lemy 1044 Napisano Jul 11, 2022 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Rešio sam da prodam svoj Tmax, ne zato što mu nešto fali. Motor je 2004 godište, to je 2. generacija ( ubrizgavanje goriva, 2 diska napred, drugačija tabla...). Motor je po mojoj proceni u odličnom stanju, nema nikakvih problema, nije ništa budženo, sve je originalno i u dobrom stanju, ide odlično. Kod mene je drugu sezonu, nisam puno prešao, imam druge motore, zato i prodajem, nisam se pronašao na njemu za neke ozbiljnije kilometraže. Servis za ovu godinu je urađen, akumulator je svež, potrošni materijal na pola ( pločice, diskovi, gume). Trenutno na motoru nema nikakvog ulaganja, osim u registraciju koja ističe za 10ak dana. Cena je 3.200 eur i prilično je fiksna. Motor se nalazi u Novom Sadu Kontakt na 064/2-000-155, Mile , ili porukom na forumu, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...