka tri dana. Antibiotike sam dobio pred operaciju i nista vise (da treba verovatno bi mi pripisali). Seko nemoj se ljutiti. Samo nemam pojma sta to meni treba, a za to leka nema.... :'( Ajde sad Ilizarov ili Lizarov, svejedno je razlika je da li je bajker ili morista...znači u pitanju je navika...Jedini expert i to na prostorima bivše SFRJ je Čeda Vučetić...Aparat se u 90% slučajeva stavlja kod otvorenog preloma potkolenice...antibiotici su neophodni bar mesec dana i to intavenski ili muskularno...ne ljutim se uopšte, ali nemoj me učiti poslu koji obavljam jaaako dugo...to bi bilo ravno tome da ja diskutujem o motorima u koje se razumem kao Marica u kriv k****..toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 19, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se Ines ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan doke je nama Ilizarova,i Nele,nema problema,imaju kompletnu opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 19, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan doke je nama Ilizarova,i Nele,nema problema,imaju kompletnu opremu Koji je ovo model " Terminatora " ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ruski ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Fali mu nešto... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kraća nožica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...