markec 0 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pariz,Bordo,autoputevi u Nemackoj ,A8 i A5 ,jer ima dosta radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 4, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan moj ujak iz shvabije kad se provezao samnom po bgd nije hteo da se vozi sam ni kolima ni motorom iako je stari bajker, kaze da ovako nesto nije nikad doziveo , vrelina chetres stepeni poluosamuceni vozaci jurnjava preskacu jedni druge , reze kroz prozore kao kerovi ? horor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 5, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tbilisi (Gruzija) Jel to ono kad je Baneta napao trolejbus bokom? ;D ;D ;D ;D Ne .. To je bilo u Odessi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan nisam imao mnogo prilika da putujem po inostranstvu... Saobracaj je uzasan na izlasku autostrade i ulazku u RIM... To je ono sto sam ja video,dok je ostali saobracaj tamo lepo organizovan(kruznim tokovima),naplatna rampa je UZAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Januar 9, 2009 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite za off 4 Hitman, kad si bio u Tbilisiju,ja sam bio 2005 i nije mi se cinilo tako strasno Tripoli,Liban na magistralnom putu u suprotnom pravcu a izmedju traka neka vrsta ostrva nemas GDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 9, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Libija u blizini Bengazija. Obratiti pažnju, naročito noću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...