Jump to content

Moto Zajednica

Pokusaj kupovine Aprilie RS125 - neverovatno

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

sto ljudi,sto cudi

To je malo romantičarski pristup problemu... 100 ljudi 100 ćudi je ok..

Ali ovo je klasična bezočnost i bezobrazluk ...

To se leči isključivo usranom motkom..Pa kad ga okrpe jednom ili dva puta, nikada više neće da mu padne na pamet da tako nekoga cima...

Dopuna misli - 100 žena - 200 sisa :)

Prodaće ga nekom pavijanu, u to sam siguran...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 143 postova

sto ljudi,sto cudi

To se leči isključivo usranom motkom..Pa kad ga okrpe jednom ili dva puta, nikada više neće da mu padne na pamet da tako nekoga cima...

Ako mu neko u medjuvremenu ne izvrši gratis lobotomiju  ;D

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

sto ljudi,sto cudi

nema gratis, svaki rad mora da se naplati :):):)

Ako mu neko u medjuvremenu ne izvrši gratis lobotomiju  ;D

• Svakom po zasluzi, 12471 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ne razumem, je l' ovo neka moda da se iscitira gomila tuđih postova bez da se doda svoj komentar?

Znači li to da se slažeš sa svim napisanim? Pa što to ne napišeš nego nas teraš da ponovo čitamo postove koje smo već pročitali?

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Ne razumem, je l' ovo neka moda da se iscitira gomila tuđih postova bez da se doda svoj komentar?

Znači li to da se slažeš sa svim napisanim? Pa što to ne napišeš nego nas teraš da ponovo čitamo postove koje smo već pročitali?

e stvarno je ovo zanimljivo ;D :D :D

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

na greskama se uci. i ja sam bio u istoj situaciji... hteo da pazarim motor. spremio kombi, otisao u S. pazovu, motor dobro izgleda. par ogrebotina tu i tamo. ali sam se jako nalozio i nisam ni primetio da je agregat bio dobro podgrejan pre nego sto sam dosao. i da je sa motora ocigledno padano! i na kraju se ispostavi da su brojevi u saobracajnoj bili losi.dobro, nista, odemo do supa, kao sredice to oni u supu, a mi da sacekamo... i dok smo cekali. majka tog decka koji je hteo da mi utopi motor dolazi kod moje keve i kaze joj da ni slucajno ne kupujemo taj motor! zasto??? ispalo je da je bivsi vlasnik pao sa njega i ostao nepokretan! njen sin je pao sa njega i polomio ruku! sklapali su ga nekako par nedelja i sada hoce da ga utope! kaze zena da to govori kao majka, i da ne zeli da se to desi jos nekome! moja keva rekla meni, i ja naravno nisam mogao da verujem! ali razocaran i 50evra laksi se vracam kuci...ali eto, ziv sam fala bogu. i kupio sam dobar motor(da kucnem u drvo) par meseci kasnije :)

pardon moja greska, komentar je bio

sta gratis, svaki rad se naplacuje :)

pucao mi net na poslu, pa sam izgleda uspeo da posaljem samo neskraceni  quote bez svog komentara 

• U prolazu, 99 postova

tebi zelim da dodjes do dobrog motora koji ti se svidja

medjutim dobrodosao u realan svet,nije sve tako lepo ko kad se pise

ljudi su ljudi ,a vreme je ucinilo svoje,za ostalo

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Nesto mislim ...mnogo se bre to i obrce kupuj prodaj oduzimaj dodaj ja kad sam ubo dobar motor venchao se i uzivam!! Na svakoj se kupoprodaji uglavnom gubi ko kaze da je zaradio na kupoprodaji a da nije uvoznik ili tako nesto laze , smanjite obrt i eto resenja a ne ko ciganin konja u prolece kupim u jesen prodam .... toliko.

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

Nesto mislim ...mnogo se bre to i obrce kupuj prodaj oduzimaj dodaj ja kad sam ubo dobar motor venchao se i uzivam!! Na svakoj se kupoprodaji uglavnom gubi ko kaze da je zaradio na kupoprodaji a da nije uvoznik ili tako nesto laze , smanjite obrt i eto resenja a ne ko ciganin konja u prolece kupim u jesen prodam .... toliko.

istina, birati motor je kao zenu. probas ovo, ono. i kada nadjes neki koji ti pase taman. pazari i cuvaj. a ako te bas nesto jako iznervira. menjaj :)... al' sta ja znam, imam samo 18 godina i zelen sam jos  :)

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Honda TransAlp XL600V

Komsija,dodaj u ovaj tvoj spisak sa prve strane i satove koji idu UNAZAD,kako izda noviji oglas kilometraza je sve MANJA,eh komso na koje si debile naleteo!!  :D

Pozdrav 8)

danas kupiti nesto na tockovima , u srbiji pomozi boze !

vala bash, frka ti je kad rolere kupujes i to nove, a kamo li sta vece :)

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ

Bas me podseti na moj slucaj kad sam isao da pogledam motor u Kragujevac. Preko telefona pesma, a kad dodjoh imao sam sta da vidm.

Al obicno kazu kad dodjes, "garantujem ti da je legalan"  :)

• Drug član, 1359 postova

Mislim da postoji velika mogucnost da nije padano sa motora bez obzira u kakvom je losem stanju. Trebao si da ga pitas da mu nije motor UTEKAO , mozda stvarno nije padano. 

Moj drugar kad je zvao tipa iz smedereva i pitao jel padano sa motora ovaj kaze nije . Kad je stigo tamo pogleda opet pita jel padano sa motora ovaj kaze nije. A sta je ovo ? A to mi je malo uteko. ??? ??? ;D ;D ;D ;D

• Svakom po zasluzi, 12471 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Kao što napisah ujednoj od teme:

LEP TI OVAJ MOTOR; LEP, A GDE TI JE ONAJ IZ OGLASA?????

E baš tako se dešavalo :D

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: XTZ 1200

Ja imam obrnuto iskustvo,naravno da sam ocekivao da ce motor biti u losijem stanju nego sto to na slici izgleda,pripremim se na cenkanje,zbog nedostataka,bla,bla..

Stize motor, (lik ga je doterao na prikolici iz BG da bi ga ja pogledao),10 godina star,a kao iz fabrike,nove gume,neogreban,pali na keca hladan,prede ko maca,neko ga je bas cuvao!

A,ja se sve osvrcem da vidim gde je skrivena kamera,posto sam navikao na razne prevarante!

Nema pravila!

• Svrati ponekad, 217 postova

Odemo prosle godine pred pocetak sezone da kupimo jednog rs-a 125 98god cini mi se...U mesto koje ne znam kako se zove...uglavnom okolina Kovina...mislim da je brestovac,omoljica ne znam tacno...Odemo mi iz S.Palanke tamo,jedva nadjemo coveka...Odemo mi kod motora,iz daleka motor stvarno lepo izgleda...ali samo iz daleka.Priblizimo se mi motoru kad ima sta i da vidimo.Svaka plastika na motoru je krpljena ali svaka...Obrtomer lepljen sa silikonom...Pitamo mi da li moze da se proba motor...kad ono covek nama e kao ako hocete da ga kupite mozete da ga probate...Normalno pre nego sto smo otisli da gledamo motor covek nam rekao da je u extra stanju...Kazu nam oni takvog farbanog su ga kupili njima kao nije smetalo...Mislim da bih ga ja nogama bolje ofarbao.Niz ceo rep je prolila farba.Pogledam ja okolo kad ono ima jedna garaza.Ja dodjem do nje pogledam kroz prozor kad ono jedan kavasaki spreman za farbanje...mogu da zamislim ko je farbao rs-a...Ali cena tog motora uopste nije bila mala...Moj ortak je hteo da kupi extra motor i hteo je lepo i da ga plati.Mislim da je bila oko 2200e...Pricaju oni motor nikad nije teran,mazen,pazen...Pitamo mi kako drzi put i to...A decko nama,ma ja pun gas teram po krivinama ide extra...Sve u svemu bili smo kilometrazu za dzabe,nije nam cak ni dao motor da probamo...:D Nije ga cak ni upalio...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja