M a R k o 385 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jel ima neko informaciju jel ima zastupnistvo kod nas, cene,kvalitet,konkretno al bocni koferi...Na sajtu ne mogu da nedjem cenovnik. http://www.hepco-becker.de/_eng/frameset.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 15, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sjecam,neko sa foruma je donosio te kofere,i zna cijene. Ako se ne varam,bio je Rasa u pitanju,ali nemogu reci da sam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 15, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam njihov prospekt sa cenama ali moram da se potrudim da ga "iskopam", dosta je svez, uzeo sam ga proletos u Louis-u. Inace koferi izgledaju mrak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 385 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam mogao da zapazim,Mikulanac ima bocne al kofere na svom gs-u, mogao bi on moze da napise koju rec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 15, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam mogao da zapazim,Mikulanac ima bocne al kofere na svom gs-u, mogao bi on moze da napise koju rec... Ajde da pokusam . Ja na GS Adventuru imam bmw kofere i sa njima sam zadovoljan . Dosta su veliki , lako se montiraju , kaciga staje u desni gde nema auspuha i lepi su estetski . Na obicnom GS 1200 i F 800 stavili smo touratech kofere . Oni su vrh i bez premca na tom polju . Doduse lice na vojne manjirke za hranu ali su se u praksi najbolje pokazali . Vidjao sam ih posle padova , sudara itd.. i samo kuckanjem ga vratis u prvobitno stanje. Kada namestis potrebne nosace montaza je izuzetno laka . Evo ti link pa pogledaj i cene kod njih mada da te obradujem nisu bas niske . Stvarno imaju svega za raznorazne motore . Bio sam par puta u radnjama sto prodaju touratech opremu i razboleo sam se . Sve mi je odjednom trebalo . Nosim se mislju da rade u kooperaciji sa bmw-om jer kad kupis nov motor koji je prakticno naked u touratechu ima hiljade stvari koje bi odmah ugradio ( xenon , maglenke , ojacanje viljuske , koferi , dodatak koji ide na copavu , raznorazne plastike itd..) http://www.touratech.com/shops/001/index.php?language=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 385 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam mogao da zapazim,Mikulanac ima bocne al kofere na svom gs-u, mogao bi on moze da napise koju rec... Ajde da pokusam . Ja na GS Adventuru imam bmw kofere i sa njima sam zadovoljan . Dosta su veliki , lako se montiraju , kaciga staje u desni gde nema auspuha i lepi su estetski . Na obicnom GS 1200 i F 800 stavili smo touratech kofere . Oni su vrh i bez premca na tom polju . Doduse lice na vojne manjirke za hranu ali su se u praksi najbolje pokazali . Vidjao sam ih posle padova , sudara itd.. i samo kuckanjem ga vratis u prvobitno stanje. Kada namestis potrebne nosace montaza je izuzetno laka . Evo ti link pa pogledaj i cene kod njih mada da te obradujem nisu bas niske . Stvarno imaju svega za raznorazne motore . Bio sam par puta u radnjama sto prodaju touratech opremu i razboleo sam se . Sve mi je odjednom trebalo . Nosim se mislju da rade u kooperaciji sa bmw-om jer kad kupis nov motor koji je prakticno naked u touratechu ima hiljade stvari koje bi odmah ugradio ( xenon , maglenke , ojacanje viljuske , koferi , dodatak koji ide na copavu , raznorazne plastike itd..) http://www.touratech.com/shops/001/index.php?language=en Koji su ti koferi na bmw sto vozas na Tajlandu? Ako ne gresim to su ovi H&B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 15, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan GS sa Tajlanda ima plasticne bmw kofere , samo poklopac iliti vrata kofera imaju alu oplatu . Jako teski za pakovanje . U levi prakticno ne mozes nista da stavis . Svaki manji pad i ode kofer . Obavezna je unutrasnja torba jer kada bi ga otvorio sve bi se rasulo . Preporucena maximalna brzina sa njim ja 120 km/h . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jel ima neko informaciju jel ima zastupnistvo kod nas, cene,kvalitet,konkretno al bocni koferi...Na sajtu ne mogu da nedjem cenovnik. http://www.hepco-becker.de/_eng/frameset.php Posto si ti iz Mladenovca naj bolje je da se javis Raji. On je nudio neke stvari od HEPCO BECKERA mom prijatelju. Sto se kvaliteta tice nemora mnogo da razmisljas jer nema bolji od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 385 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jel ima neko informaciju jel ima zastupnistvo kod nas, cene,kvalitet,konkretno al bocni koferi...Na sajtu ne mogu da nedjem cenovnik. http://www.hepco-becker.de/_eng/frameset.php Posto si ti iz Mladenovca naj bolje je da se javis Raji. On je nudio neke stvari od HEPCO BECKERA mom prijatelju. Sto se kvaliteta tice nemora mnogo da razmisljas jer nema bolji od njih. Cuo sam se sa Rajom,hvala u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Decembar 16, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au Mikulanac ! Sta ti to nosis na putovanjima SKM ? [move]Al si ti opterecen ! ;D ;D ;D [/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Au Mikulanac ! Sta ti to nosis na putovanjima SKM ? [move]Al si ti opterecen ! ;D ;D ;D [/move] pa vidis da ima u koferu ,casopis za "decake" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 16, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Au Mikulanac ! Sta ti to nosis na putovanjima SKM ? [move]Al si ti opterecen ! ;D ;D ;D [/move] pa vidis da ima u koferu ,casopis za "decake" E moji drugari kada krenete na malko duze ture videcete kako pomaze CKM. Pomaze i za policiju u Aziji tako da ima visestruko dejstvo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Au Mikulanac ! Sta ti to nosis na putovanjima SKM ? [move]Al si ti opterecen ! ;D ;D ;D [/move] pa vidis da ima u koferu ,casopis za "decake" E moji drugari kada krenete na malko duze ture videcete kako pomaze CKM. Pomaze i za policiju u Aziji tako da ima visestruko dejstvo . za policiju ti verujem da pomaze za ostalo ti ne verujem (obzirom da je i alexa prisutan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...