loki77 0 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim Apriliju SR50 stranac za koju mi covek kaze da je 99 god. Ja iz papira koje on ima ne mogu da vidim tacno koje je godiste ali mi se cini da je stariji model, dali negde po broju sasije i motora mogu da saznam godiste brojevi su (LC*07958032* i LC DGM 53776 OM) ili ima neki drugi nacin za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ima, uslikaj ga i postavi sliku ovde i odmah cu ti reci koje je godiste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loki77 0 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U naslovu si stavio RS50, a ovamo SR50...Ovo je SR50 Starija neka verzija koliko ja vidim, muzejski primerak, po svetlima se vidi, a i nema diska nazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemim 0 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan to nije videlo 1999. god taj je 94., 95. godiste ne mladji od toga sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako,ispod 96 og nije 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loki77 0 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda je vrlo moguce da broj na sasiji 95 oznacava njegovo godiste (LC*07958032* i LC DGM 53776 OM) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan ovo je ispod 96!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam shto se upustash u tako neshto... Em je matoro bash dosta a i stranac.. Koliko para uopshte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A da nije ovaj skuter malo ukošen?Pogledajte drugu sliku, zadnji točak u odnosu na rep...Ili se meni čini. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se čini da je malo ukošen :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan ovakve sr50 su se radile od 93 pa do 98 godine Posto vidim da ima vodeno hladjenje, onda je od 95, 96, 97, ili 98 ( za 98 sumnjam jer nema disk pozadi) Imao sam ovakvu SR 50 1997. godsa vodenim hladjenjem i diskom i napred i pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim Apriliju SR50 stranac za koju mi covek kaze da je 99 god. Ja iz papira koje on ima ne mogu da vidim tacno koje je godiste ali mi se cini da je stariji model, dali negde po broju sasije i motora mogu da saznam godiste brojevi su (LC*07958032* i LC DGM 53776 OM) ili ima neki drugi nacin za to? Fabricki katalog kaze : SR 50 H2O NERO C. *T* , delovi se vise neproizvode i nemogu se poruciti. a ovo je u naaaaajboljem slucaju rano 96godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 12, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim Apriliju SR50 stranac za koju mi covek kaze da je 99 god. Ja iz papira koje on ima ne mogu da vidim tacno koje je godiste ali mi se cini da je stariji model, dali negde po broju sasije i motora mogu da saznam godiste brojevi su (LC*07958032* i LC DGM 53776 OM) ili ima neki drugi nacin za to? Fabricki katalog kaze : SR 50 H2O NERO C. *T* , delovi se vise neproizvode i nemogu se poruciti. a ovo je u naaaaajboljem slucaju rano 96godiste drugim recima... KRS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nadju se delovi lako,nije to problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim Apriliju SR50 stranac za koju mi covek kaze da je 99 god. Ja iz papira koje on ima ne mogu da vidim tacno koje je godiste ali mi se cini da je stariji model, dali negde po broju sasije i motora mogu da saznam godiste brojevi su (LC*07958032* i LC DGM 53776 OM) ili ima neki drugi nacin za to? Fabricki katalog kaze : SR 50 H2O NERO C. *T* , delovi se vise neproizvode i nemogu se poruciti. a ovo je u naaaaajboljem slucaju rano 96godiste drugim recima... KRS! Nemoj da lupas gluposti za dzabe.Imao sam takav motor(moja je bila 96) vodeno hladjenje,disk napred...Presao sam oko 9000 za sezonu bez problema.Skoro sam je prodao.Imala je 29000 na satu.Sipao sam ulje koje sam stigao i stalno pun gas.Mnogo zgodan motor za voznju ako imas dobre gume svaku krivinu ce copka da ti zakacinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan I uvek bi ponovo uzeo taj skuter...I moja je bila stranac.Bila je ljubicasta polirane felne,dekli...isla 95kmh i prodao je za nekih 500e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja je onda bila fina turpija kad je ishla 95 ili je ishla po njenom cajgeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loki77 0 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nadju se delovi lako,nije to problem.. Dali znas gde da nadjem levi migavac za ovaj model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 12, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim Apriliju SR50 stranac za koju mi covek kaze da je 99 god. Ja iz papira koje on ima ne mogu da vidim tacno koje je godiste ali mi se cini da je stariji model, dali negde po broju sasije i motora mogu da saznam godiste brojevi su (LC*07958032* i LC DGM 53776 OM) ili ima neki drugi nacin za to? Fabricki katalog kaze : SR 50 H2O NERO C. *T* , delovi se vise neproizvode i nemogu se poruciti. a ovo je u naaaaajboljem slucaju rano 96godiste drugim recima... KRS! Nemoj da lupas gluposti za dzabe.Imao sam takav motor(moja je bila 96) vodeno hladjenje,disk napred...Presao sam oko 9000 za sezonu bez problema.Skoro sam je prodao.Imala je 29000 na satu.Sipao sam ulje koje sam stigao i stalno pun gas.Mnogo zgodan motor za voznju ako imas dobre gume svaku krivinu ce copka da ti zakacinje. pa okej, ako je cuvana i pazena moze ona dosta dugo sljakati...kvalitetan je to motoric, aprilija je to ipak . ali kada pogledas, to je skuter star 12 godina!... ali naravno, ako se nema para svaki motoric je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja je onda bila fina turpija kad je ishla 95 ili je ishla po njenom cajgeru Isla je stvarno 95kmh(provereno sa vise motora)..Htela nekad i da prebaci.A masina nije nista radjena.Imala samo auspuh Sito plus,cula se na 2km...Jos nisam vozio skuter od 50 kubika da ide bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim Apriliju SR50 stranac za koju mi covek kaze da je 99 god. Ja iz papira koje on ima ne mogu da vidim tacno koje je godiste ali mi se cini da je stariji model, dali negde po broju sasije i motora mogu da saznam godiste brojevi su (LC*07958032* i LC DGM 53776 OM) ili ima neki drugi nacin za to? Fabricki katalog kaze : SR 50 H2O NERO C. *T* , delovi se vise neproizvode i nemogu se poruciti. a ovo je u naaaaajboljem slucaju rano 96godiste Da si ti video kako je moja izgledala kad sam je kupio...Prvo sam je ofarbao u ljubicasto(neka kameleon boja),pa felne od novijeg SR-a,posle je bila kao lutka...Ova SR sa slika je fabrika za ono sto sam ja bio kupio... drugim recima... KRS! Nemoj da lupas gluposti za dzabe.Imao sam takav motor(moja je bila 96) vodeno hladjenje,disk napred...Presao sam oko 9000 za sezonu bez problema.Skoro sam je prodao.Imala je 29000 na satu.Sipao sam ulje koje sam stigao i stalno pun gas.Mnogo zgodan motor za voznju ako imas dobre gume svaku krivinu ce copka da ti zakacinje. pa okej, ako je cuvana i pazena moze ona dosta dugo sljakati...kvalitetan je to motoric, aprilija je to ipak . ali kada pogledas, to je skuter star 12 godina!... ali naravno, ako se nema para svaki motoric je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loki77 0 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram vam reci da motor ide bolje od burazerovog kineza kojeg je kupio prosle godine dosta je startniji i brzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan888. 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Budva Prijavi odgovor kao problematičan imao sam i ja slicnu apriliu sr50 ali 2002godiste isla je kao zmaj oko 100km|h,dobar skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...